- 20 Aralık 2014
- 133
- 107
- 53
- 33
Kızlar bana günde 2.5 litre su içmem söylendi transferden sonra, bu yüzden sürekli tuvalete çıkıyorum zaten. Bir de dün çok hafif başlamıştı bugüne biraz daha fazla arttı meme uçlarım inanılmaz hassaslaştı dokunulmuyor değişik bir ağrısı var, bu arada bemim göğüslerde baya bir büyük
Degisiyo cnm benden baya test istemisti 10 gunu bulabilir belki ama okdr istemezse bi kac gune cikar sonuclarBilgi icin sagol cnm bnde bi sorayim umarim yaparlar kafam rahat baslarm kac gune cikti sonuc
Amin canim inşallah senin de degerlerin yukselir ve bebisini kucagina almak da nasip olurDünden beri midem bulanınca ve dün de idrarda silik te olsa çıkınca 300-500 çıkar sandım ama 22,91Ama doktorum moralimi düzeltti. Darısı başınıza daha yüksek sonuçlar hepimizin olsun.
Amin canim insaallah. Test gunu yaklastikca zaman dahada zor gecer oldu.. Ya sabir ya selamet...Nasılsınız kızlar hamile bayanlar kafa dinliyorum sanırım. Test yapıcak arkadaşlarımızada bol dua ediyorum çok bereketli bi aydayız hemen hemen herkesin tuttu sanırım inş sizlerinde tutar Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Benimde öyle olmuştu arkadaşlar ve eşime direk demiştim benim bebişlerim var gör bak dedim sonra kasıklarımda çok minik seyrime ler oldu. En sonrada 7 8 9 . Günlerde devamlı şeffaf akıntı geldi ve ben kesin hamileyim dedim çok şükürAynı şekilde benimde büyük pek his olmazdı ama şuan dokunulmuyor bile aşırı acıyor
AynenDeneyimli arkadaslar ilk ultrason muayenesinde doktor kan tahlili istiyor mu? Ya da baska birsey? Eger istiyorsa ben gidip saglik ocaginda onceden yaptirsam diyorum da.
Hayırlı olsunKutlarım. ..
Kac gune cikiyor sonuclar acaba biliyormusun bende ona gore ayarlarim erken yaptirmamAynenFarahFarah canım ben isticen düşünüyorum o gün gitmeden yaptırıcam öyle gidicem
Benim 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Bana yapıldı trombofili paneli testi diye geciyor. Özel hastaneden 1200 tl fiyat almıştım devlette üç düşükten önce yapmıyoruz demişti. Bi arkadaşım ricacı oldu öyle yaptırmıştım. Pıhtılaşma Fazla değil ama biraz meil var dedi doktor. Şimdi corasprınle kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Valla pıhtılaşmanın çok büyük etkisi var düşüklerde.Kizlar hic dusuk yasamadan kan pihtilasma testi yaptiran varmi? Tedavi oncesi onlem acisindan. Doktor gerek yok dedi ama bnm aklimi kurcaliyor bu mesele
Cnm bu hıv testı önemli şeker tiroid vs vıtamın onları yaptır hazır olsunDeneyimli arkadaslar ilk ultrason muayenesinde doktor kan tahlili istiyor mu? Ya da baska birsey? Eger istiyorsa ben gidip saglik ocaginda onceden yaptirsam diyorum da.
Hiv, toksoplazma , rubella, şeker, kolesterol,demir, kalsiyum, kansayımı, ferritin,tsh,ft4, cmv ıgg ve ıgm,kreatine, ast , alt, aklıma gelenler bunlar cnm. Ha birde 25 oh d vitamini testide lazımDeneyimli arkadaslar ilk ultrason muayenesinde doktor kan tahlili istiyor mu? Ya da baska birsey? Eger istiyorsa ben gidip saglik ocaginda onceden yaptirsam diyorum da.
Onemli bi konu yani daha once hic gebe kalamadim dusukte olmadi diye doktor yapilmasina gerek yok dedi ama dusmeden onlem almak icin testi yaptrmak mantikli. Ins ayarlayablrm devlette. Ozel bi labaratuvara sordum 420 tl dediBenim 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Bana yapıldı trombofili paneli testi diye geciyor. Özel hastaneden 1200 tl fiyat almıştım devlette üç düşükten önce yapmıyoruz demişti. Bi arkadaşım ricacı oldu öyle yaptırmıştım. Pıhtılaşma Fazla değil ama biraz meil var dedi doktor. Şimdi corasprınle kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Valla pıhtılaşmanın çok büyük etkisi var düşüklerde.
İlk tüp bebek mi olacak benimde sağda ili tane küçük kistlerim varÇikolata kistim var bende işleme yeni başladım kistim küçük ama 2m
İlk tüp denemenizde mi hamile kaldınız acaba birde kistiniz küçük müydü?ben varım canım
Aynen bu sayilanlarin hepsini yapicz ama yuklu olmasin diye bana azar azar verdi yavas yavas bitiririz dedi hepsini saglik ocagi yapmiyo malesefHiv, toksoplazma , rubella, şeker, kolesterol,demir, kalsiyum, kansayımı, ferritin,tsh,ft4, cmv ıgg ve ıgm,kreatine, ast , alt, aklıma gelenler bunlar cnm. Ha birde 25 oh d vitamini testide lazım
Ben yaptırmıştım pıhtılaşma olduğunu söylemişti proftu kendisi istemiştiKizlar hic dusuk yasamadan kan pihtilasma testi yaptiran varmi? Tedavi oncesi onlem acisindan. Doktor gerek yok dedi ama bnm aklimi kurcaliyor bu mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?