Dusuk fln yasadinmi onlem amacli mi yaptrdnzBen yaptırmıştım pıhtılaşma olduğunu söylemişti proftu kendisi istemişti
Yok canım hiç düşük yapmadım kayseride mustafa başbuğ ismi testlerle birlikte istemişti onuda fakültede yaptırmıştım hiçte para vermemiştim çok iyi bi doktor hem kayseride hemde istanbulda amerikan hastenesinde çalışıyormuş gerçekte çok iyiDusuk fln yasadinmi onlem amacli mi yaptrdnz
Sonra bi düşüğüm oldu oda kimyasaldı galibaDusuk fln yasadinmi onlem amacli mi yaptrdnz
Ozmn ben isguzarlik yapmiyrm doktor istememesibe ragmen bu testi yaptrmak istyrm demekki bazi doktorlarda onlem amacli istyr. Verdgn bilgi kararimin dgru oldgunu gosterdi cok sagol cnmYok canım hiç düşük yapmadım kayseride mustafa başbuğ ismi testlerle birlikte istemişti onuda fakültede yaptırmıştım hiçte para vermemiştim çok iyi bi doktor hem kayseride hemde istanbulda amerikan hastenesinde çalışıyormuş gerçekte çok iyi
Cnm bu hıv testı önemli şeker tiroid vs vıtamın onları yaptır hazır olsun
Hiv, toksoplazma , rubella, şeker, kolesterol,demir, kalsiyum, kansayımı, ferritin,tsh,ft4, cmv ıgg ve ıgm,kreatine, ast , alt, aklıma gelenler bunlar cnm. Ha birde 25 oh d vitamini testide lazım
O zaman ben bu haftadan başliyim ultrasona kadar bayasini toparlarım insallah. Saglik ocağinin yapmadiklarınida yaptiracaz mecbur zaten bu tup bebekte varimızi yogumuzu harcadık nerden kar etsek iyi bizim icin. Allah yardimdimiz olsunAynen bu sayilanlarin hepsini yapicz ama yuklu olmasin diye bana azar azar verdi yavas yavas bitiririz dedi hepsini saglik ocagi yapmiyo malesef
Amin ecmainNasılsınız kızlar hamile bayanlar kafa dinliyorum sanırım. Test yapıcak arkadaşlarımızada bol dua ediyorum çok bereketli bi aydayız hemen hemen herkesin tuttu sanırım inş sizlerinde tutar Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Aynen canım ben istiyorum de doktora araştıtma hastenesinde yapıyorlar biraz geç çıkıyor ama kesinlikle yaptır şimdi pıhtılaşma olmayan yok hamilelikte biraz fazla oluyormuş benim çok fazlaydı bizim burda kıytırık özel hastanede bile yapıyorlarOzmn ben isguzarlik yapmiyrm doktor istememesibe ragmen bu testi yaptrmak istyrm demekki bazi doktorlarda onlem amacli istyr. Verdgn bilgi kararimin dgru oldgunu gosterdi cok sagol cnm
Canım. Zeynep kamildee yaptırdım bnm dış gebelikti ama Dr yine de istedi meyilli ciktimmYani okdr emek veriyoruz bu bir riske neden bakilmiyor düsmesi mi lazim illa. Bn devlet hastanesine bi soracagim yaparlarmi bilmiyrm benim istememle
Bnmkinee bnzioo meyillisinizz sanırım benim de o gen heterozigotKızlar bende pıhtılaşma varmı bakarmısınız?
Canım heterozigot yazan gende bir sorun var sanırım ama o hangi gen onu dr un söyleyecektir. Diğerleri normal görünüyor. Benim anladığım.Kızlar bende pıhtılaşma varmı bakarmısınız?
Inşallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim ve bebisini kucagina alursin bu arada kilo hamilelikte onemli bu yuzden kilo vermen senin icin daha iyi olacaktirMerhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi ben yurt dışında tup bebek denemesi yapmıştım 5adet yumurtanın toplandı fakat klasik tüp yöntemi denendi yumurtalar döllenmesi bugün doktor aradı martta yine deneyelim bu sefer Microsoft enjeksiyon deneyelim dedi.benim gibi az yumurta olusupta ikinci denemesinde daha fazla yumurta oluşan varmı .Birinci benim kilom fazla biraz acaba zayiflasam etki yaparmi.Ben 2013 Türkiye'de denediğimde 8 yumurtanın oluşmuştu 4 dollendi .Eşimden Türkiye gitmeden son birkez daha deneyelim dedi.Bu arada hamile kalan arkadaşlara rabbim sağ salim kucağına almasını nasip etsin sonuç bekleyenlere için inşallah poziftir.herkese Rabbim hayırlısını nasip etsin .Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Canım heterozigot yazan gende bir sorun var sanırım ama o hangi gen onu dr un söyleyecektir. Diğerleri normal görünüyor. Benim anladığım.
kızlar ben normal yazınca dr.a göstermedim.yarın maille gönderiyim belkide ilaç yazarlarBnmkinee bnzioo meyillisinizz sanırım benim de o gen heterozigot
Normal canım bnm de oylydii hatta isemiss gibiii bazen deevet geçti geçmesinede şimdi bana doktorum bu iğneyi yumurtalar çatlamasın diye vermişti 2 gündür kullanıyorum ama bugün kullandıktan 5 dk sonra aşırı akıntım oldu su gibi normalde çok olmaz sadece yumurtlama zamanı olur böyle akıntı bende acaba iğneler işe yaramamış olabilir mi yumurtalar çatladıysa sıkıtnı büyük pazartesi opu yapılacak
sizce normal mi bu akıntı sizde de olmuşmuydu acaba ben biraz fazla mı pimpirikli davranıyorum acaba
Hayır çok ciddi değil bna genetik Dr u hiç mühim deil dedi kendi tüp bebek Dr da mühim değil ama meyil var önlem amaçlı olsun sana iğne vericemm içimiz rahat etsin dedikızlar ben normal yazınca dr.a göstermedim.yarın maille gönderiyim belkide ilaç yazarlar
Acaba ciddimi
Valla düşükler için genel sorun şu diyemiyolar, olan bize oluyor, ben mesela anti tpo testinide kendim yaptırdım. İnsan bildiği ne varsa yaptırmak istiyo. Bu trombofili paneli testi en erken 3 haftada çıkıyo, eğer transefine yetişmezse doktora corasprın yada kan sulandırıcı iğne vericekmisiniz diue sor, verirse zaten için rahat eder, ben doktorun başını yemiştim coraspirin diye.Onemli bi konu yani daha once hic gebe kalamadim dusukte olmadi diye doktor yapilmasina gerek yok dedi ama dusmeden onlem almak icin testi yaptrmak mantikli. Ins ayarlayablrm devlette. Ozel bi labaratuvara sordum 420 tl dedi
Canım Zeynep kamildee 15 günü buldu cikmasiii yaptrr için rahatlarrOnemli bi konu yani daha once hic gebe kalamadim dusukte olmadi diye doktor yapilmasina gerek yok dedi ama dusmeden onlem almak icin testi yaptrmak mantikli. Ins ayarlayablrm devlette. Ozel bi labaratuvara sordum 420 tl dedi
Canım yumurta rezervleri her ay degisirr blki martta daha çok çıkar belli olmazMerhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi ben yurt dışında tup bebek denemesi yapmıştım 5adet yumurtanın toplandı fakat klasik tüp yöntemi denendi yumurtalar döllenmesi bugün doktor aradı martta yine deneyelim bu sefer Microsoft enjeksiyon deneyelim dedi.benim gibi az yumurta olusupta ikinci denemesinde daha fazla yumurta oluşan varmı .Birinci benim kilom fazla biraz acaba zayiflasam etki yaparmi.Ben 2013 Türkiye'de denediğimde 8 yumurtanın oluşmuştu 4 dollendi .Eşimden Türkiye gitmeden son birkez daha deneyelim dedi.Bu arada hamile kalan arkadaşlara rabbim sağ salim kucağına almasını nasip etsin sonuç bekleyenlere için inşallah poziftir.herkese Rabbim hayırlısını nasip etsin .Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Hayır çok ciddi değil bna genetik Dr u hiç mühim deil dedi kendi tüp bebek Dr da mühim değil ama meyil var önlem amaçlı olsun sana iğne vericemm içimiz rahat etsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?