2016 Aralik tup bebek

Keske arayip sorsan cnm hem icin rahat eder en azindan peki kan sulandirici igne vermedimi gobekten sana
Hiç birşey vermedi regl ile estrofemle başladım, folik asit devamlı kullanıyordum zaten canım. Dün akşamda crinone jele başladık. 5.gün embriyoları dondurulmuşlarım. Salı gününe kadar ve transfer sonrasında devam et dedi. Başka hiçbirşey yok. Bende dün video izledim ondan öğrendim transferim 3 ocakta ne kadar sakindim şimdi deli gibi araştırma yapmaya başladım.

ya kızlar sizden betahcg yaptırırken progesteron değeri de istediler mi? kaç çıktı eğer yaptırdıysanız
Benden istemediler canim burda birkac arkadas transferden sonrada yaptirmiştı ona gore ilacı yukseltmisti doktor ama bende oyle birsey olmadi.

Doktora sormadan bile alabilirsin ihmal etme mutlaka kullan hatta ara doktoru sor :)içinde rahat eder
Doktoru aradım ve bana dedi ki dünya standartları gereği iki olumsuz sonuçtan sonra teste göre gerek duyuyolarmış kan sulandırıcıya. Tepem attı tabi transferime 5 gün var ben de başladım. Bunca insan kullanıyor hamile kalanlar oluyor. Rahim kalınlığım gayet iyi estrofemi de kullanıyorum zaten bir yandan o yüzden başladım

ben adetin 21. günü lucrinle başladım corasprin kullanmaya. önümüzdeki adetin 3. günü bıraktırdı cor asprini. transferle birlikte tekrardan corasprin ve kan sulandırıcı iğneye başladım. belki zamanı önemlidir. istresen yine de tedbirli davran.

Transferiniz ne zaman oldu. Normalde estrofemle başlatıp estrofem bitene kadar devam edicektim coraspine taki ohss olana kadar. İptal olunca ara verdik ve transfer için yeniden başladığımızda söylemediler. Ama daha önce ohss olmadan önce vermişlerdi. Kafam karıştı yani 2 olumsuz mu lazım anlamıyorum ki iyice sinirlerim yıprandı doktorla görüşemiyorum zaten sürekli hemşireleri muhatap olarak karşımda görüyorum. Madem gerek yoktu ilk verdikleri reçetede opudan sonra transfer için 5 gün sonraya hazırlanırken vermişlerdi ilacı ama

transferim 26 sında oldu. bende doktor unuturmu diye sık sık hatırlattım. bendede 1 düşük var. bence transfer günü doktora sorun. o zaman başlayın derim. bana 11 gün ara verdirip sonra yeniden başlattı. Vardır bi bildikleri heralde. herkesin durumu farklı neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…