2016 Aralik tup bebek

Ca
Canım öncelikle herşey nasip tabi Rabbim ol der olur. İlk denemede benimde azdı yumurtam ikinci de hem sayı arttı hem kalite bende 52 kiloydum doktorum herşeyden önce yemene içmene dikkat et az kilo al sesi şuan 67 kiloyum çayı kahveyi bıraktım hep protein vitamin hatta nar yedim ve faydası oluyor İnan Allah'ın izniyle bol su kısa kısa yürüyüşler bukez çok dikkat ettim hem sağlığım iyi hem yumurta kalite ve sayısı hatta dondurulmuşum da oldu... şuan bekleme sürecindeyim meleklerim tuttuğu tutmadı mı bilmiyorum henüz ama içim rahat enkazından elimden geleni yapım çok uğraştım doktorun sözünden çıkmadım gerisi nasip

azrass benıde lısteye eklermısıniz. yasım 33 sebepsiz kısırlık dr alıosman koyuncuoglu (merkez:şişli kolan ) ılk denemem 17 kasım opu tarıhı 5. gun embrıyosu olarak donduruldu 21 aralıktransfer 31 aralık test tarıhı

31 aralığı bekleyen 8.ci kişisiniz :)
İnşaallah o gün herkes güzel haberlerle gelir buraya :)

Keske arayip sorsan cnm hem icin rahat eder en azindan peki kan sulandirici igne vermedimi gobekten sana

Kizlar bas agrisi ceken varmi bu gun cok kotu basim agriyooo ve belimin sol tarafi rahimim de igne igne agriyoo neden olabilir anlamadim agri kesici icsem mi acaba bilemedim yaa

Yok cnm merak etme onemli olan gobek kasinin icine yapmak birde gobegine batirinca normal igne gibi yap geri cek kan kelecekmi gelmezse ver ilaci korkma

ya kızlar sizden betahcg yaptırırken progesteron değeri de istediler mi? kaç çıktı eğer yaptırdıysanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…