2016 Aralik tup bebek

Bana ikisinide verdiker canım. Transferden 5gun once igneye basladim tramsfer gunude jele. Hatta igneye alternatif yokmu dedim cok agri yapiyor hayır dedi kesinlikle olmaz. Sonuc aldigim gunde hepsine devam edeceksin dedi selen hanm yani aynen devam.
Ben ilk 3 gun cok dikkat ettim ve bugune kadar ev süpurme hariç tum islerimi yaptım yüksege uzanip agır kaldirmak dışında. Ki halada yapmiyorum onları evide ısrarla supürtturmuyorlar ama bence de bir zarari olmaz kendini cok zorlamadıkca. Hatta alışık oldugumuz seyleri yappinca daha iyi oluruz hasta piskolojisi cok kötü bence. Teyzeden susam tanesine sevgiler

Kızlar benim idrar testi pozitif çıktı ya bi yanlışlık yoktur dimi. Yarın kan testi yaptırcam bi de negatif alırsam diye tırstım ben.

Kızlar benim idrar testi pozitif çıktı ya bi yanlışlık yoktur dimi. Yarın kan testi yaptırcam bi de negatif alırsam diye tırstım ben.
kuruntularımız bitmiyor demi,, daha bunun kesesi var kalp atışı var ilk üç ayı var. allahın izniyle hepsini görürüz inşallah.

ayy maşallahh işşaalllah doğrudur canm gözünaydın. benmki de kan testinden bi gün önce pozitif çıkmıştı kanda pozitifi gördüm işallah seninde öyle olur. hayırlı olsun

Kızlar Allah herkesden razı olsun Rabbim herkesin kucağını dolu etsin nasipse uzun süre denemeyi düşünmüyorum maddi olarakda manevi olarakda hazır olunca başka merkezde deniyceğim

canımmmm kendinizi toparladıktan sonra denemekten vazgeçme....dilerim bundan sonra karsınıza iyi ,hayırlı bir doktor çıkarır sana bebeğini verir....ben hep doktor arayısındayken öyle dua etmiştim...Karşıma bana bebeğimi verecek doktoru nasip et diye...Dualarımdasınnnn

kuruntularımız bitmiyor demi,, daha bunun kesesi var kalp atışı var ilk üç ayı var. allahın izniyle hepsini görürüz inşallah.
Bitmiyor kocama da müjdeyi verdim aksi bir durum olursa çok üzülür o da ben de. Allahım sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah.Ama benim bebek sol tarafta hissediyorum. Orası iğne batıyor gibi oluyo

ayy maşallahh işşaalllah doğrudur canm gözünaydın. benmki de kan testinden bi gün önce pozitif çıkmıştı kanda pozitifi gördüm işallah seninde öyle olur. hayırlı olsun
İnşallah canım Allah Razı olsun. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Allah isteyen herkese nasip etsin

Bana esim vuruyor sagolsun elide hafif ama artik vurulacak yer kalmadı baştaki gibi agrimıyo vucut alısti heralde ama orda kaliyo birkac gun. Elimde ısitmayida denicem sagol

Bitmiyor kocama da müjdeyi verdim aksi bir durum olursa çok üzülür o da ben de. Allahım sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah.Ama benim bebek sol tarafta hissediyorum. Orası iğne batıyor gibi oluyo
Benimkide solda galiba daha ultrasona gidemedik ama ilk gunden beri hep bir cimcikleme hissediyorum. Insallah seninkide simsıkı tutunmustur.

Çok sevimli bu Susam tanesi maşallah :)

Kızlar Allah herkesden razı olsun Rabbim herkesin kucağını dolu etsin nasipse uzun süre denemeyi düşünmüyorum maddi olarakda manevi olarakda hazır olunca başka merkezde deniyceğim
zge83 hayırlısı demekten başka çare yok şu an maalesef ne desek boş , 3-4 kez denemeden sonra doğal olarak aynı merkeze güveni kalmıyo insanın çok haklısın çok ümitliydim ben aslında bu sefer olmuştur diye ama nasip işte ,.vakti zamanı gelince eminim arkadaşım sende tadacaksın elbet o duyguyu umarım denemeye dahi gerek kalmadan güldürsün bir mucizeyle mevlam yüzünü

Benimkide solda galiba daha ultrasona gidemedik ama ilk gunden beri hep bir cimcikleme hissediyorum. Insallah seninkide simsıkı tutunmustur.
İnşallah canım kanda görmeden havalara uçtum bi de yanlışlık olur mu diye korkuyorum.

Allah razı olsun canım benim.bende herkese dua ediyorum.kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah.
Çok heyecanlıyım çok endişeliyim hayırlısıyla o gün gelse de rahatlasak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…