- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Gozun aydin cnm bnmm hayirlisi olsun insss
Amin canım Allah razı olsun Allah hepinize aynı duyguyu yaşatsın inşallah. Hamile olanları da sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.tebrikler hayırlı olsun çift çizgin,, allah bizede görmeyi nasip etsin insallah.
Hiç birşey vermedi regl ile estrofemle başladım, folik asit devamlı kullanıyordum zaten canım. Dün akşamda crinone jele başladık. 5.gün embriyoları dondurulmuşlarım. Salı gününe kadar ve transfer sonrasında devam et dedi. Başka hiçbirşey yok. Bende dün video izledim ondan öğrendim transferim 3 ocakta ne kadar sakindim şimdi deli gibi araştırma yapmaya başladım.Keske arayip sorsan cnm hem icin rahat eder en azindan peki kan sulandirici igne vermedimi gobekten sana
Çok teşekkür ederim canım Allah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Gozun aydin cnm bnmm hayirlisi olsun insss
1
Tebriklerr, böyle pozitif sonuçlar gördükçe umutlanıyorum kendim hamileymişim gibi seviniyorum ya.Test sonucum arkadaşlar Pozitif sanırım Biraz silik çıktı.
Ben kullanmıyorum ama kullanan çıkar elbet.Dupbaston kullanan var mı? Ben günde 4 kez kullanıyorum düşük önleyici olarak. Burda kullanan kimseyi görmedim.
AminnnnnnnnnÇok teşekkür ederim canım Allah bu mutluluğu forumdaki herkese yaratırsın inşallah. Amin
Benden istemediler canim burda birkac arkadas transferden sonrada yaptirmiştı ona gore ilacı yukseltmisti doktor ama bende oyle birsey olmadi.ya kızlar sizden betahcg yaptırırken progesteron değeri de istediler mi? kaç çıktı eğer yaptırdıysanız
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim :)
Doktoru aradım ve bana dedi ki dünya standartları gereği iki olumsuz sonuçtan sonra teste göre gerek duyuyolarmış kan sulandırıcıya. Tepem attı tabi transferime 5 gün var ben de başladım. Bunca insan kullanıyor hamile kalanlar oluyor. Rahim kalınlığım gayet iyi estrofemi de kullanıyorum zaten bir yandan o yüzden başladımDoktora sormadan bile alabilirsin ihmal etme mutlaka kullan hatta ara doktoru sor :)içinde rahat eder
ben adetin 21. günü lucrinle başladım corasprin kullanmaya. önümüzdeki adetin 3. günü bıraktırdı cor asprini. transferle birlikte tekrardan corasprin ve kan sulandırıcı iğneye başladım. belki zamanı önemlidir. istresen yine de tedbirli davran.Doktoru aradım ve bana dedi ki dünya standartları gereği iki olumsuz sonuçtan sonra teste göre gerek duyuyolarmış kan sulandırıcıya. Tepem attı tabi transferime 5 gün var ben de başladım. Bunca insan kullanıyor hamile kalanlar oluyor. Rahim kalınlığım gayet iyi estrofemi de kullanıyorum zaten bir yandan o yüzden başladım
Birşey olmaz iğneden sen dozunu doğru ayarla yeterMaşallah canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Transferiniz ne zaman oldu. Normalde estrofemle başlatıp estrofem bitene kadar devam edicektim coraspine taki ohss olana kadar. İptal olunca ara verdik ve transfer için yeniden başladığımızda söylemediler. Ama daha önce ohss olmadan önce vermişlerdi. Kafam karıştı yani 2 olumsuz mu lazım anlamıyorum ki iyice sinirlerim yıprandı doktorla görüşemiyorum zaten sürekli hemşireleri muhatap olarak karşımda görüyorum. Madem gerek yoktu ilk verdikleri reçetede opudan sonra transfer için 5 gün sonraya hazırlanırken vermişlerdi ilacı amaben adetin 21. günü lucrinle başladım corasprin kullanmaya. önümüzdeki adetin 3. günü bıraktırdı cor asprini. transferle birlikte tekrardan corasprin ve kan sulandırıcı iğneye başladım. belki zamanı önemlidir. istresen yine de tedbirli davran.
Çok sağolasın canım Allah hepimize sağ salim almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin.tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim :)
Allah Razı olsun canım. Sizin müjdelerinizi de duycaz burdan.Tebriklerr, böyle pozitif sonuçlar gördükçe umutlanıyorum kendim hamileymişim gibi seviniyorum ya.
transferim 26 sında oldu. bende doktor unuturmu diye sık sık hatırlattım. bendede 1 düşük var. bence transfer günü doktora sorun. o zaman başlayın derim. bana 11 gün ara verdirip sonra yeniden başlattı. Vardır bi bildikleri heralde. herkesin durumu farklı neticede.Transferiniz ne zaman oldu. Normalde estrofemle başlatıp estrofem bitene kadar devam edicektim coraspine taki ohss olana kadar. İptal olunca ara verdik ve transfer için yeniden başladığımızda söylemediler. Ama daha önce ohss olmadan önce vermişlerdi. Kafam karıştı yani 2 olumsuz mu lazım anlamıyorum ki iyice sinirlerim yıprandı doktorla görüşemiyorum zaten sürekli hemşireleri muhatap olarak karşımda görüyorum. Madem gerek yoktu ilk verdikleri reçetede opudan sonra transfer için 5 gün sonraya hazırlanırken vermişlerdi ilacı ama
Benden istemediler canim burda birkac arkadas transferden sonrada yaptirmiştı ona gore ilacı yukseltmisti doktor ama bende oyle birsey olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?