2016 Aralik tup bebek

kızlar idrarınınızı tutmakla ne alakası var transferin ben anlamadım idrar torbasına koymuyorlar ya bu embriyoları....
:))) Doğru diyorsun net gormekicin su için diyorlar sonuçta ama işte herkesin farklı bir tecrübesi olduğu için insan etkileniyor

Mşlh ya mşlh
Benim 2 yumurtan döllenmiş diyince yıkılmıştım allah biliyor trasnsfer sırası çok mutsuzdum ama rabbim ol diyince oluyor baksana 1 yumurtan oluyor ve oda tutuyor rabbim tamamını erdirsin rabbim isteyince imkansızı var eder

Valla artık varsada yapacak bişey yok 30 35 dk sonra bıraktım surguye kendimi olacak varsa her türlü olur ya amann niye kendimi strese sokayim ki yaptım rahatladım işte

Aynen canım hiç umutsuzluğa kapılmamalıyız. Çok üzüldük ağladık dua ettik Rabbim karşılığını veriyor inşallah.

Rabbim çok buyukkk hepimize umut olsun inşallah benim arada direncimm kırılıyor böyle örnekleri duyunca çok sewiniuorum şükürler olsun Allaha

Valla artık varsada yapacak bişey yok 30 35 dk sonra bıraktım surguye kendimi olacak varsa her türlü olur ya amann niye kendimi strese sokayim ki yaptım rahatladım işte
Aynen ya iyi yapmışsın baksana Azrass hiç yatmamış bile olacağı varsa gerçekten oluyor biz kendimizi strese sokmaktan başka bşy yapmıyoruz

valla yatmadım canım benim....sadece eğilirken uzanırken dikkat ettim agır kaldırmadım o kadar...uzun uzadıya yatmadım....zaten yatmaktan da nefret ederim ben tutunacaksa yatmakla alakalı değil o...nasipte varsa tutunur...nasipte yoksa günlerce yat yine olmaz...

Aynen cnmm ben gecen tüp bebekte düşük yaptım ozaman hiç yatmamıştım kaynanam yatsaydın tutardı demişti öyle moralim bozulmuştu sırf bu Sefer çenelerini kapasınlar diye kızımı 2-3 gün onlara göndercem ki yatmadı demesinler .. ben çalışıyorum normalde hiç yatmayı bırak oturamam bile zaten akşam kızımdan dolayı rahat vermez bana :) şimdi 2 gündür yatıyırum vallahi sırt kemiğim agrıdı alışkın deilim :)))

Aynen ya iyi yapmışsın baksana Azrass hiç yatmamış bile olacağı varsa gerçekten oluyor biz kendimizi strese sokmaktan başka bşy yapmıyoruz

bana kalksa ben temizlik bile yapardım ufak ufak ama eşim kızdı... bende üstelemedim...

Hayırlı olsun hamileliğiniz Allah tamamına erdirsin Benimde teşhisim hipogonadizm kadınlarda da yumurta gelişmiyor normal yolla ancak iğnelerle bende şimdi transferin üçüncü günündeyim inş benimki de tutar :)

31 aralık testi yaptıracak olan arkadaşlarım, benğm dün bitti progesteron iğnelerim , sabah akşam jele başladım. Sizde durum nedir acaba?

İnşallah tutar canım Tüm dualarım isteyen herkes için.

Kızlar sizce bu iğne veya jele karar verme durumu nasıl.bnm Dr sanki herkese jel veriyor gibi düşünüyorum.igne daha mı etkili .Bn vajinadan olduğu için jelin daha etkili olduğunu okumuştum diye hatırlıyorum ama sanırım bu topicte tersini okudum

Ben ilk denememde çok sıkışmıştım yarım saat sonra filan sürgüye yapmıştım ikincide yine sıkıştım hemşire baktı bir bardak yapabilirsiniz dedi ama ben bardak değil hepsini yaptım :) hiç su içmedim yarım saat sonra aldılar transfer oldu gayet net görünüyordu iki saat hiç sıkışmadım sonra kalktım tuvalete gidip çıktım demem o ki bence 1-2 bardak yetiyor boş yere bir sürü su içmeye gerek yok rahat olmak önemli

İgne daha etkili diye biliyorum ben
Benim doktorda herkese aynı ilacı veriyor zaten bi reçete çıkarmışlar direk onu veriyorlar bana göre saçma test yapıp neye ihtiyaç varsa ona göre kullanmalıyız :)ama gel görki doktora bunu söylesen seni beni tersler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…