Çok sağol canım çok teşekkür ederim.Verdi bitanem corasprin içiyorum hergün kan pıhtılaşmazsa bebek tutunmaz Dr vermediyse hatırlatt
Doktora sormadan bile alabilirsin ihmal etme mutlaka kullan hatta ara doktoru sor :)içinde rahat ederÇok sağol canım çok teşekkür ederim.
İnşallah canimBen de geriniyorum canım farketmeden inşallah zararı olmamıştır .
Elim ayağım durmuyor sonrada böyle kendimi yiyorumYok yok bşy olmaz ama için rahat etmiyorsa yapmamaya çalış :)
onu bende yapıyorum iki gündür :)Günaydın kızlar :) ya ben sabahları uyandığımda istemsiz geriniyorum sonra fark ediyorum tutunmasına engel olmuş mudur acep
Değil mı tutunacak olan nasılsa tutunur inşallah tutunmustur bebeklerimiz bize ..:)onu bende yapıyorum iki gündür :)
Bacaklarımı yatarken hep kendime çekerek yatıyorum.uyanınca bacaklarımı uzatarak geriniyorum hemen hatırlayıp yapmamaya çalışıyorum :) bişey olucağını sanmam ama yinede dikkat edelim.
Benimde de çok yaptın hala yapıyorum ama hemen kendimi firenliyorum ama tutundu tabikiİnşallah canim
Maşallah canım rabbim kucağına almayı da nasip etsinBenimde de çok yaptın hala yapıyorum ama hemen kendimi firenliyorum ama tutundu tabiki
Benimde de çok yaptın hala yapıyorum ama hemen kendimi firenliyorum ama tutundu tabiki
Cnm ilk idrar ile daha koyu çıkar gün içindeki biraz daha silik çıkıyorKızlar idrar testi sabah ilk idrarlamı yapılıyo negatif çıksa bile üzülmücem
Silik çıkar dimi bugün 10.günCnm ilk idrar ile daha koyu çıkar gün içindeki biraz daha silik çıkıyor
Dupbaston kullanan var mı? Ben günde 4 kez kullanıyorum düşük önleyici olarak. Burda kullanan kimseyi görmedim.Kan sulandırıcıda verdi mi acaba? Bana da crinone jel estrofem folio kullanıyorum.
Canım 10. Gün madem niye direkt kan testi yapmıyorsunKızlar idrar testi sabah ilk idrarlamı yapılıyo negatif çıksa bile üzülmücem
Canım geç kalktım sabah erken saatte alıyormuş sağlık ocağı kanı.Yarın sabah yapcam kan testiniCanım 10. Gün madem niye direkt kan testi yapmıyorsun
Çıkar cnm hani 7-8. Günler olsa çıkmayabilir ama bugun bence varsa çıkar ..Silik çıkar dimi bugün 10.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?