Benim test 31 aralik. Sadece progestan igne ve coraspin kullaniyorum je verilmedi hic. Igne ve coraspin test gunune kadar devam cikan sonuca gore ya birakcam yada doz ayarlamasiyla devam edilcek.31 aralık testi yaptıracak olan arkadaşlarım, benğm dün bitti progesteron iğnelerim , sabah akşam jele başladım. Sizde durum nedir acaba?
ahh ne güzel kızlar cinsiyet tahminlerine başlamışız :)) bende Doğum olayına takıldım herşey istediğimiz gibi giderde o günleri görmeyi nasip ederse rabbim normal Doğum yapabilecekmiyim diye takıldı aklıma? Kızımı normal Doğumla dünyaya getirmiştim çokta memnun kalmıştım ama tüple olunca genelde sezeryan yapıyolar diye duydum o biraz bozdu açıkçası moralimibenimki sağda sanırım erkek olacak
Oylemi oluyormus hadi hayırlısı sagliklı olsunlar yeter ki.benimki sağda sanırım erkek olacak
ahh ne güzel kızlar cinsiyet tahminlerine başlamışız :)) bende Doğum olayına takıldım herşey istediğimiz gibi giderde o günleri görmeyi nasip ederse rabbim normal Doğum yapabilecekmiyim diye takıldı aklıma? Kızımı normal Doğumla dünyaya getirmiştim çokta memnun kalmıştım ama tüple olunca genelde sezeryan yapıyolar diye duydum o biraz bozdu açıkçası moralimi(
Oylemi oluyormus hadi hayırlısı sagliklı olsunlar yeter ki.
kismet dglmis cnmKızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
Gec olsunda cnm yeterki senin olsun vardir bir hayir insKızlar şimdi geldim hastaneden maşallah hiziniza yetisemiyorum ben bugün çok kötüyüm 2aydir erteleniyor transferim bugün dr gün verecekti gece 4te çok atesim çıktı içim çıkacak kadar öksurüyorum üşüyorum dr beni böyle görünce çarşamba dedi transferi yapacam ama pazartesi gel rahimle öksürügune bakacağım böyle kalırsan erteliyecem transferi yapınca öksürürsen koyduğum gibi geri gelir embriyo sağlık ocağına git yoğun bir tedavi versin iyileş gel veriyim bebeğini dedi inşallah iyilesirim vardır bundada bir hayır adam evden çıkma yasagi koydu resmen salgin var kesinlikle evinden cikamazsin dedi bende oturacam ne yapiyim mecburbu arada @Huzurask canım transferi oldunmu hayırlı olsun sımsıkı tutunsun mucizen inşallah bu sıkıntıları tekrar yasamazsın
Benim tüp bebek yapan bir cok arkadasim normal doğum yaptti ,insallah szinde oyle olurahh ne güzel kızlar cinsiyet tahminlerine başlamışız :)) bende Doğum olayına takıldım herşey istediğimiz gibi giderde o günleri görmeyi nasip ederse rabbim normal Doğum yapabilecekmiyim diye takıldı aklıma? Kızımı normal Doğumla dünyaya getirmiştim çokta memnun kalmıştım ama tüple olunca genelde sezeryan yapıyolar diye duydum o biraz bozdu açıkçası moralimi(
gerçekten bunu duyduğuma sevindim normal doğumu tatmış biri olarak acısıyla tatlısıyla çok istiyorum çünkü o hisleri tekrar yaşamayı.Benim tüp bebek yapan bir cok arkadasim mal doğum yaptti ,insallah szinde oyle olur
İnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan alırsın yavrunu kucaginaKızlar Allah herkesden razı olsun Rabbim herkesin kucağını dolu etsin nasipse uzun süre denemeyi düşünmüyorum maddi olarakda manevi olarakda hazır olunca başka merkezde deniyceğim
Canım benim İnşallah en kısa zamanda anneliği yaşarsın ne desem üzüleceksin .Rabbim inşallah bidahakine nasip ederKızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
ben doktoruma sordum 3 ay daha tüp bebek prosedürüne devam sonrasında sende her normal gebe gibi olacaksın dedi. doğum içinde asla tüp bebekler sezeryan olur die bişey yok o zaman şartlar neyi elverirse öyle yaparsın dediahh ne güzel kızlar cinsiyet tahminlerine başlamışız :)) bende Doğum olayına takıldım herşey istediğimiz gibi giderde o günleri görmeyi nasip ederse rabbim normal Doğum yapabilecekmiyim diye takıldı aklıma? Kızımı normal Doğumla dünyaya getirmiştim çokta memnun kalmıştım ama tüple olunca genelde sezeryan yapıyolar diye duydum o biraz bozdu açıkçası moralimi(
Maalesef olmamış ilk deneme heyecanlı bekleyiş ve sonuç hüsran :'(ay hadi hayırlısı yaz hemen bizede,, allahım inşallah olmuştur.
Canim benim kiyamam 3 negatif sonucu yasayan ve su an 4. Denenede olan birisi olarak seni cok iyi anliyorum. Uzulme desem faydasiz su an senin icin uzulme zamani ama emin ol gecicek ben ilkinde yikildim ve testimizi arefe gece yaptirmistik ertesi gun bayramdi cok zordu. Ama noldu bi zaman sonra toparlanip tekrar deneme gucu buluyorsun. 3 kez yasadim bunu bak yine yeni bi umut dedik ciktik yola. RABBIM gonlunu genisletsin ferahlatsin FETTAH ismi serifi ile yeni hayirli kapilar acsin. Sevgiler..Maalesef olmamış ilk deneme heyecanlı bekleyiş ve sonuç hüsran :'(
yılmadan yazıcam kızlar yatmayla falan değil kendinizi hiç sıkmayın. rahat olun. transferin 3. günü evimi süpürdüm ben, mutfağımı topladım, yemek yaptım, çamaşır bile astım. sadece dikkat ede ede yaptım. ağır ağır ama hepsini yaptım. 5. gün işe başladım. ki ortaokulda çalışıyorum yoğun bi tempomuz var. çok şükür pozitif sonucu gördüm. yatarak psikolojinizi bozacaksanız asla tavsiye etmem. ama daha iyi oluyorum diyen varsa hiç kalkmasın. ben açıkcası daraldım yattıkça 2 gün bile yeti bana fazlası çok geldi bilginizebu arada susam tanemden sevgiler teyzoşlarına Eki Görüntüle 1931971
Canım çok silik değil bnce icinizi karartmayinn çok küçük ihtimal hata olmasii ama bukadr göründugu için hata olduğunu dsnmuyorummKızlar benim idrar testi pozitif çıktı ya bi yanlışlık yoktur dimi. Yarın kan testi yaptırcam bi de negatif alırsam diye tırstım ben.
ben henüz5 haftaya girmek üzereyim ama 10 haftaya kadar olmasın dediler yada içeri boşalma olmadan arada olabilir gibi bişey söyledi spermlerin ne gibi bi özelliği var bu konuda bilemicem artık..pişt gebeler birde ne sorcam eşlerle fofenk fofenk durumları nasıl ??? nettiniz gızzzanam doktor amca bir yasak yok artık dedi ama biz korkuyoz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?