2016 Aralik tup bebek

Hiç telaş etme çok az öyle şeyler oluyo ben kullanıyorum içimdeki ses senin bebişin tutundu diyor inş öyledir

Bilemiyorum canım inşaallah bu yaşadığjm şeyler normaldir.Allahım sen koru

Deneyimli arkadaslar ilk ultrason muayenesinde doktor kan tahlili istiyor mu? Ya da baska birsey? Eger istiyorsa ben gidip saglik ocaginda onceden yaptirsam diyorum da.
CNm hayırlı ugurlu olsun sağlıkla al yavrunu kucağına kese ve kalp atışlarını gördükten sonra kan testleri isteyecek Elisa testleri toxoplazma için kan testleri isteyecek

Hic korkma o iyi bisey benden hala geliyo ara ara hatta bgn doktora gosterdim korkulcak bisey degil dedi

Kızlar ya yola çıktım aklıma takıldı şimdi bu transferi yaparken narkoz veriyolar mı vermiyorlar mı vermezlerse uyusturma felan yapıyorlar mı yaparsalar nerden yapıyorlar ay panik yaptım gece gece soru yağmuruna tuttum hepinizi kusuruma bakmayın

Hayir canim transferde narkoz veya uyusturma yok bana sadece yarim saat once agri kesici ilac verdiler korkma yuregini ferah tut ozellikle transfer aninda bol dua et kun feyekun de salavat getir Allah senin ve bizlerin emwgini bosa cikarmasin insallah

Amin inşallah kuzum ya öyle canlı canlı mı yapıyorlar hic acimiyo mu çünkü ben pazartesi alttan ultrason baktirirken bile aklım gitti normalde acimazdi ilk defa acıdı ay bu arada ne kiymetlide canım varmış ha ben bu şeyle hamile kalsam doğuramamda haha

Oyy kuzum benim teşekkür ederim melek kalplim allah senden razı olsun inşallah en kısa zamanda sende anne olacaksın ve bizde inşallah bebisimizle teyzesine dua edicez bol bol miniği annesine tutunsun onu hiç bırakmasın sağlıklı hayırlı doğsun dünyalar güzeli annesinide mutlu etsin diye iyiki varsın

Canim ya bu jel ne ise yariyo bide nasil kullaniliyo ben ilkkez bu sayfada duydum biliyorum suan baska kafadasin ama cok merak ettim

hiç korkma cann yanmayacak. alttan muayenede soktukları şeyden kat kat ince bişey soktukları şey. ben birtek muayene aletini takarken irkildim. o da hani acı değilde ürperti gbi. onun dışında olduda bitti maşallah modunda geçip gidiyor. heyecandan anlamıyorsun bile. işaallaj herşey yolu da giser sağlıklı bebeişlerin olur

Arkadaşlar size acil birşey sormak istiyorum. Bana doktorum coraspin vermedi sadece estrofem verdi. Coraspin kullanmadan estrofem kullanan varmı? Kafamda binbir sorular. Ne olur yardımcı olun?

Arkadaşlar size acil birşey sormak istiyorum. Bana doktorum coraspin vermedi sadece estrofem verdi. Coraspin kullanmadan estrofem kullanan varmı? Kafamda binbir sorular. Ne olur yardımcı olun?
Günaydın cnm, coraspirin kan sulandırıcıdır, bence vermesi lazımdı. Bugün arayıp söyle kullanmak istediğini ve valit kaybetmeden başla cnm. Rahimde kan pıhtıdı oluşursa diye verildn bir ilaç çünkü, vermesi lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…