İnşallah canım. Allah tamamını görmeyi nasip etsin amin. Allah isteyen herkese nasip etsin.1
Bugunude guzel bir haberle actik. Bence kesinlikle var yarin da tasdiklersin insallah.
Kullan cnm Bnm boşver herkes kullanıyor için rahat olsun illa düşük mü olcak kullanalım allah allahDoktoru aradım ve bana dedi ki dünya standartları gereği iki olumsuz sonuçtan sonra teste göre gerek duyuyolarmış kan sulandırıcıya. Tepem attı tabi transferime 5 gün var ben de başladım. Bunca insan kullanıyor hamile kalanlar oluyor. Rahim kalınlığım gayet iyi estrofemi de kullanıyorum zaten bir yandan o yüzden başladım
Çok iyi cnm gayet belirgin benim kızımda daha silikti 10. Günde :) rabbim tamamını erdirsin darısı bize :)
Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım hep bu yönde.Çok iyi cnm gayet belirgin benim kızımda daha silikti 10. Günde :) rabbim tamamını erdirsin darısı bize :)
Istanbulda dun geceden beri acaip bir yaģmur var ve cok rüzgar var hic dinmedi aman dikkatli olun yolunuz acik olsun sag salim gel yabrularini al insallah.Kizlaar 1 saat once aradilar bugun transferin olacak diye... Bizde inegol/bursadayiz 4-5 saat yolumuz var bende bir heyecan bir heyecan acaba yollar nasil yetisebilecekmiyiz...
Istanbulda havalar nasil kizlar??
Nasıl olcak ki canım ben ta 22 aralıkta öğrendim değerlerinde çok güzel 3 katı artış oldu nasıl oluyorsa yapalım canım ay beni harcamayın aradacanım sen hamile misin? ee güncelleme yaptımamışsın ?
Benimde ilk denemem ve ilk gebeliğin yumurta toplandı gı günden itibaren kullanıyorum düşün Dr atlamış benceKullan cnm Bnm boşver herkes kullanıyor için rahat olsun illa düşük mü olcak kullanalım allah allah
Nasıl olcak ki canım ben ta 22 aralıkta öğrendim değerlerinde çok güzel 3 katı artış oldu nasıl oluyorsa yapalım canım ay beni harcamayın aradaazrass
Masallahh subhanallahhh canimm
Çok teşekkür ederim canımMasallahh subhanallahhh canimm
AminnnnSağolasın canım Allahım isteyen herkese, Burda emek veren hepininize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah gönülden amin. :)
Canim yagisli ama kar pek yok telaas yapmayin sakin sakinn gelinnKizlaar 1 saat once aradilar bugun transferin olacak diye... Bizde inegol/bursadayiz 4-5 saat yolumuz var bende bir heyecan bir heyecan acaba yollar nasil yetisebilecekmiyiz...
Hadi gözün aydın cnm İstanbul karla karışık yağmurmuş yollar iyidir :) haber ver mutlakaKizlaar 1 saat once aradilar bugun transferin olacak diye... Bizde inegol/bursadayiz 4-5 saat yolumuz var bende bir heyecan bir heyecan acaba yollar nasil yetisebilecekmiyiz...
Zararı Yokki kullanmanın niye riske atalım zorla hamile oluyoruz bana doktorum transfer sırası eğer ikiz olursa 12. Hafta gel Rahime dikiş atcam erken doğumu önlemek için dedi .. önlem almak herzaman iyidir en azından yaptım ama olmadı deriz .. sonradan acaba demektenseBenimde ilk denemem ve ilk gebeliğin yumurta toplandı gı günden itibaren kullanıyorum düşün Dr atlamış bence
Walla canım 2 konmuştu bana yüksek ihtimalle tuttu 10. Günümde test yaptım 84.27 12 günümde 236.5kız ikiz mi yoksa 3 kart arttıgına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?