2016 Aralik tup bebek

Kullan cnm Bnm boşver herkes kullanıyor için rahat olsun illa düşük mü olcak kullanalım allah allah

Kızlar bu gebelik testi pozitif çıktıya yanılma payı yoktur dimi.

Kizlaar 1 saat once aradilar bugun transferin olacak diye... Bizde inegol/bursadayiz 4-5 saat yolumuz var bende bir heyecan bir heyecan acaba yollar nasil yetisebilecekmiyiz...
Istanbulda havalar nasil kizlar??

Kizlaar 1 saat once aradilar bugun transferin olacak diye... Bizde inegol/bursadayiz 4-5 saat yolumuz var bende bir heyecan bir heyecan acaba yollar nasil yetisebilecekmiyiz...
Istanbulda dun geceden beri acaip bir yaģmur var ve cok rüzgar var hic dinmedi aman dikkatli olun yolunuz acik olsun sag salim gel yabrularini al insallah.

Sağolasın canım Allahım isteyen herkese, Burda emek veren hepininize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah gönülden amin. :)
Aminnnn
Canim yagisli ama kar pek yok telaas yapmayin sakin sakinn gelinn

Hadi gözün aydın cnm İstanbul karla karışık yağmurmuş yollar iyidir :) haber ver mutlaka

Benimde ilk denemem ve ilk gebeliğin yumurta toplandı gı günden itibaren kullanıyorum düşün Dr atlamış bence
Zararı Yokki kullanmanın niye riske atalım zorla hamile oluyoruz bana doktorum transfer sırası eğer ikiz olursa 12. Hafta gel Rahime dikiş atcam erken doğumu önlemek için dedi .. önlem almak herzaman iyidir en azından yaptım ama olmadı deriz .. sonradan acaba demektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…