2016 Aralik tup bebek

Akıntı vardı canım. Vallahi ilk günler geçiyor da yine son günler hiç geçmedi bende. Kalp çarpıntılarına kalmıştım. Ruh gibi biri olmuştum.şimdi de kese görecek miyim, görmesem olumsuz bir şey olsa şimdiye kadar olurdu, dış gebelik olsa agrım olurdu k. Rengi lekelenme olurdu , düşük olsa kanamam olurdu diye diye kendi sorularımı kendim cevaplayıp akıl saglıgımı korumaya çabalıyorum... İnşallah pozitif sonucu bizlerle paylaşmak nasip olur canım senin için de.

Crinone jel ve folik asit kullanıyorum
Bazı dr lar her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne de veriyor. Senin dr un tercih etmemiş demekki. Sen yarın sonucunla ilgili dr unla görüş netleştir aklında soru işareti kalmasın canım

Göğüs şişkinliğin kasıkta minicik seyrimeler ve şeffaf akıntı çoğalmıştı
Kasıklarımda inçe inçe batmalar var ama adet zamanıda batma olurdu ondan onu anlamıyorum göğüslerin opu dan beri acayip şiş sütyeni çıkardımmı resmen agrıyor :) ilaçlardan diye düşünüyorum adet öncesi göğüslerim ağrımaz bormalde .. insan kendini çok dinliyor malesef
Cnm korkular İnan hiç bitmiyor pozitif sonuç alınca asıl herşey başlıyor gerçekten nasıl zor bi süreç iyi bilirim az bi dönemde deil 9 ay hergün bşy kurabiliyor kafasında

Herşey için hayırlısı canlar olmasa bile ben kendime dedim hakkımda hayırlı değil dicem oturcam napıyım zorla kendime bebekmi oldurucaktım. İsyan yok. Asla Rabbim ne veriyorsa güzeldir bana 10 sene vermedi demekki beni bireylerden korudu şimdi hamileyim geçen hafta öğrendim ama hala bile tam sevinemiyorum veren Allah herzanan alabilirde allah korusun ama bu inançla yaşamayı seviyorum. Herşey yaradandan güzel düşünün canlar

Bazı dr lar her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne de veriyor. Senin dr un tercih etmemiş demekki. Sen yarın sonucunla ilgili dr unla görüş netleştir aklında soru işareti kalmasın canım
tamam canım öyle yapıcam.inş gerek duymaz.
Bu arada benim günden güne vücud sıcaklığım artıyor.ateşim var sanıyorum ama değil.
Kimyasal gebelik geçirmiştim yıllar önce.ondada böyle sıcak basıyodu.
Acaba diyorum :)
Sende oldumu sıcak basması?

Dr genetiğe gönderelim demişti o yüzden onların sonucunu bekliyorum inşallah sağlıklı çıkarlar ona göre transfer olacak.onceki dış gebelikti bir de esimde ciddi sperm problemi var embryolari sağlıklı mı kesin bilelim istedi çok büyük olasılıkla belli oluyormuş sağlıklı olup olmadigi

Haklısın cnm dün transferden çıkıp eve gelirden eşime herşeyi yaptık şuanda herşeyde mükemmel ama olmazsa nasip deilmiş dedim gerçekten bu şartlarda olmuyorsa rabbim istemiyor inancımız olmasa hayata karşı dik duramayız

Nerde tedavi oluyosunuz

öyle canım sen nerde yaşıyorsun hangi merkezde yaptırdın inş tutar canım

Canım vücuttan vücuda değişiyor belirtiler. Benim vücut sıcak olsa da ayaklar kolay kolay ısınmıyor. ayaklarıma sıcak basması da 1 ya da 2 kere olmuştur ama bu hava şartlarından mı ortamın sıcaklıgından mı yoksa gebelikten miydi bilemiyorum. Gögüslerin ne durumda elinle hafif bastırınca agrı var mı. Şimdi aklıma geldi benim hafif agrı vardı elimle az bastırınca ama ben ilaçların etkisidir die bunu belirti saymadım mesela

canım benimde göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var.
Ama şimdi bişey farkettim yaaa
İki saat önce jel yapmıştım.çamaşırıma geçmesin diye peçeye koyuyodum.ıslandı diye peçetemi değiştiricektim ama jelle birlikte kahverengi az az bişeyler gelmiş
İlacın içinde gibi anlamadım şimdi yaaa.

Canım ben jel kullanmadım hiç ama kullanan arkadaşlar bazen böyle olduğunu yazmışlardı. Şimdi jel kullanan arkadaşlar daha da yardımcı olacaktır bu konuda. Vücut sıcaklıgının yüksek olması da güzel bir şey canım. Tabi soguk algınlığına felan baglı değilse kendi vücut ısınsa.

Ben de soracaktım bana da ateş basıyor özellikle ayaklarım yanıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…