2016 Aralik tup bebek

Arkadaşlar size acil birşey sormak istiyorum. Bana doktorum coraspin vermedi sadece estrofem verdi. Coraspin kullanmadan estrofem kullanan varmı? Kafamda binbir sorular. Ne olur yardımcı olun?
2 senide verdi benim Dr folikasit crinone jel ilaçlarımı var bayagı

Ben jeli kullandıktan sonra çok fazla yürümüyorum. Bir sorun olur mu acaba?
Canım o içinde peynirleşmicek mesela sabah eşim koydu jeli ben koyamıyorum tek yapamadığım şey o ve şuan yürüyüş yapıyorum uykum oldugu halde mecbur bu jel çok iyi tutunmayı sağlıyormuş ben faydasını gördüm hamilelikte de devam ediliyo

Bugün idrar testi yapsam çıkar mı acaba yarın kan vercem bugün 10. Günüm Dostlar

Ayy ben hep yatıyorum yaa. Hemşire biraz yürü demişti ama çok önemsemedim bunu. Arada bi kaç dklık yürüyüşler yapıyorum sadece. Genelde yatıyorum ama. Yarın da test günüm iş işten geçti galiba

Yarını bekle bence. Benim de yarın test günüm heyecanla bekliyorum..
Canım kiminin çıkıyo kiminin çıkmıyo dayanabiliyosan bekle ben 9. Günümdeyim yapmıştım tabi öncülerinden yapmıştım çok sabırsızlıkla biriyim. Önceleri çıkmadı çok huzursuzluk yaşadım 9. Günümdeyim çıktı şükür. Dayanabiliyosan bekle yapıcak sanda çıkmasına kafana takma kan testi önemli o uda bekle

Hayirli sabahlar
Sizi wifi'm oldugunda yazabiliyorum
Az once okudum dun yazdiklarinizi masaallah cok hareketli bir sayfamiz var :)
Hepimizin farkli fakli heyecani
Birini atlatiyoruz digeri basliyor :)
Bende artik embryologdan telefon bekliyorum bugun 4,cu gun bakalim ne diyecek transfer icin...
Bu arada cok idrara cikiyorum yaa. Ilaclardan herhalde kalktigimdan beri 3 defa ciktim...
Ruyalar deseniniz ayri birsey :)

İlk tüp denemenizde mi hamile kaldınız acaba birde kistiniz küçük müydü?
Bugün idrar testi yapsam çıkar mı acaba yarın kan vercem bugün 10. Günüm Dostlar
Artık Kan verebilirsin aykumsal
Bugün idrar testi yapsam çıkar mı acaba yarın kan vercem bugün 10. Günüm Dostlar[/QUOT

Aykumsala yazmak istedin herhalde. ben 6.gun hem kan hemde idrar testi yaptım çıkmadı. Şimdi 9. Gun ama yapmaya cesaretim yok. En iyisi yarını beklemek. Hakkımızda hayırlısı...

evet satılıyor eczaneden alabilirsin. bazıları ücretsizde verebiliyor

Acıya dayanıklıyım aslında sanırım çok heyecan yaptım şuan aşıyı bekliyorum çok heyecan yaptım heyecandan ölebilirim siz nasıl dayandınız yaw

sık idrara çıkma bende de olmuştu yumurta toplamadan sonra. yumurtalıklar büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım. hadi insallah güzel haberler gelir merkezdenç

Doktorum 1 tane normal kalite embriyon var bunu dondurmanin anlami yok transfer edelim dedi.%25 lik tutma ihtimali varmis.
3. Gün embriyosu .Bi umut belki tutar.aranızda bu durumu yasayan var mi

Doktorum 1 tane normal kalite embriyon var bunu dondurmanin anlami yok transfer edelim dedi.%25 lik tutma ihtimali varmis.
3. Gün embriyosu .Bi umut belki tutar.aranızda bu durumu yasayan var mi
Vallahi ben böyle olup hamile olanı gördüm burda hatta 2. Gün embriyosu olup tutmaz ama koyalım diyip hamile olanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…