:))) Doğru diyorsun net gormekicin su için diyorlar sonuçta ama işte herkesin farklı bir tecrübesi olduğu için insan etkileniyorkızlar idrarınınızı tutmakla ne alakası var transferin ben anlamadım idrar torbasına koymuyorlar ya bu embriyoları....
Ay sagol canimm benim... Ciktik yola ama bizim burda kar var bayagi yavas yavas geliyoruzAminnnn
Canim yagisli ama kar pek yok telaas yapmayin sakin sakinn gelinn
Mşlh ya mşlh2 sene çocuk istedik olmadı. Eşim üroloğa gitti 0 sperm. Hipogoonadizm imiş. İğne kullandı. 6.ay sonra 300.bin sperm çıktı. Tüp bebeğe karar verdik. Hastaneye gittik doktorlar önemli değil senin yaşın genç dedi şansımız yüksek dedi. Ultrasonda girdim doğru dürüst folikül görünmüyor. Yumurta rezervini ölçmek için amh testi yapıldı. 0.35 çıktı menopoz başlangıcı doktor her an menopoza gitebilirsin dedi. Bir yumurtam toplandı 1 embriyom oluştu. O da tuttu. Allahım olmaz diye bişey yokmuş. İnşallah kanda da güzel sonuç alırım. Darısı bekleyen herkese. Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Valla artık varsada yapacak bişey yok 30 35 dk sonra bıraktım surguye kendimi olacak varsa her türlü olur ya amann niye kendimi strese sokayim ki yaptım rahatladım işteBen ilk denemede cikar cikmaz ordege yapmistim.ama icim icimi yemisti yapmasamiydim acaba diye sonra ikinci denemede 40 dk tuttum ve 1 bucuk saat klinikte yattim hic kalkmadan cok sukur pozitifi gördüm bununlada bi ilgisi varmi bilmiyorum ama paylasmak istedim
Aynen canım hiç umutsuzluğa kapılmamalıyız. Çok üzüldük ağladık dua ettik Rabbim karşılığını veriyor inşallah.Mşlh ya mşlh
Benim 2 yumurtan döllenmiş diyince yıkılmıştım allah biliyor trasnsfer sırası çok mutsuzdum ama rabbim ol diyince oluyor baksana 1 yumurtan oluyor ve oda tutuyor rabbim tamamını erdirsin rabbim isteyince imkansızı var eder
Rabbim çok buyukkk hepimize umut olsun inşallah benim arada direncimm kırılıyor böyle örnekleri duyunca çok sewiniuorum şükürler olsun Allaha2 sene çocuk istedik olmadı. Eşim üroloğa gitti 0 sperm. Hipogoonadizm imiş. İğne kullandı. 6.ay sonra 300.bin sperm çıktı. Tüp bebeğe karar verdik. Hastaneye gittik doktorlar önemli değil senin yaşın genç dedi şansımız yüksek dedi. Ultrasonda girdim doğru dürüst folikül görünmüyor. Yumurta rezervini ölçmek için amh testi yapıldı. 0.35 çıktı menopoz başlangıcı doktor her an menopoza gitebilirsin dedi. Bir yumurtam toplandı 1 embriyom oluştu. O da tuttu. Allahım olmaz diye bişey yokmuş. İnşallah kanda da güzel sonuç alırım. Darısı bekleyen herkese. Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Aynen ya iyi yapmışsın baksana Azrass hiç yatmamış bile olacağı varsa gerçekten oluyor biz kendimizi strese sokmaktan başka bşy yapmıyoruzValla artık varsada yapacak bişey yok 30 35 dk sonra bıraktım surguye kendimi olacak varsa her türlü olur ya amann niye kendimi strese sokayim ki yaptım rahatladım işte
Kız nasıl hiç yatmadın trasnferi yapınca hemen o sedyeden kalktınmı beni trasnfer masasında 15 dk bekleşiyorlar hep hiç kımıldamadan sonra kalkmadan odaya götürüyorlar valla ozaman sen bu tezi yıkıp geçtin :))))
Aynen cnmm ben gecen tüp bebekte düşük yaptım ozaman hiç yatmamıştım kaynanam yatsaydın tutardı demişti öyle moralim bozulmuştuvalla yatmadım canım benim....sadece eğilirken uzanırken dikkat ettim agır kaldırmadım o kadar...uzun uzadıya yatmadım....zaten yatmaktan da nefret ederim bentutunacaksa yatmakla alakalı değil o...nasipte varsa tutunur...nasipte yoksa günlerce yat yine olmaz...
Bizde yolaIstanbulda dun geceden beri acaip bir yaģmur var ve cok rüzgar var hic dinmedi aman dikkatli olun yolunuz acik olsun sag salim gel yabrularini al insallah.
Aynen ya iyi yapmışsın baksana Azrass hiç yatmamış bile olacağı varsa gerçekten oluyor biz kendimizi strese sokmaktan başka bşy yapmıyoruz
Bencede kesinlikle yanımda ki arkadaş kıvranıyo yapmiyo bende yaptım rahatladımAynen ya iyi yapmışsın baksana Azrass hiç yatmamış bile olacağı varsa gerçekten oluyor biz kendimizi strese sokmaktan başka bşy yapmıyoruz
Hayırlı olsun hamileliğiniz Allah tamamına erdirsin Benimde teşhisim hipogonadizm kadınlarda da yumurta gelişmiyor normal yolla ancak iğnelerle bende şimdi transferin üçüncü günündeyim inş benimki de tutar :)2 sene çocuk istedik olmadı. Eşim üroloğa gitti 0 sperm. Hipogoonadizm imiş. İğne kullandı. 6.ay sonra 300.bin sperm çıktı. Tüp bebeğe karar verdik. Hastaneye gittik doktorlar önemli değil senin yaşın genç dedi şansımız yüksek dedi. Ultrasonda girdim doğru dürüst folikül görünmüyor. Yumurta rezervini ölçmek için amh testi yapıldı. 0.35 çıktı menopoz başlangıcı doktor her an menopoza gitebilirsin dedi. Bir yumurtam toplandı 1 embriyom oluştu. O da tuttu. Allahım olmaz diye bişey yokmuş. İnşallah kanda da güzel sonuç alırım. Darısı bekleyen herkese. Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Amin canimmmHayırlı olsun hamileliğiniz Allah tamamına erdirsin Benimde teşhisim hipogonadizm kadınlarda da yumurta gelişmiyor normal yolla ancak iğnelerle bende şimdi transferin üçüncü günündeyim inş benimki de tutar :)
İnşallah tutar canım Tüm dualarım isteyen herkes için.Hayırlı olsun hamileliğiniz Allah tamamına erdirsin Benimde teşhisim hipogonadizm kadınlarda da yumurta gelişmiyor normal yolla ancak iğnelerle bende şimdi transferin üçüncü günündeyim inş benimki de tutar :)
İgne daha etkili diye biliyorum benKızlar sizce bu iğne veya jele karar verme durumu nasıl.bnm Dr sanki herkese jel veriyor gibi düşünüyorum.igne daha mı etkili .Bn vajinadan olduğu için jelin daha etkili olduğunu okumuştum diye hatırlıyorum ama sanırım bu topicte tersini okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?