Canım öncelikle herşey nasip tabi Rabbim ol der olur. İlk denemede benimde azdı yumurtam ikinci de hem sayı arttı hem kalite bende 52 kiloydum doktorum herşeyden önce yemene içmene dikkat et az kilo al sesi şuan 67 kiloyum çayı kahveyi bıraktım hep protein vitamin hatta nar yedim ve faydası oluyor İnan Allah'ın izniyle bol su kısa kısa yürüyüşler bukez çok dikkat ettim hem sağlığım iyi hem yumurta kalite ve sayısı hatta dondurulmuşum da oldu... şuan bekleme sürecindeyim meleklerim tuttuğu tutmadı mı bilmiyorum henüz ama içim rahat enkazından elimden geleni yapım çok uğraştım doktorun sözünden çıkmadım gerisi nasipMerhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi ben yurt dışında tup bebek denemesi yapmıştım 5adet yumurtanın toplandı fakat klasik tüp yöntemi denendi yumurtalar döllenmesi bugün doktor aradı martta yine deneyelim bu sefer Microsoft enjeksiyon deneyelim dedi.benim gibi az yumurta olusupta ikinci denemesinde daha fazla yumurta oluşan varmı .Birinci benim kilom fazla biraz acaba zayiflasam etki yaparmi.Ben 2013 Türkiye'de denediğimde 8 yumurtanın oluşmuştu 4 dollendi .Eşimden Türkiye gitmeden son birkez daha deneyelim dedi.Bu arada hamile kalan arkadaşlara rabbim sağ salim kucağına almasını nasip etsin sonuç bekleyenlere için inşallah poziftir.herkese Rabbim hayırlısını nasip etsin .Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
@purple81
H hamidecim
@Papat06
A aykumsal
H hanife_zeynep
KIZLAR, topigimizin 1. Sayfasinda bilgilendirme listemiz var.
Sizin kayidiniz yok listede
Lutfen
yasiniz
infertilite sebebiniz
Tedavi gordugunuz merkez ismi
Kacinci denemeniz oldugu
Opu tarihiniz
Transfer tarihiniz
Test tarihiniz
Ve b3lliyse test sonucunyzu yazin
Veazrass etiketleyerek sayfada paylasin yada azrass 'a ozel mesaj okarak atin.
E hadi bekliyoruz haberlerini :)Canım geç kalktım sabah erken saatte alıyormuş sağlık ocağı kanı.Yarın sabah yapcam kan testini
31 aralığı bekleyen 8.ci kişisiniz :)azrass benıde lısteye eklermısıniz. yasım 33 sebepsiz kısırlık dr alıosman koyuncuoglu (merkez:şişli kolan ) ılk denemem 17 kasım opu tarıhı 5. gun embrıyosu olarak donduruldu 21 aralıktransfer 31 aralık test tarıhı
Keske arayip sorsan cnm hem icin rahat eder en azindan peki kan sulandirici igne vermedimi gobekten sanaAma şöyle bir durum var canım, ilk transferimde bebeğim bana tutunmuştu vücudum bütün tepkileri bu kadar mı verir? Göğüslerimde damarlar bile çıkmıştı. Kan akışı olmadığı için beslenemedi. Doktorum o kadar emindi ki embriyodan kardeşi için tekrar bekleriz dedi transferden sonra. Bu sefer salı günü transferim imza atmadan önce odasına girip konuşacağım opudan sonra verdikleri reçetede vardı çünkü kan sulandırıcı. Ohss olduğum için iptal edildi sonrada bu ilacı söylemediler. Transfer günü başlayanlar var kullanmaya illa faydası olur derse transfer günü başlayacağım estrofem kullanmaya başlandığında başlanmalıydı derse transfer olmayacak.
Test sonucum arkadaşlar Pozitif sanırım Biraz silik çıktı.
Gozun aydin canim hayirli olsun Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canim
Yok cnm merak etme onemli olan gobek kasinin icine yapmak birde gobegine batirinca normal igne gibi yap geri cek kan kelecekmi gelmezse ver ilaci korkmaşimdi eczaneden geldim gonal f şırıngası yokmuş insülin şırıngası verdiler 225 ünite olan kısmını işaretlediler ilacı buraya kadar çekersiniz diye ama bu şırınganın ucu gonalın şırıngasına göre daha kısa iğnenin ucu daha kısa yani inşallah bi yanlışlık yapmıyorumdur
O ben de cok oluyorduu sonra cok uzukuodumm icin gidiodu ama pozitiftiGünaydın kızlar :) ya ben sabahları uyandığımda istemsiz geriniyorum sonra fark ediyorum tutunmasına engel olmuş mudur acep
Ay hadi darısı başıma :)))O ben de cok oluyorduu sonra cok uzukuodumm icin gidiodu ama pozitifti
Sağolasın canım Allahım isteyen herkese, Burda emek veren hepininize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah gönülden amin. :)Gozun aydin canim hayirli olsun Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canim
Hamile görünüyorsun yarın da kan testi yap tam için rahat etsin hadi hayırlı olsun :)
tebrikler hayırlı olsun çift çizgin,, allah bizede görmeyi nasip etsin insallah.
Teşekkür ederim canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsingayet güzel canımmm; tebrik ederim yarın kan değerlerine göre haber ver güncelleyelim seni dehoşgeldin aramıza
Çok teşekkür ederim canım Allah bu mutluluğu forumdaki herkese yaratırsın inşallah. AminHamile görünüyorsun yarın da kan testi yap tam için rahat etsin hadi hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?