- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Aynen öyle ama bunu düzgünce söylemeleri Laz'ım bize sıkışık olmak lazım diyince biz farklı algılıyoruz :)Ben ilk denememde çok sıkışmıştım yarım saat sonra filan sürgüye yapmıştım ikincide yine sıkıştım hemşire baktı bir bardak yapabilirsiniz dedi ama ben bardak değil hepsini yaptım :) hiç su içmedim yarım saat sonra aldılar transfer oldu gayet net görünüyordu iki saat hiç sıkışmadım sonra kalktım tuvalete gidip çıktım demem o ki bence 1-2 bardak yetiyor boş yere bir sürü su içmeye gerek yok rahat olmak önemli
Cnm ben transferden 4 gün önce sabah karından iğne gece de yatacak saat jel ile başladım . İğnelerim 14 gündü zaten , dün sonuncuyu yaptım, bugün de sabah akşam jele başladım. Jelden dolayımı bilmiyorum ama alt bölgemde şiddetli zonklama gibi ağrı var, birde Tuvalete her gittiğimde azar azar jel çıkıyor. Tedirgin oldum şu jele acaba etkili okuyormu diyeKızlar sizce bu iğne veya jele karar verme durumu nasıl.bnm Dr sanki herkese jel veriyor gibi düşünüyorum.igne daha mı etkili .Bn vajinadan olduğu için jelin daha etkili olduğunu okumuştum diye hatırlıyorum ama sanırım bu topicte tersini okudum
:))) Doğru diyorsun net gormekicin su için diyorlar sonuçta ama işte herkesin farklı bir tecrübesi olduğu için insan etkileniyor
Kızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
Cnm sonucun bugünmü çıkıyor? Kan akıntın az ise korkma lütfen , sürekli yat dinlen. Kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın zaten, sana kanı durdurmak için iğne yapacak doktorun büyük bir ihtimal, sende kendine dikkat et yat dinlen sürekli, iş yapma ağır kaldırma. Moralini yüksek tut, benişin senin ruh halinden etkileniyor çünkü.Merhaba ilk tüp bebek denememiz transferden sonra 7.günü akşamı baslayip bu gune kadar devam eden kahverengi lekelenmelerim oldu bugün 12. Gün kan verdim ondan sonra adet kanaması başladı sanki sonuçları bekliyorum günlerdir okumadığım sayfa kalmadı son bi umut son bekleyiş artık dayanamıyorum inşallah tutunmustur demekten dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
Çok üzüldüm canımKızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
Canım çok üzüldüm , bugün 13. Gününmü? Doktorun sana niye 15. Gün demişti acaba? Doktorunlar bir görüş bir bildiği vardır belki, testi sana tekrarlatır belki 15. Günde.Kızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
İnş en yakın zamanda nasip olurKızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
Çok üzüldüm canım inşallah Rabbim bi gün nasip edecek bizleredKızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
Cnm sonucun bugünmü çıkıyor? Kan akıntın az ise korkma lütfen , sürekli yat dinlen. Kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın zaten, sana kanı durdurmak için iğne yapacak doktorun büyük bir ihtimal, sende kendine dikkat et yat dinlen sürekli, iş yapma ağır kaldırma. Moralini yüksek tut, benişin senin ruh halinden etkileniyor çünkü.
Evet canim umutsuzca ama sabırsızlıkla bekliyorum sonucu inşallah dediğin gibi olur inşallah olumlu bir sonuç alırımCnm sonucun bugünmü çıkıyor? Kan akıntın az ise korkma lütfen , sürekli yat dinlen. Kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın zaten, sana kanı durdurmak için iğne yapacak doktorun büyük bir ihtimal, sende kendine dikkat et yat dinlen sürekli, iş yapma ağır kaldırma. Moralini yüksek tut, benişin senin ruh halinden etkileniyor çünkü.
Kızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
Ca
Canım öncelikle herşey nasip tabi Rabbim ol der olur. İlk denemede benimde azdı yumurtam ikinci de hem sayı arttı hem kalite bende 52 kiloydum doktorum herşeyden önce yemene içmene dikkat et az kilo al sesi şuan 67 kiloyum çayı kahveyi bıraktım hep protein vitamin hatta nar yedim ve faydası oluyor İnan Allah'ın izniyle bol su kısa kısa yürüyüşler bukez çok dikkat ettim hem sağlığım iyi hem yumurta kalite ve sayısı hatta dondurulmuşum da oldu... şuan bekleme sürecindeyim meleklerim tuttuğu tutmadı mı bilmiyorum henüz ama içim rahat enkazından elimden geleni yapım çok uğraştım doktorun sözünden çıkmadım gerisi nasip
Ca
Canım öncelikle herşey nasip tabi Rabbim ol der olur. İlk denemede benimde azdı yumurtam ikinci de hem sayı arttı hem kalite bende 52 kiloydum doktorum herşeyden önce yemene içmene dikkat et az kilo al sesi şuan 67 kiloyum çayı kahveyi bıraktım hep protein vitamin hatta nar yedim ve faydası oluyor İnan Allah'ın izniyle bol su kısa kısa yürüyüşler bukez çok dikkat ettim hem sağlığım iyi hem yumurta kalite ve sayısı hatta dondurulmuşum da oldu... şuan bekleme sürecindeyim meleklerim tuttuğu tutmadı mı bilmiyorum henüz ama içim rahat enkazından elimden geleni yapım çok uğraştım doktorun sözünden çıkmadım gerisi nasip
İnşallah bebislerin seninle dır canım doğru rabbim neyi hayırlı gördüyse onu nasip etsin.ben çok kiloluyum 87 kiloyum en az 77 olmam lazım .Ca
Hayırlı olsun canım, maşallahTeşekkür ederim canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Tmm ozaman hiç bşy olmaz Allah'ın izini ilekızlar kan pıhtılaşma testimi gönderdim.normal ilaç içmenizi gerektiricek bi durum yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?