- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Cnm ilaç kullan geçer Allah'ın izini ile geçmezse hiç üzülme geç olsun güç olmasın herşeyde bi hayır vardır öksürüğün ateşin 2 gün ilaç kullansan geçerKızlar şimdi geldim hastaneden maşallah hiziniza yetisemiyorum ben bugün çok kötüyüm 2aydir erteleniyor transferim bugün dr gün verecekti gece 4te çok atesim çıktı içim çıkacak kadar öksurüyorum üşüyorum dr beni böyle görünce çarşamba dedi transferi yapacam ama pazartesi gel rahimle öksürügune bakacağım böyle kalırsan erteliyecem transferi yapınca öksürürsen koyduğum gibi geri gelir embriyo sağlık ocağına git yoğun bir tedavi versin iyileş gel veriyim bebeğini dedi inşallah iyilesirim vardır bundada bir hayır adam evden çıkma yasagi koydu resmen salgin var kesinlikle evinden cikamazsin dedi bende oturacam ne yapiyim mecburbu arada Huzurask canım transferi oldunmu hayırlı olsun sımsıkı tutunsun mucizen inşallah bu sıkıntıları tekrar yasamazsın
Böyle olup pozitif olanda var cnm doktoruna söyledinmi hemen bi igne var onu veriyorlar test sonucun nezaman belli olcakMerhaba ilk tüp bebek denememiz transferden sonra 7.günü akşamı baslayip bu gune kadar devam eden kahverengi lekelenmelerim oldu bugün 12. Gün kan verdim ondan sonra adet kanaması başladı sanki sonuçları bekliyorum günlerdir okumadığım sayfa kalmadı son bi umut son bekleyiş artık dayanamıyorum inşallah tutunmustur demekten dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
Ben transferden önce estrofem e başladım beyaz akıntı oluyordu bu ilaçla sonra jel eklendi o da geri geliyordu transfer olduğum günden beri ne jel geri geliyor ne bir akıntı var giden geri gelmiyor :) garip değil mi sizce jele ne oluyor acaba zaten ne göğüs ağrısı ne kaşık batması hiç birşey yok bugün 3. Gün
Olmaz allahın izniyle, ben 13 de sıkışık gel dediler transfer için, 16.00 da aldılar 3kere az az yaptım. Transferden sonra 15 dk kalmak yok ama acayip sikisikdim surguye yaptım ben de . Ve pozitif şükür , tutacağı varsa tutuyorHaha yaptım valla tutamadm bişey olur diye kasiklarima sancı attı çünküinsallah bisey olmaz
inşallah canım yaa.Tmm ozaman hiç bşy olmaz Allah'ın izini ile
o bende de var canım yaaa hormonlardan herhalde....inşallah canım yaa.
Dün pozitifken bugünde negatifim.bu duygu geçişleri beni öldürcek
o bende de var canım yaaa hormonlardan herhalde....
Ben 31 beklemeden dun baktım kana söylemiştim, cuma katlanmasına bakıcaz. İlaçlara aynen devam dedi hoca . 3* 2 progesteron vaginal, 3*1 estrofem, 1*1 hibor( kan sulandırıcı) gobekten, 1*1 leucositim 20 ünite gobekten, gün aşırı progesteron iğne kalçaya31 aralık testi yaptıracak olan arkadaşlarım, benğm dün bitti progesteron iğnelerim , sabah akşam jele başladım. Sizde durum nedir acaba?
Üzülme demek saçma tabii ama vazgeçme, benim 3. Denemem ve 42 yaşındayımKızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
Leucositim ne için kullanılıyor ?Ben 31 beklemeden dun baktım kana söylemiştim, cuma katlanmasına bakıcaz. İlaçlara aynen devam dedi hoca . 3* 2 progesteron vaginal, 3*1 estrofem, 1*1 hibor( kan sulandırıcı) gobekten, 1*1 leucositim 20 ünite gobekten, gün aşırı progesteron iğne kalçaya
Aynen canım vardır bi hayır dr da dedi bana aylardır erteleniyor belki diyo zamanını bekliyor inşallah dediğin gibi iki güne geçer de alırım hayırlısı ile bebislerimi inşallah sende tppikteki herkes de pozitif haberler alırız amin amin aminnnnnCnm ilaç kullan geçer Allah'ın izini ile geçmezse hiç üzülme geç olsun güç olmasın herşeyde bi hayır vardır öksürüğün ateşin 2 gün ilaç kullansan geçer
Sonucum çıkmış merkezi aradım ama bilgi vermedi sanırım olumsuz doktorumuz arar sizi dedi bekliyorum iğneyi 6.günümde yaptırdım hergün progestan kullanıyorum 3 defaBöyle olup pozitif olanda var cnm doktoruna söyledinmi hemen bi igne var onu veriyorlar test sonucun nezaman belli olcak
Akyuvar yani beyaz kan hücreleri artırmak için kullanilir aslında ama gebede bilmiyorum. Dedim ya ben dr um ne derse sorgulamıyorum valla bi sayfa ilaç var maşallahLeucositim ne için kullanılıyor ?
Rabbim tez zamanda nasip eder insallah. Takdir boyleymis cok tipratma kendini insallah birdahakine olur hatta tedavi geremeden olur insallahKızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
Canim hersey allahtan olucagi varsa olucak iste bunlar bizim takintilarimiz belkide hayirlisi olsun cnm guzel haberlerini alalim insallahValla artık varsada yapacak bişey yok 30 35 dk sonra bıraktım surguye kendimi olacak varsa her türlü olur ya amann niye kendimi strese sokayim ki yaptım rahatladım işte
çok tatlıymış bu ya,, masallah diyorum ona.yılmadan yazıcam kızlar yatmayla falan değil kendinizi hiç sıkmayın. rahat olun. transferin 3. günü evimi süpürdüm ben, mutfağımı topladım, yemek yaptım, çamaşır bile astım. sadece dikkat ede ede yaptım. ağır ağır ama hepsini yaptım. 5. gün işe başladım. ki ortaokulda çalışıyorum yoğun bi tempomuz var. çok şükür pozitif sonucu gördüm. yatarak psikolojinizi bozacaksanız asla tavsiye etmem. ama daha iyi oluyorum diyen varsa hiç kalkmasın. ben açıkcası daraldım yattıkça 2 gün bile yeti bana fazlası çok geldi bilginizebu arada susam tanemden sevgiler teyzoşlarına Eki Görüntüle 1931971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?