Hiç telaş etme çok az öyle şeyler oluyo ben kullanıyorum içimdeki ses senin bebişin tutundu diyor inş öyledircanım benimde göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var.
Ama şimdi bişey farkettim yaaa
İki saat önce jel yapmıştım.çamaşırıma geçmesin diye peçeye koyuyodum.ıslandı diye peçetemi değiştiricektim ama jelle birlikte kahverengi az az bişeyler gelmiş
İlacın içinde gibi anlamadım şimdi yaaa.
ay inşaallah canım yaaa.Hiç telaş etme çok az öyle şeyler oluyo ben kullanıyorum içimdeki ses senin bebişin tutundu diyor inş öyledir
Canım ben jel kullanmadım hiç ama kullanan arkadaşlar bazen böyle olduğunu yazmışlardı. Şimdi jel kullanan arkadaşlar daha da yardımcı olacaktır bu konuda. Vücut sıcaklıgının yüksek olması da güzel bir şey canım. Tabi soguk algınlığına felan baglı değilse kendi vücut ısınsa.
CNm hayırlı ugurlu olsun sağlıkla al yavrunu kucağınaDeneyimli arkadaslar ilk ultrason muayenesinde doktor kan tahlili istiyor mu? Ya da baska birsey? Eger istiyorsa ben gidip saglik ocaginda onceden yaptirsam diyorum da.
Ben de soracaktım bana da ateş basıyor özellikle ayaklarım yanıyor canım
Hic korkma o iyi bisey benden hala geliyo ara ara hatta bgn doktora gosterdim korkulcak bisey degil dedicanım benimde göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var.
İki saat önce jel yapmıştım.çamaşırıma geçmesin diye peçeye koyuyodum.ıslandı diye peçetemi değiştiricektim ama jelle birlikte kahverengi az az bişeyler gelmiş
Evet canim biz de 31 aralikta sana katilacagiz insallahBi benmi varım ya hamile olup burda olan herkez test günü bekliyo sanırım
Amin canim amin insaallah. RABBIM Evlad isteyen herkese hayirli evlatlar nasib etsin. Bizlerde hayirli anne babalar olalim yavrularimiza insaallah.Allahım inşallah buradaki herkes hamile olur. Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah. Amin...
Hayir canim transferde narkoz veya uyusturma yok bana sadece yarim saat once agri kesici ilac verdiler korkma yuregini ferah tut ozellikle transfer aninda bol dua et kun feyekun de salavat getir Allah senin ve bizlerin emwgini bosa cikarmasin insallahKızlar ya yola çıktım aklıma takıldı şimdi bu transferi yaparken narkoz veriyolar mı vermiyorlar mı vermezlerse uyusturma felan yapıyorlar mı yaparsalar nerden yapıyorlar ay panik yaptım gece gece soru yağmuruna tuttum hepinizi kusuruma bakmayın
Oyy kuzum benim teşekkür ederim melek kalplim allah senden razı olsun inşallah en kısa zamanda sende anne olacaksın ve bizde inşallah bebisimizle teyzesine dua edicez bol bol miniği annesine tutunsun onu hiç bırakmasın sağlıklı hayırlı doğsun dünyalar güzeli annesinide mutlu etsin diye iyiki varsınCanım canımHuzurask yarınki transferin çok cokk güzel geçsin sımsïki tutunsun küçük meleğin .Rabbim çektiğin sıkıntıların mükâfatını versin inşallah.guzel yüreğinden geçeni hayırlısıyla sana nasip etsin canım benimm.Canim Allah'ıma dualarimii yolluyorum seni hayirlisiyla anne yapsın insallahh amin amin amin.
Canim ya bu jel ne ise yariyo bide nasil kullaniliyo ben ilkkez bu sayfada duydum biliyorum suan baska kafadasin ama cok merak ettimcanım benimde göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var.
hiç korkma cann yanmayacak. alttan muayenede soktukları şeyden kat kat ince bişey soktukları şey. ben birtek muayene aletini takarken irkildim. o da hani acı değilde ürperti gbi. onun dışında olduda bitti maşallah modunda geçip gidiyor. heyecandan anlamıyorsun bile. işaallaj herşey yolu da giser sağlıklı bebeişlerin olurKızlar ya yola çıktım aklıma takıldı şimdi bu transferi yaparken narkoz veriyolar mı vermiyorlar mı vermezlerse uyusturma felan yapıyorlar mı yaparsalar nerden yapıyorlar ay panik yaptım gece gece soru yağmuruna tuttum hepinizi kusuruma bakmayın
Günaydın cnm, coraspirin kan sulandırıcıdır, bence vermesi lazımdı. Bugün arayıp söyle kullanmak istediğini ve valit kaybetmeden başla cnm. Rahimde kan pıhtıdı oluşursa diye verildn bir ilaç çünkü, vermesi lazımdı.Arkadaşlar size acil birşey sormak istiyorum. Bana doktorum coraspin vermedi sadece estrofem verdi. Coraspin kullanmadan estrofem kullanan varmı? Kafamda binbir sorular. Ne olur yardımcı olun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?