2016 Aralik tup bebek

Aynen öyle ama bunu düzgünce söylemeleri Laz'ım bize sıkışık olmak lazım diyince biz farklı algılıyoruz :)

Cnm ben transferden 4 gün önce sabah karından iğne gece de yatacak saat jel ile başladım . İğnelerim 14 gündü zaten , dün sonuncuyu yaptım, bugün de sabah akşam jele başladım. Jelden dolayımı bilmiyorum ama alt bölgemde şiddetli zonklama gibi ağrı var, birde Tuvalete her gittiğimde azar azar jel çıkıyor. Tedirgin oldum şu jele acaba etkili okuyormu diye

:))) Doğru diyorsun net gormekicin su için diyorlar sonuçta ama işte herkesin farklı bir tecrübesi olduğu için insan etkileniyor

canım işte kimisi diyor yattım tuttu yatmadım tutmadı...yok idrarımı tuttutm tuttu tututmadım tutmadı bunlar tamamen tesadüfi şeyler....günlerce yatıp tutumayanlarda var ona bakarsan...birde idrarını tutmak iyi birşey değil ki...sistit olur insan sonra acılar içinde kıvranırsın...birde üstüne tutmaz sonra sistit oldum tutmadı olur....yani anlayacagınız herkes bir sebep arar. Ama sebep vakittir...Vakti geldimi oluyor gelmediyse agzımızla kus tutsak nafileeee

Merhaba ilk tüp bebek denememiz transferden sonra 7.günü akşamı baslayip bu gune kadar devam eden kahverengi lekelenmelerim oldu bugün 12. Gün kan verdim ondan sonra adet kanaması başladı sanki sonuçları bekliyorum günlerdir okumadığım sayfa kalmadı son bi umut son bekleyiş artık dayanamıyorum inşallah tutunmustur demekten dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden

Kızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı

Cnm sonucun bugünmü çıkıyor? Kan akıntın az ise korkma lütfen , sürekli yat dinlen. Kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın zaten, sana kanı durdurmak için iğne yapacak doktorun büyük bir ihtimal, sende kendine dikkat et yat dinlen sürekli, iş yapma ağır kaldırma. Moralini yüksek tut, benişin senin ruh halinden etkileniyor çünkü.

Canım çok üzüldüm , bugün 13. Gününmü? Doktorun sana niye 15. Gün demişti acaba? Doktorunlar bir görüş bir bildiği vardır belki, testi sana tekrarlatır belki 15. Günde.

Kızlar bugün annem anlattı bana bende sizinle paylaşmak istedim. Biz üç kızkardeşiz bu arada, annem üçümüzede hamileyken tabi o yıllarda ultrasound yok elle muayene var, annemin 4- 4.5 aylık olana kadar idrarında hamilelik çıkmıyordu hiç , anca doktor kontrollerinde anlaşılıyordu hamile olduğu. Böylede ilginç bir durum var yani, her türlüsü olabiliyor onçin idrar testlerine güvenip de morallerimizi bozmayalım derim ben.

Çok üzüldüm canım inşallah Rabbim bi gün nasip edecek bizlered
Evet canim umutsuzca ama sabırsızlıkla bekliyorum sonucu inşallah dediğin gibi olur inşallah olumlu bir sonuç alırım

Kızlar şimdi geldim hastaneden maşallah hiziniza yetisemiyorum ben bugün çok kötüyüm 2aydir erteleniyor transferim bugün dr gün verecekti gece 4te çok atesim çıktı içim çıkacak kadar öksurüyorum üşüyorum dr beni böyle görünce çarşamba dedi transferi yapacam ama pazartesi gel rahimle öksürügune bakacağım böyle kalırsan erteliyecem transferi yapınca öksürürsen koyduğum gibi geri gelir embriyo sağlık ocağına git yoğun bir tedavi versin iyileş gel veriyim bebeğini dedi inşallah iyilesirim vardır bundada bir hayır adam evden çıkma yasagi koydu resmen salgin var kesinlikle evinden cikamazsin dedi bende oturacam ne yapiyim mecbur bu arada Huzurask canım transferi oldunmu hayırlı olsun sımsıkı tutunsun mucizen inşallah bu sıkıntıları tekrar yasamazsın

Canım ne desek boş üzülüceksin ağlıcaksın ama sonra kalkıp tekrar deniceksin.bebişleri kucağımıza alana kadar pes etmek yok.Rabbim sevgisini verdiyse yüreğimize bi umut gelicektir yavrularımız.sadece sabır dua..

İnşallah bebislerin seninle dır canım doğru rabbim neyi hayırlı gördüyse onu nasip etsin.ben çok kiloluyum 87 kiloyum en az 77 olmam lazım .

kızlar kan pıhtılaşma testimi gönderdim.normal ilaç içmenizi gerektiricek bi durum yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…