2016 Aralik tup bebek

31 aralık testi yaptıracak olan arkadaşlarım, benğm dün bitti progesteron iğnelerim , sabah akşam jele başladım. Sizde durum nedir acaba?
Benim test 31 aralik. Sadece progestan igne ve coraspin kullaniyorum je verilmedi hic. Igne ve coraspin test gunune kadar devam cikan sonuca gore ya birakcam yada doz ayarlamasiyla devam edilcek.

benimki sağda sanırım erkek olacak
ahh ne güzel kızlar cinsiyet tahminlerine başlamışız :)) bende Doğum olayına takıldım herşey istediğimiz gibi giderde o günleri görmeyi nasip ederse rabbim normal Doğum yapabilecekmiyim diye takıldı aklıma? Kızımı normal Doğumla dünyaya getirmiştim çokta memnun kalmıştım ama tüple olunca genelde sezeryan yapıyolar diye duydum o biraz bozdu açıkçası moralimi(

riske atmamak için öyle diyolar ama bu demek degil ki normal yolla doguramazsın.doğuranlar var.. Bu sana bağlı....

Gec olsunda cnm yeterki senin olsun vardir bir hayir ins

Benim tüp bebek yapan bir cok arkadasim normal doğum yaptti ,insallah szinde oyle olur

yaaa ben dayanamadım bu arada en son 600 küsür olan kan sonucumu alınca ultrasonu bekleyemeden söyledim kızıma ,.nasıl sevindi anlatamam karnımı okşuyo,kardeşim diye seviyo ,yatak ,oyuncak falan bakıyo kardeşine ,isim düşünüyo .Bugün okul çıkışı aldığımda yavrum çantasını bile taşıtmadı bana kardeşim yorulmasın ben taşırım diyo yaa..Allahım inşallah bi aksilik çıkmaz mutluluğumuz yarım kalmaz ,hepimiz alırız sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza,.

ben doktoruma sordum 3 ay daha tüp bebek prosedürüne devam sonrasında sende her normal gebe gibi olacaksın dedi. doğum içinde asla tüp bebekler sezeryan olur die bişey yok o zaman şartlar neyi elverirse öyle yaparsın dedi

Maalesef olmamış ilk deneme heyecanlı bekleyiş ve sonuç hüsran :'(
Canim benim kiyamam 3 negatif sonucu yasayan ve su an 4. Denenede olan birisi olarak seni cok iyi anliyorum. Uzulme desem faydasiz su an senin icin uzulme zamani ama emin ol gecicek ben ilkinde yikildim ve testimizi arefe gece yaptirmistik ertesi gun bayramdi cok zordu. Ama noldu bi zaman sonra toparlanip tekrar deneme gucu buluyorsun. 3 kez yasadim bunu bak yine yeni bi umut dedik ciktik yola. RABBIM gonlunu genisletsin ferahlatsin FETTAH ismi serifi ile yeni hayirli kapilar acsin. Sevgiler..

MaşAllah minik aşkına

Kızlar benim idrar testi pozitif çıktı ya bi yanlışlık yoktur dimi. Yarın kan testi yaptırcam bi de negatif alırsam diye tırstım ben.
Canım çok silik değil bnce icinizi karartmayinn çok küçük ihtimal hata olmasii ama bukadr göründugu için hata olduğunu dsnmuyorumm

pişt gebeler birde ne sorcam eşlerle fofenk fofenk durumları nasıl ??? nettiniz gızzz anam doktor amca bir yasak yok artık dedi ama biz korkuyoz yaaaa
ben henüz5 haftaya girmek üzereyim ama 10 haftaya kadar olmasın dediler yada içeri boşalma olmadan arada olabilir gibi bişey söyledi spermlerin ne gibi bi özelliği var bu konuda bilemicem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…