2016 Aralik tup bebek

Benim transferim oldu ama hiç ilaç vermediler acaba sorun olurmu? ben sonucumu doktora göndericem.banada ilaç verirler mi acaba?
Normal yazınca önemseyip göndermemiştim içime dert oldu şimdi tüh
Corasprin vermedi mı peki genelde veriolar.genetik Dr dedikii bu düşüğe sebep olmaz sakin takilmayin.bn biraz biyolojiden anlarim kendi Dr a dedimkii homozigot olsaydı sikintimiydii dediim hayır dedi bu genin çok önemi yok asıl mühim olan diğeri dedi ki zaten sizin de normal bnm de normaldii.bu gen kadınların büyük bir çoğunluğunda böyle çıkıyormuş hatta özellikle kadınlarda daha cokmuss.icin sıkıilmistir ewet ama büyük bir sıkıntı değil olsa Dr un mutlaka sana hatırlatıp görmek isterdi

Canım canım Huzurask yarınki transferin çok cokk güzel geçsin sımsïki tutunsun küçük meleğin .Rabbim çektiğin sıkıntıların mükâfatını versin inşallah.guzel yüreğinden geçeni hayırlısıyla sana nasip etsin canım benimm.Canim Allah'ıma dualarimii yolluyorum seni hayirlisiyla anne yapsın insallahh amin amin amin.

Aminnn diyorum bu guzel duaya. Bende isterem ayni duadan S Sece44 banane bananeeee

Aminnn diyorum bu guzel duaya. Bende isterem ayni duadan S Sece44 banane bananeeee
Canim benim Allahım karnindakine can versin sana bağışlasın inşallah.hep diyorum ki Rabbim emanetinee çok iyi bakacağım nolur bana da ver diye.bukadr çaba gösteren bizlerin onlara iyi bakmaması mümkün muu .Umarım hepimiz tez vakitte meleklerimizee sağlıkla kavusuruz amin amin aminn

Benim transferim oldu ama hiç ilaç vermediler acaba sorun olurmu? ben sonucumu doktora göndericem.banada ilaç verirler mi acaba?
Normal yazınca önemseyip göndermemiştim içime dert oldu şimdi tüh
Transfer sonrası kullanman gereken ilaçlar hangileri canım. Dr hangilerini kullan dedi

Aminn canim sonsuz kere amin. Dualarin senin icin misliyle karsilik bulsun bu dunyada ve ahirette insaallah.

Hamile olan kızlar acaba belirtileriniz nelerdi biraz onları anlatırmısınız:)))))
Canım sıfır belirti desem yeridir. Sadece ya 3.günü ya 4.günü geceydi tam hatırlamıyorum. Kasık mı desem rahmin sag tarafımı desem gece bir agrı saplanmıştı ve öyle uyumuştum. Haricinde ne kasık agrısı, ne bel agrısı, ne lekelenme hiç bir belirtim yoktu benim :)

Su gibi akıntın varmı
Ben iki gebelik geçirdim ikisinde de su gibi akıntım oldu hatta bu akıntıdan hamile olduğumu anlıyordum ama genelde transferin 3-4günden sonra başlıyordu şimdi yine var ama daha transferimin ilk günü garip geldi ilaçlardan olsa kaç gün öncesinden kullandım hiç böyle bşy olmamıştı özellikle dikkat ettim ..umarım sonu iyi olur
Gecen seferki tüp bebekte dediğin gibi bi agrım oldu gece trasnferin 2. Gününün gecesiydi baya sancılanmıştım onda öylece uyumuşum
Çok tüp bebek yaptırınca insan daha fazla kendini dinliyor bşylere benzetmeye çalışıyor acaba bu 9 gün geçermi 10. Gün test yapcam

S Sece44 canım sen naptın aklım sende biliyomusun 6. Günkü o durumundan ötürü şuan durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…