Canim 3-5 dk sonra kalk 30 dk yuruKızlar benim dün karından aldığım prolutex iğnem bitti yani progesteronum. Bugün sabah akşam jele başlıyorum. Bilginiz varsa sabah sıktıktan ne kadar süre sonra kalkmak gerekiyor.
2 senide verdi benim Dr folikasit crinone jel ilaçlarımı var bayagıArkadaşlar size acil birşey sormak istiyorum. Bana doktorum coraspin vermedi sadece estrofem verdi. Coraspin kullanmadan estrofem kullanan varmı? Kafamda binbir sorular. Ne olur yardımcı olun?
Ahhh canım benim gitmeyelim ben de hep burdayım seviyorum hepinizi
Ben jeli kullandıktan sonra çok fazla yürümüyorum. Bir sorun olur mu acaba?Canim 3-5 dk sonra kalk 30 dk yuru
Canım o içinde peynirleşmicek mesela sabah eşim koydu jeli ben koyamıyorum tek yapamadığım şey o ve şuan yürüyüş yapıyorum uykum oldugu halde mecbur bu jel çok iyi tutunmayı sağlıyormuş ben faydasını gördüm hamilelikte de devam ediliyoBen jeli kullandıktan sonra çok fazla yürümüyorum. Bir sorun olur mu acaba?
Ayy ben hep yatıyorum yaa. Hemşire biraz yürü demişti ama çok önemsemedim bunu. Arada bi kaç dklık yürüyüşler yapıyorum sadece. Genelde yatıyorum ama. Yarın da test günüm iş işten geçti galibaCanım o içinde peynirleşmicek mesela sabah eşim koydu jeli ben koyamıyorum tek yapamadığım şey o ve şuan yürüyüş yapıyorum uykum oldugu halde mecbur bu jel çok iyi tutunmayı sağlıyormuş ben faydasını gördüm hamilelikte de devam ediliyo
Yarını bekle bence. Benim de yarın test günüm heyecanla bekliyorum..Bugün idrar testi yapsam çıkar mı acaba yarın kan vercem bugün 10. Günüm Dostlar
Yatmadan iyi canım hadi kalk yürü:)Ayy ben hep yatıyorum yaa. Hemşire biraz yürü demişti ama çok önemsemedim bunu. Arada bi kaç dklık yürüyüşler yapıyorum sadece. Genelde yatıyorum ama. Yarın da test günüm iş işten geçti galiba
Canım kiminin çıkıyo kiminin çıkmıyo dayanabiliyosan bekle ben 9. Günümdeyim yapmıştım tabi öncülerinden yapmıştım çok sabırsızlıkla biriyim. Önceleri çıkmadı çok huzursuzluk yaşadım 9. Günümdeyim çıktı şükür. Dayanabiliyosan bekle yapıcak sanda çıkmasına kafana takma kan testi önemli o uda bekleYarını bekle bence. Benim de yarın test günüm heyecanla bekliyorum..
Bi saatten fazla oldu kullanalım şimdi yürümenin faydası olur muYatmadan iyi canım hadi kalk yürü:)
İlk tüp denemenizde mi hamile kaldınız acaba birde kistiniz küçük müydü?
kızlar günaydın
bugün vurduğum gonal f in şırıngasını yanıma almayı unutmuşum işyerimle evim arası baya bi uzak bu göbekten vurduğum iğnelerin şırıngalarından eczanede satılıyormu bilgisi olan varmı ya eve gitmek istemiyorum bu yağmurda
Artık Kan verebilirsin aykumsalBugün idrar testi yapsam çıkar mı acaba yarın kan vercem bugün 10. Günüm Dostlar
Bugün idrar testi yapsam çıkar mı acaba yarın kan vercem bugün 10. Günüm Dostlar[/QUOT
Tamam canım yarını bekleyelimYarını bekle bence. Benim de yarın test günüm heyecanla bekliyorum..
Aykumsala yazmak istedin herhalde.Canım kiminin çıkıyo kiminin çıkmıyo dayanabiliyosan bekle ben 9. Günümdeyim yapmıştım tabi öncülerinden yapmıştım çok sabırsızlıkla biriyim. Önceleri çıkmadı çok huzursuzluk yaşadım 9. Günümdeyim çıktı şükür. Dayanabiliyosan bekle yapıcak sanda çıkmasına kafana takma kan testi önemli o uda bekle
evet satılıyor eczaneden alabilirsin. bazıları ücretsizde verebiliyorkızlar günaydın
bugün vurduğum gonal f in şırıngasını yanıma almayı unutmuşum işyerimle evim arası baya bi uzak bu göbekten vurduğum iğnelerin şırıngalarından eczanede satılıyormu bilgisi olan varmı ya eve gitmek istemiyorum bu yağmurda
Acıya dayanıklıyım aslında sanırım çok heyecan yaptım şuan aşıyı bekliyorum çok heyecan yaptım heyecandan ölebilirim siz nasıl dayandınız yawhiç korkma cann yanmayacak. alttan muayenede soktukları şeyden kat kat ince bişey soktukları şey. ben birtek muayene aletini takarken irkildim. o da hani acı değilde ürperti gbi. onun dışında olduda bitti maşallah modunda geçip gidiyor. heyecandan anlamıyorsun bile. işaallaj herşey yolu da giser sağlıklı bebeişlerin olur
sık idrara çıkma bende de olmuştu yumurta toplamadan sonra. yumurtalıklar büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım. hadi insallah güzel haberler gelir merkezdençHayirli sabahlar
Sizi wifi'm oldugunda yazabiliyorum
Az once okudum dun yazdiklarinizi masaallah cok hareketli bir sayfamiz var :)
Hepimizin farkli fakli heyecani
Birini atlatiyoruz digeri basliyor :)
Bende artik embryologdan telefon bekliyorum bugun 4,cu gun bakalim ne diyecek transfer icin...
Bu arada cok idrara cikiyorum yaa. Ilaclardan herhalde kalktigimdan beri 3 defa ciktim...
Ruyalar deseniniz ayri birsey :)
Vallahi ben böyle olup hamile olanı gördüm burda hatta 2. Gün embriyosu olup tutmaz ama koyalım diyip hamile olanlarda varDoktorum 1 tane normal kalite embriyon var bunu dondurmanin anlami yok transfer edelim dedi.%25 lik tutma ihtimali varmis.
3. Gün embriyosu .Bi umut belki tutar.aranızda bu durumu yasayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?