- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Herhalde ondandir :) daha hala merkezden aramadilar dayanamadim kendim aradim sizi en gec 12'ye kadar ararlar dedi sekreter tamamda bugun transfer olacaksa benim 4-5 saatlik yolum var merkeze... Heyecanla bekliyorum..sık idrara çıkma bende de olmuştu yumurta toplamadan sonra. yumurtalıklar büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım. hadi insallah güzel haberler gelir merkezdenç
3.gün 2. kalite embriyo ile tutunan çok kişi duydum canım...o işlere belli olmuyor nasipse tutunuyor bebiş nasip degilse en kalitelisi bile tutunmuyorDoktorum 1 tane normal kalite embriyon var bunu dondurmanin anlami yok transfer edelim dedi.%25 lik tutma ihtimali varmis.
3. Gün embriyosu .Bi umut belki tutar.aranızda bu durumu yasayan var mi
Günaydın cnm bence sen merkezi ara o taraflarda kar yağışı yoğun diyor siz merkezin olduğu şehire bugunden gidin :)Hayirli sabahlar
Sizi wifi'm oldugunda yazabiliyorum
Az once okudum dun yazdiklarinizi masaallah cok hareketli bir sayfamiz var :)
Hepimizin farkli fakli heyecani
Birini atlatiyoruz digeri basliyor :)
Bende artik embryologdan telefon bekliyorum bugun 4,cu gun bakalim ne diyecek transfer icin...
Bu arada cok idrara cikiyorum yaa. Ilaclardan herhalde kalktigimdan beri 3 defa ciktim...
Ruyalar deseniniz ayri birsey :)
Ama şöyle bir durum var canım, ilk transferimde bebeğim bana tutunmuştu vücudum bütün tepkileri bu kadar mı verir? Göğüslerimde damarlar bile çıkmıştı. Kan akışı olmadığı için beslenemedi. Doktorum o kadar emindi ki embriyodan kardeşi için tekrar bekleriz dedi transferden sonra. Bu sefer salı günü transferim imza atmadan önce odasına girip konuşacağım opudan sonra verdikleri reçetede vardı çünkü kan sulandırıcı. Ohss olduğum için iptal edildi sonrada bu ilacı söylemediler. Transfer günü başlayanlar var kullanmaya illa faydası olur derse transfer günü başlayacağım estrofem kullanmaya başlandığında başlanmalıydı derse transfer olmayacak.Ben cnm onun yerine hibor verdi bana estrafemle beraber birde progestan igne daha oncede yazmistim bazi drlar cok onemli diyor bazilarida asla diyor senin dr da benim drmun kafasindann:)
Nasip dedigimiz olay burada basliyo işte. Canım Allah herseyin hayirlisini versin. Artik yapcak birsey kalmadi3.gün 2. kalite embriyo ile tutunan çok kişi duydum canım...o işlere belli olmuyor nasipse tutunuyor bebiş nasip degilse en kalitelisi bile tutunmuyor
Aradim canim embryologlara baglamadi..Günaydın cnm bence sen merkezi ara o taraflarda kar yağışı yoğun diyor siz merkezin olduğu şehire bugunden gidin :)
Kan sulandırıcıda verdi mi acaba? Bana da crinone jel estrofem folio kullanıyorum.2 senide verdi benim Dr folikasit crinone jel ilaçlarımı var bayagı
Bence idrar tahlilleri piyasadan toplatılmalı moral bozmaktan başka bi işleri yokBugün idrar testi yapsam çıkar mı acaba yarın kan vercem bugün 10. Günüm Dostlar
Hadi bakalım güzel haberler ver :)Aradim canim embryologlara baglamadi..
Soyle yarim saat daha bekliyeyim ondan sonra tekrar ararim
Sen nasilsin bakalim :)
Hahah :) gecmesine gecer ama nasil gecer ? :) sendende guzel haberler aliriz insaallah rabbim kizina kardesler nasip etsin insaallah :)Hadi bakalım güzel haberler ver :)
Bende bolca kendimi dinliyorum bugun 2. Gün kaldı geriye 8 gün acaba geçermi:)))
Verdi bitanem corasprin içiyorum hergün kan pıhtılaşmazsa bebek tutunmaz Dr vermediyse hatırlattKan sulandırıcıda verdi mi acaba? Bana da crinone jel estrofem folio kullanıyorum.
Sagol canm darısı tum bekleyenlere insallah. Suan sorabilecegim kimsem yok burda internetten pek net bilgi alamadım benim annemlerde fransada burada nasil isliyor bilmiyorlar e cokda acemiyim ilk pozitifim desteklerinizi bekliyorum. Allah razi olsun cevaplar icin.CNm hayırlı ugurlu olsun sağlıkla al yavrunu kucağınakese ve kalp atışlarını gördükten sonra kan testleri isteyecek Elisa testleri toxoplazma için kan testleri isteyecek
Ne istersen sor canım bizlere kafana ne takılırsa günlük buralardayızSagol canm darısı tum bekleyenlere insallah. Suan sorabilecegim kimsem yok burda internetten pek net bilgi alamadım benim annemlerde fransada burada nasil isliyor bilmiyorlar e cokda acemiyim ilk pozitifim desteklerinizi bekliyorum. Allah razi olsun cevaplar icin.
evet benim oldu. bende de heyecan başladı. transferin hayırlı olsun şimdiden.Herhalde ondandir :) daha hala merkezden aramadilar dayanamadim kendim aradim sizi en gec 12'ye kadar ararlar dedi sekreter tamamda bugun transfer olacaksa benim 4-5 saatlik yolum var merkeze... Heyecanla bekliyorum..
Senin transfer oldu sanirim?
Yok kuzum korkma normalmiş opudan sonra öyle agrı olurmuş biz erken adet oluyoruz diye vesvese ediyoruz benim doktor sorun yok demesine ragmen şuanda bile vesvese ediyorumminikgelin benimde senin gibi dunden beri regl sancisi gibi agrilarim var.. Kasiklarima ve belime vuruyor... Erken regl olmaktan korkuyorum...
Nasip dedigimiz olay burada basliyo işte. Canım Allah herseyin hayirlisini versin. Artik yapcak birsey kalmadi
Yok yok bşy olmaz ama için rahat etmiyorsa yapmamaya çalış :)Günaydın kızlar :) ya ben sabahları uyandığımda istemsiz geriniyorum sonra fark ediyorum tutunmasına engel olmuş mudur acep
Ben de geriniyorum canım farketmeden inşallah zararı olmamıştır .Günaydın kızlar :) ya ben sabahları uyandığımda istemsiz geriniyorum sonra fark ediyorum tutunmasına engel olmuş mudur acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?