ay hadi hayırlısı yaz hemen bizede,, allahım inşallah olmuştur.Sonucum çıkmış merkezi aradım ama bilgi vermedi sanırım olumsuz doktorumuz arar sizi dedi bekliyorum iğneyi 6.günümde yaptırdım hergün progestan kullanıyorum 3 defa
Bana ikisinide verdiker canım. Transferden 5gun once igneye basladim tramsfer gunude jele. Hatta igneye alternatif yokmu dedim cok agri yapiyor hayır dedi kesinlikle olmaz. Sonuc aldigim gunde hepsine devam edeceksin dedi selen hanm yani aynen devam.Kızlar sizce bu iğne veya jele karar verme durumu nasıl.bnm Dr sanki herkese jel veriyor gibi düşünüyorum.igne daha mı etkili .Bn vajinadan olduğu için jelin daha etkili olduğunu okumuştum diye hatırlıyorum ama sanırım bu topicte tersini okudum
Ben ilk 3 gun cok dikkat ettim ve bugune kadar ev süpurme hariç tum islerimi yaptım yüksege uzanip agır kaldirmak dışında. Ki halada yapmiyorum onları evide ısrarla supürtturmuyorlar ama bence de bir zarari olmaz kendini cok zorlamadıkca. Hatta alışık oldugumuz seyleri yappinca daha iyi oluruz hasta piskolojisi cok kötü bence. Teyzeden susam tanesine sevgileryılmadan yazıcam kızlar yatmayla falan değil kendinizi hiç sıkmayın. rahat olun. transferin 3. günü evimi süpürdüm ben, mutfağımı topladım, yemek yaptım, çamaşır bile astım. sadece dikkat ede ede yaptım. ağır ağır ama hepsini yaptım. 5. gün işe başladım. ki ortaokulda çalışıyorum yoğun bi tempomuz var. çok şükür pozitif sonucu gördüm. yatarak psikolojinizi bozacaksanız asla tavsiye etmem. ama daha iyi oluyorum diyen varsa hiç kalkmasın. ben açıkcası daraldım yattıkça 2 gün bile yeti bana fazlası çok geldi bilginizebu arada susam tanemden sevgiler teyzoşlarına Eki Görüntüle 1931971
İmkansız yanlış çıkması:) emin ol hamile olmasan o çizgi yeri tertemiz boşuktan ibaret olurdu:)Kızlar benim idrar testi pozitif çıktı ya bi yanlışlık yoktur dimi. Yarın kan testi yaptırcam bi de negatif alırsam diye tırstım ben.
kuruntularımız bitmiyor demi,,Kızlar benim idrar testi pozitif çıktı ya bi yanlışlık yoktur dimi. Yarın kan testi yaptırcam bi de negatif alırsam diye tırstım ben.
ayy maşallahh işşaalllah doğrudur canm gözünaydın. benmki de kan testinden bi gün önce pozitif çıkmıştı kanda pozitifi gördüm işallah seninde öyle olur. hayırlı olsunKızlar benim idrar testi pozitif çıktı ya bi yanlışlık yoktur dimi. Yarın kan testi yaptırcam bi de negatif alırsam diye tırstım ben.
Ne bileyim hala inanamıyorum. Hani ilaçların etkisi falan yoktur dimi.İmkansız yanlış çıkması:) emin ol hamile olmasan o çizgi yeri tertemiz boşuktan ibaret olurdu:)
Bana ikisinide verdiker canım. Transferden 5gun once igneye basladim tramsfer gunude jele. Hatta igneye alternatif yokmu dedim cok agri yapiyor hayır dedi kesinlikle olmaz. Sonuc aldigim gunde hepsine devam edeceksin dedi selen hanm yani aynen devam.
İğneyi (sıvısını) elinde ısıt bak burda bi arkadaş yazmıştı. ben yaptım hiç acımadı. bi dene istersen. yolda elinde gidene kadar ısıt.
Kızlar Allah herkesden razı olsun Rabbim herkesin kucağını dolu etsin nasipse uzun süre denemeyi düşünmüyorum maddi olarakda manevi olarakda hazır olunca başka merkezde deniyceğim
Bitmiyor kocama da müjdeyi verdim aksi bir durum olursa çok üzülür o da ben de. Allahım sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah.Ama benim bebek sol tarafta hissediyorum. Orası iğne batıyor gibi oluyokuruntularımız bitmiyor demi,,daha bunun kesesi var kalp atışı var ilk üç ayı var. allahın izniyle hepsini görürüz inşallah.
İnşallah canım Allah Razı olsun. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Allah isteyen herkese nasip etsinayy maşallahh işşaalllah doğrudur canm gözünaydın. benmki de kan testinden bi gün önce pozitif çıkmıştı kanda pozitifi gördüm işallah seninde öyle olur. hayırlı olsun
Benimkide solda galiba daha ultrasona gidemedik ama ilk gunden beri hep bir cimcikleme hissediyorum. Insallah seninkide simsıkı tutunmustur.Bitmiyor kocama da müjdeyi verdim aksi bir durum olursa çok üzülür o da ben de. Allahım sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah.Ama benim bebek sol tarafta hissediyorum. Orası iğne batıyor gibi oluyo
Çok sevimli bu Susam tanesi maşallah :)yılmadan yazıcam kızlar yatmayla falan değil kendinizi hiç sıkmayın. rahat olun. transferin 3. günü evimi süpürdüm ben, mutfağımı topladım, yemek yaptım, çamaşır bile astım. sadece dikkat ede ede yaptım. ağır ağır ama hepsini yaptım. 5. gün işe başladım. ki ortaokulda çalışıyorum yoğun bi tempomuz var. çok şükür pozitif sonucu gördüm. yatarak psikolojinizi bozacaksanız asla tavsiye etmem. ama daha iyi oluyorum diyen varsa hiç kalkmasın. ben açıkcası daraldım yattıkça 2 gün bile yeti bana fazlası çok geldi bilginizebu arada susam tanemden sevgiler teyzoşlarına Eki Görüntüle 1931971
Benimkide solda galiba daha ultrasona gidemedik ama ilk gunden beri hep bir cimcikleme hissediyorum. Insallah seninkide simsıkı tutunmustur.
Kızlar Allah herkesden razı olsun Rabbim herkesin kucağını dolu etsin nasipse uzun süre denemeyi düşünmüyorum maddi olarakda manevi olarakda hazır olunca başka merkezde deniyceğim
İnşallah canım kanda görmeden havalara uçtum bi de yanlışlık olur mu diye korkuyorum.Benimkide solda galiba daha ultrasona gidemedik ama ilk gunden beri hep bir cimcikleme hissediyorum. Insallah seninkide simsıkı tutunmustur.
Allah razı olsun canım benim.bende herkese dua ediyorum.kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah.Kizlar sesiniz cikmiyo.... Hava yagmurlu olunca kasvet mi basti hepinize... Muhabbet edelim biraz.
Cumartesi test gunum, heyecan dorukta.
Esim bugun izne cikti, onun evde olmasi daha iyi butun gun evde yalniz ilubca vakit hicten gecmiyordu. Bu aksam kuzenime yemege davetliyiz, geceyide oyle gecirdik mi kaldi 1 gun... Yarini dasag salim atlatirsak..... ayyy hayirlisiyla hepimiz pozitifi gorsek ne guzel olur di mi yaaa..
Hepiniz dualarimdasiniz. Her aksam meryem suresine baslamadan ince sizler ve cocugu olmayan bikac arkadasim var onlar icin en son kendim icin niyet ediyorum. Namazlarimdan sonra dua ediyorum. Saglik ocagina ignemi olmaya giderken ediyorum. Hic taninasak da birbirimizi her daim aklimda dualarimdasiniz. Hepinizi ve bebislerinizi opuyorumm... Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?