- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
canmm sakın üzme kendini umudunu asla kaybetme. işallah tedaviye gerek kalmadan bebikin olur şimdik. ama sakın yılma. evlat kokusu için her acıya katlanmaya devam, sonunda mülafat senin olacakMaalesef olmamış ilk deneme heyecanlı bekleyiş ve sonuç hüsran :'(
ben 5+2'yim. 2 gün önce doktora gittiğimizde bi sorun yoksa sıkıntı yok demişti. hatta bazı yerlerde spermlerin içindeki bi maddenin ceninin bağışıklık sistemini olumlu etkilediği söyleniyor. bilemiyorum ama korkuyoruz. amma velakin kocamı da çok özledim yahuben henüz5 haftaya girmek üzereyim ama 10 haftaya kadar olmasın dediler yada içeri boşalma olmadan arada olabilir gibi bişey söyledi spermlerin ne gibi bi özelliği var bu konuda bilemicem artık..
Insallah hissettigin gibi olumsuz değildir sonuc.yarin sonucu söyle bizlerede .3 yıl önce kist ameliyatıyla tek yumurtalığım alındı. 11 ay oldu evleneli ama erkenden çocuk girişimine başladık. Tüplerimin kapalı olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden tüp bebek işlemlerine başladık. Tek yumurtalığım olmasına rağmen Rabbime şükürler olsun 12 yumurta toplandı. 8 tanesi olgundu. Bunlardan 6 tanesi döllendi. 2 tane 3.gün 7 hücreli ve 1 tane blastosit embriyom oluştu. Blastosit olan transfer edildi diğer iki embriyom ise donduruldu. Yarın ise test günüm. Çok korkuyorum. Hic çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum. Herşey benim için çok erken belki de ama kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum. Rabbim bu dünyada beni bununla sınıyor biliyorum. Sanki bu hep benim sınavım olacakmış gibi hissediyorum. Ve şu an da bebeğimin tutunmadığını hissediyorum. Ne olur dua edin. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok zor şeyler yaşıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım yanılıyorumdur da yarın güzel haberler veririm size. Sevgiler..
canm işallahhh işallah. hep beraber göbüi büyütelimHamile olan arkadaşlar gözünüzü seviyim dikkat edin kendinize bu aralar Grip salgını var dr dedi bana 2 gün önce bir hastası 7 aylık hamile öksürnekten bebeğin suyu gitmiş mecburen doğuma almışlar herşeye amenna ama öksürük çok kötü etkiliyor dedi sağlıkla kucaginiza alın inşallah darısı bizlere olsun inşallah dikkat edin kendinize ve miniklerinizeNeOlurBiSabah maşallah susam tanesine rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin içim pır pır etti fotoğrafi görünce inşallah hepimiz görürüz o günleri
Doktorum selen hanim canim bugun transferim oldu :)sizde umut bahçeciye gidiyorsunuz listeden gördüğüm kadarıyla doktorunuz kim ne aşamadasınız acaba
Aminnnnn canım benim inşallah sen şimdi hamilesincanm işallahhh işallah. hep beraber göbüi büyütelim
Sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın inşallah tek embriyo mu transfer edildi kaçıncı gün embriyosu canımBende melegimi aldim geldim kizlar
Canım dualarım seninle inşallah bebisin seninle dır.stres yapma pozitif düşün.Rabbim hayırlısını nasip etsin.3 yıl önce kist ameliyatıyla tek yumurtalığım alındı. 11 ay oldu evleneli ama erkenden çocuk girişimine başladık. Tüplerimin kapalı olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden tüp bebek işlemlerine başladık. Tek yumurtalığım olmasına rağmen Rabbime şükürler olsun 12 yumurta toplandı. 8 tanesi olgundu. Bunlardan 6 tanesi döllendi. 2 tane 3.gün 7 hücreli ve 1 tane blastosit embriyom oluştu. Blastosit olan transfer edildi diğer iki embriyom ise donduruldu. Yarın ise test günüm. Çok korkuyorum. Hic çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum. Herşey benim için çok erken belki de ama kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum. Rabbim bu dünyada beni bununla sınıyor biliyorum. Sanki bu hep benim sınavım olacakmış gibi hissediyorum. Ve şu an da bebeğimin tutunmadığını hissediyorum. Ne olur dua edin. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok zor şeyler yaşıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım yanılıyorumdur da yarın güzel haberler veririm size. Sevgiler..
Amiiiinnnnnnn 1 tane 5.gun canimSımsıkı tutunsun hiç bırakmasın inşallah tek embriyo mu transfer edildi kaçıncı gün embriyosu canım
Canım benim bu süreçte bazen çok pozitif oluyorsun bazen çok negatif psikolojimiz darmadağın, bazen bna da hiç anne olamayacakmisim gibi geliyor düşünüyorum da şuan bni çok mutlu eden bir şey yok.Cok kötü böyle düşünmek çok şükür bn ve sewdiklerimm saglikliyizz şükürler olsun.Ama anne olma isteği bambaşka kocalarimizz bile bukadr yoğun istemiyorlardır kadınların duygusalliginda olmaları mümkün mu3 yıl önce kist ameliyatıyla tek yumurtalığım alındı. 11 ay oldu evleneli ama erkenden çocuk girişimine başladık. Tüplerimin kapalı olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden tüp bebek işlemlerine başladık. Tek yumurtalığım olmasına rağmen Rabbime şükürler olsun 12 yumurta toplandı. 8 tanesi olgundu. Bunlardan 6 tanesi döllendi. 2 tane 3.gün 7 hücreli ve 1 tane blastosit embriyom oluştu. Blastosit olan transfer edildi diğer iki embriyom ise donduruldu. Yarın ise test günüm. Çok korkuyorum. Hic çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum. Herşey benim için çok erken belki de ama kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum. Rabbim bu dünyada beni bununla sınıyor biliyorum. Sanki bu hep benim sınavım olacakmış gibi hissediyorum. Ve şu an da bebeğimin tutunmadığını hissediyorum. Ne olur dua edin. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok zor şeyler yaşıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım yanılıyorumdur da yarın güzel haberler veririm size. Sevgiler..
Sakin ve pozitif ol lütfen, ben de yaş(42) ve gecirilmis 3 operasyon 2 tüp denemesi nedeniyle zor dedi hoca, ama vitamin destekleri ve bolca incir ye ( mümkünse kurunu yap) ve iyi düşün moral çok önemli lütfen üzme kendinikızlar ben de 6 gün önce başladım. Gonol F 225ml ve Luveris 2 toz 1 su oranında karından iğne vuruyorum. bugün ultrasonda yumurtalarımın sadece bir tanesinin olgunlaştığını, diğerlerinde hiç bir ilerleme olmadığını söyledi doktorum. bu durumu beklentinin çok altında buldu doktor. devam etmeye değmez diye düşündü. Bari 5-6 tane yumurta olsaydı iyi olurdu dedi. bugün de Cetrotide adında bir iğneye başlayacaktım. ama kan sonucu çıkınca hemşire beni arayıp cetrotide başlama yarın gel dedi. sanırım devam etmeyeceğizmoralim çok bozuk sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti. o kadar iğneye rağmen niye olgunlaşmamış yumurtalarım bilemedim. benimle aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?