2016 Aralik tup bebek

Az önce tekrar idrarda yaptım bu sefer çıkmadı
Canim sen kanda zaten baktirmamis miydin neden idrar testtinde tekrar deniyorsun neden canini sikiyorsun boyle kan vererek artisi rahat gorebilirsin uzulme Allah in izniyle senin de degerlerin katlanacak ve bebisini alacaksin kucagina

Canim ya bu jel ne ise yariyo bide nasil kullaniliyo ben ilkkez bu sayfada duydum biliyorum suan baska kafadasin ama cok merak ettim

Canım bu jel yumurta toplandıktan bi gün sonrs başlıyor.gebelik hormonu salgılıyor rahmi hazırlıyor ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.gebeliğin 12.ci haftasına kadar da kullanılabiliyor.

Arkadaşlar size acil birşey sormak istiyorum. Bana doktorum coraspin vermedi sadece estrofem verdi. Coraspin kullanmadan estrofem kullanan varmı? Kafamda binbir sorular. Ne olur yardımcı olun?

canim evet coraspin kan sulandirici pihtilasmayi onlemek amacli ama bilemeyiz ki biz durumunu. Belki arkadasta kullanilmasi gerekli degil yada kullanilmamasi gerek. Yinede doktoruna sor kafandaki soru isareti kalksin ama herkese verilcek diye bi kural oldugunu zannetmiyorum.

Kızlar benim dün karından aldığım prolutex iğnem bitti yani progesteronum. Bugün sabah akşam jele başlıyorum. Bilginiz varsa sabah sıktıktan ne kadar süre sonra kalkmak gerekiyor.

kızlar günaydın
bugün vurduğum gonal f in şırıngasını yanıma almayı unutmuşum işyerimle evim arası baya bi uzak bu göbekten vurduğum iğnelerin şırıngalarından eczanede satılıyormu bilgisi olan varmı ya eve gitmek istemiyorum bu yağmurda

Tabiki ben hep hastanede oldum. Hep başka uç taktılar

Sen eczaneye danis canim. Mutlaka bi cozum bulacaklardir. Halledemezsen o zaman gidersin eve. Bence yardimci olurlar durumu izah edince.

Sen eczaneye danis canim. Mutlaka bi cozum bulacaklardir. Halledemezsen o zaman gidersin eve. Bence yardimci olurlar durumu izah edince.
sağol cnm öyle yapıcam artık bi gideyim anlatayım olmadı hastaneye giderim orda mecbur yapacaklar :)

Arkadaşlar size acil birşey sormak istiyorum. Bana doktorum coraspin vermedi sadece estrofem verdi. Coraspin kullanmadan estrofem kullanan varmı? Kafamda binbir sorular. Ne olur yardımcı olun?
Ben cnm onun yerine hibor verdi bana estrafemle beraber birde progestan igne daha oncede yazmistim bazi drlar cok onemli diyor bazilarida asla diyor senin dr da benim drmun kafasindann:)

Evet cnm her eczaneden temin edebilirsinn

Satılıyor canım alabilirsin

Canimm benimm aminnn cok tatlisinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…