Azospermi daha dur canım ben 11.30 da transfer oldum hiç kalkmadım eve geldim öğlen 3 te girdim wc düşün ve tuttu az daha sabırYa kızlar ben çıkalı 20 dk oldu çok sıkıştım ben ya ayy
azrass canım nasıl nerde güncelledin bende görüyomyum yani başka topic filn mı pek çıkmıyorum da
Azospermi daha dur canım ben 11.30 da transfer oldum hiç kalkmadım eve geldim öğlen 3 te girdim wc düşün ve tuttu az daha sabır
Canimm eger kndini kasiyosan cok surgu iste kalkma ayaga onlar kalkabilirsnz dese de kalkmaYa kızlar ben çıkalı 20 dk oldu çok sıkıştım ben ya ayy
Cnm benim 4. Denemem ya bu normalden ilk 3 transferde hep yolda 1 bardak içer merkeze gidince iki bardak içerdim ve aşırı sıkışık olduğum için yarısını wc ye yapardım transfer sırası eziyet çekerdim çıkınca en fazla yarım saat tutabilirdimYa kızlar ben çıkalı 20 dk oldu çok sıkıştım ben ya ayy
Haha yaptım valla tutamadm bişey olur diye kasiklarima sancı attı çünküAzospermi daha dur canım ben 11.30 da transfer oldum hiç kalkmadım eve geldim öğlen 3 te girdim wc düşün ve tuttu az daha sabır
Yok cnmm daha dayanamıyorsan mecbur yapacaksın vallahi acayip eziyet sıkışık olmakHaha yaptım valla tutamadm bişey olur diye kasiklarima sancı attı çünküinsallah bisey olmaz
Canimm ben 30 dk sonra faln yaptım pozitifti tutup kasmak iyi degilHaha yaptım valla tutamadm bişey olur diye kasiklarima sancı attı çünküinsallah bisey olmaz
Kuzum ben doğru düzgün su bile icmedim içeri girdim ultrasonla bakiyolar ya bastırarak biri benim kasiklarima bassın direk sıkışırım zaten öyle de oldu çıktım resmen kasiklarimda sancı vardı tutmaktan korktum dayanamadm yarm saat sonra yaptım valla inşallah bişey olmazCnm benim 4. Denemem ya bu normalden ilk 3 transferde hep yolda 1 bardak içer merkeze gidince iki bardak içerdim ve aşırı sıkışık olduğum için yarısını wc ye yapardım transfer sırası eziyet çekerdim çıkınca en fazla yarım saat tutabilirdim
Bu sefer dedim hiç su içmiycem merkezde içerim sıkışınca alırlar dedim
Merkeze gittim 1 bardak su içtim hemşire hemen hazırladı hadi son hastasın doktor bekliyor seni çabuk dedi bende sıkışık deilim daha ya beklemem Lazım yok dedi orda hemşire bakar diyip götürdü beni içim hiç rahat deildi hafif sıkışıktım heyecan stres yüzünden oda ... doktor baktı gayet güzel görünüyor rahmin sıkışıklık iyi dedi yoksa sonda ile su verceklermiş yazık deilmi ya 15 dk bekleseler zaten sıkışırdım iyiki öyle bşye gerek kalmadı ...
Kısacası çok su içmek çok önemli deilmiş ben okdr eziyeti öncesinden boşuna çekmişim
Transferden sonra 1.5 saat sonra ördege yaptım..
yarım saat tut sıkabilirsen sonra yap bundan öncekilerde öyle olmuştu benim
Doktora göre 15 dk yattıktan sonra kalkabilirsin artık diyor ama ben riske atamıyorum içim rahat etmiyor mutlaka 1 saat yatıyırum ama ilk kez bu en son transferimde 3 saat yattım :) içim rahat ediyor yoksa 15 dk yatmak yeterliymişBen ilk denemede cikar cikmaz ordege yapmistim.ama icim icimi yemisti yapmasamiydim acaba diye sonra ikinci denemede 40 dk tuttum ve 1 bucuk saat klinikte yattim hic kalkmadan cok sukur pozitifi gördüm bununlada bi ilgisi varmi bilmiyorum ama paylasmak istedim
Bende heycanlanınca çok sıkışırım önceki transferlerimde boşuna eziyet etmişim kendime 1 bardak yetiyormuş bile.. 15 dk tutmuşsun yeter cnm nkdr çok tutsak sadece bizim içimiz rahat ediyor okdr yoksa 15 dk tutanda 1 saat tutanda aynıymış tutunmada bi etkisi yokmuşKuzum ben doğru düzgün su bile icmedim içeri girdim ultrasonla bakiyolar ya bastırarak biri benim kasiklarima bassın direk sıkışırım zaten öyle de oldu çıktım resmen kasiklarimda sancı vardı tutmaktan korktum dayanamadm yarm saat sonra yaptım valla inşallah bişey olmaz
Bende öyle yaptım kuzucum ya valla tutamadm kasiklarim batmaya başladı zorlamak istemedim kendimiCanimm ben 30 dk sonra faln yaptım pozitifti tutup kasmak iyi degil
İlk 15 dk kımıldama diyorlar ya kuzum ördege bile yapmak için Toto'nu kaldırman gerekiyor ve idrar torbası boşalırken rahimi sıkıştırdığı için boşalırken gevşetiyor yani hareket ettiriyor ondan sanırım ..ama 15 dk sonrası sadece bize eziyetkızlar idrarınınızı tutmakla ne alakası var transferin ben anlamadım idrar torbasına koymuyorlar ya bu embriyoları....
Doktora göre 15 dk yattıktan sonra kalkabilirsin artık diyor ama ben riske atamıyorum içim rahat etmiyor mutlaka 1 saat yatıyırum ama ilk kez bu en son transferimde 3 saat yattım :) içim rahat ediyor yoksa 15 dk yatmak yeterliymiş
sizde umut bahçeciye gidiyorsunuz listeden gördüğüm kadarıyla doktorunuz kim ne aşamadasınız acaba
Kız nasıl hiç yatmadın trasnferi yapınca hemen o sedyeden kalktınmı beni trasnfer masasında 15 dk bekleşiyorlar hep hiç kımıldamadan sonra kalkmadan odaya götürüyorlar valla ozaman sen bu tezi yıkıp geçtin :))))ben 15 dk bile yatmadım valla 2 dksonra evime gittim...4. kata çıkttım birde merdivenle....evdede öyle aman aman yatmadım...kalktım yürüdüm...çamaşır bile attım..bulaşık yıkadım...
İlk 15 dk kımıldama diyorlar ya kuzum ördege bile yapmak için Toto'nu kaldırman gerekiyor ve idrar torbası boşalırken rahimi sıkıştırdığı için boşalırken gevşetiyor yani hareket ettiriyor ondan sanırım ..ama 15 dk sonrası sadece bize eziyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?