Ben şu anda 5+5 oldum bizde henüz cesaret edemedik alttan muayene oluyoruz aynı şey gibi geliyor Beni korkutan afedersiniz orgazm sırasında rahimin kasılması ne bilim biraz daha bekliycez herhalde ben cesaret edemiyorum birde o sıktığımız jel çok gıcık kalıntıları var hep zor bir dönemben 5+2'yim. 2 gün önce doktora gittiğimizde bi sorun yoksa sıkıntı yok demişti. hatta bazı yerlerde spermlerin içindeki bi maddenin ceninin bağışıklık sistemini olumlu etkilediği söyleniyor. bilemiyorum ama korkuyoruz. amma velakin kocamı da çok özledim yahu
Cnm benim geç olgunlaştı 12 gün igne yaptım başka bi arkadaş burda 14 gün igne oldu daha 6 gün erken geldi bana yine doktorun daha iyi bilir hakkında hayırlısı olsunkızlar ben de 6 gün önce başladım. Gonol F 225ml ve Luveris 2 toz 1 su oranında karından iğne vuruyorum. bugün ultrasonda yumurtalarımın sadece bir tanesinin olgunlaştığını, diğerlerinde hiç bir ilerleme olmadığını söyledi doktorum. bu durumu beklentinin çok altında buldu doktor. devam etmeye değmez diye düşündü. Bari 5-6 tane yumurta olsaydı iyi olurdu dedi. bugün de Cetrotide adında bir iğneye başlayacaktım. ama kan sonucu çıkınca hemşire beni arayıp cetrotide başlama yarın gel dedi. sanırım devam etmeyeceğizmoralim çok bozuk sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti. o kadar iğneye rağmen niye olgunlaşmamış yumurtalarım bilemedim. benimle aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?
Caniiim cok gecmis olsun, uuzldum yaa. Iyi bak kendinede biran once toparlan. Caninida sikma arkadasim bundada vardir bi hayir.. bende gittim canim bugun bi torba ilac aldim geldim. Pazwrtesi transferim var allahin izniyle. Rahim duvari 11 mis dr hersey yolunda dedi bakalim.Kızlar şimdi geldim hastaneden maşallah hiziniza yetisemiyorum ben bugün çok kötüyüm 2aydir erteleniyor transferim bugün dr gün verecekti gece 4te çok atesim çıktı içim çıkacak kadar öksurüyorum üşüyorum dr beni böyle görünce çarşamba dedi transferi yapacam ama pazartesi gel rahimle öksürügune bakacağım böyle kalırsan erteliyecem transferi yapınca öksürürsen koyduğum gibi geri gelir embriyo sağlık ocağına git yoğun bir tedavi versin iyileş gel veriyim bebeğini dedi inşallah iyilesirim vardır bundada bir hayır adam evden çıkma yasagi koydu resmen salgin var kesinlikle evinden cikamazsin dedi bende oturacam ne yapiyim mecburbu arada @Huzurask canım transferi oldunmu hayırlı olsun sımsıkı tutunsun mucizen inşallah bu sıkıntıları tekrar yasamazsın
Kızlar nasılsınız bakalım? 31 aralıkta test yaptıracak arkadaşlarım içinizde dayanamayıp yarın kan vercek olanlar varmı?
Bu arada benim bugün inanılmaz kasık ve bel ağrılarım vardı, sizce neden olabilir
Hadi bakalım canım inşallah güzel haberler getirirsin bizeCanım bende ayaktayken kasık ağrım oluyor.ince ince de belim ağrıyor.sanki belimden birisi kıl çekiyo gibi :)
Yarın sabah idrar yapıcam bakalım nolucak :)
Hamile olan arkadaşlar gözünüzü seviyim dikkat edin kendinize bu aralar Grip salgını var dr dedi bana 2 gün önce bir hastası 7 aylık hamile öksürnekten bebeğin suyu gitmiş mecburen doğuma almışlar herşeye amenna ama öksürük çok kötü etkiliyor dedi sağlıkla kucaginiza alın inşallah darısı bizlere olsun inşallah dikkat edin kendinize ve miniklerinize @NeOlurBiSabah maşallah susam tanesine rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsiniçim pır pır etti fotoğrafi görünce inşallah hepimiz görürüz o günleri
benim umudum yok canım.öylesine yapıcamHadi bakalım canım inşallah güzel haberler getirirsin bize
Çok teşekkür ediyorum inşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum ama kolay değil. Duygusala bağlıyorum kendimi. Önereceğiniz bir vitamin var mı? Kuru incir tavsiyesi için teşekkürler ☺Sakin ve pozitif ol lütfen, ben de yaş(42) ve gecirilmis 3 operasyon 2 tüp denemesi nedeniyle zor dedi hoca, ama vitamin destekleri ve bolca incir ye ( mümkünse kurunu yap) ve iyi düşün moral çok önemli lütfen üzme kendini
Canım sağolasın evet bence de 6 gün çok erken daha ama doktor öyle ümitsiz konuştu ki şok oldum. Hiç beklemiyordum ben de 15 gün kullandıktan sonra karar verilir diye düşünüyordum. Yarın sabah yine gideceğim bakalım neye karar verecek doktorum. inşallah hayırlısı olsun hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz inşallah... :)Cnm benim geç olgunlaştı 12 gün igne yaptım başka bi arkadaş burda 14 gün igne oldu daha 6 gün erken geldi bana yine doktorun daha iyi bilir hakkında hayırlısı olsun
Canımyaaa özür dilerim ben canını sıkmak için öyle yazmadım dr diyince yazdım dikkat etsinler diye canını sıkıysam özür dilerim yaaaa şimdi üzüldümCanım yaaa moralimi bozuyosun öksürmeyin öksürmeyin diye :)
Benim kronik astımım var.ve öksürmediğim bir günüm yok.
dr içimi rahatlattı o zaman astım hastaları çocuk sahibi olmazdı dedi.
Allah ol desin yeterki inş hepimizin evladı olur
Lisam yaş ve infertilite nedeni nedir?Çok teşekkür ediyorum inşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum ama kolay değil. Duygusala bağlıyorum kendimi. Önereceğiniz bir vitamin var mı? Kuru incir tavsiyesi için teşekkürler ☺
Hadi hayirli olsun. Insaallah pozitif olur sonucun. Test gunun ne zaman?Bende melegimi aldim geldim kizlar
Benim de pazartesi olacaktı ama çok rahatsız olunca pazartesi gel durumuna bakıcam düzelmişsen çarşamba yapacam yok düzelmediysen gelecek aya bırakacağım dedi rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cnmCaniiim cok gecmis olsun, uuzldum yaa. Iyi bak kendinede biran once toparlan. Caninida sikma arkadasim bundada vardir bi hayir.. bende gittim canim bugun bi torba ilac aldim geldim. Pazwrtesi transferim var allahin izniyle. Rahim duvari 11 mis dr hersey yolunda dedi bakalim.
Halbuki ilk riskiatlatinca normal gebelik gibi degerlendiriliyor. Bence doktorlarin isine geldigi icin oyle diyorlar yurt dısinda hic rastlamadım.ahh ne güzel kızlar cinsiyet tahminlerine başlamışız :)) bende Doğum olayına takıldım herşey istediğimiz gibi giderde o günleri görmeyi nasip ederse rabbim normal Doğum yapabilecekmiyim diye takıldı aklıma? Kızımı normal Doğumla dünyaya getirmiştim çokta memnun kalmıştım ama tüple olunca genelde sezeryan yapıyolar diye duydum o biraz bozdu açıkçası moralimi(
Insallah yaa bende tatmak istiyorum o duyguyu nasio olur tum isteyenlere insallah.Benim tüp bebek yapan bir cok arkadasim normal doğum yaptti ,insallah szinde oyle olur
Bize birsey denmedi ama bizde korkuyoruz en azindan ultrasonda gorsek rahatlicazpişt gebeler birde ne sorcam eşlerle fofenk fofenk durumları nasıl ??? nettiniz gızzzanam doktor amca bir yasak yok artık dedi ama biz korkuyoz yaaaa
Hosgeldiniz hadi bakalim insallah hep sennle kalır canimBende melegimi aldim geldim kizlar
Canım öksürük demişken öyle böyle bir öksürük değil bildiğin içim çıkıyor sanki morarana kadar öksürüyorum o yüzden sıkma canını emi tatlimmmmmCanım yaaa moralimi bozuyosun öksürmeyin öksürmeyin diye :)
Canım öksürük demişken öyle böyle bir öksürük değil bildiğin içim çıkıyor sanki morarana kadar öksürüyorum o yüzden sıkma canını emi tatlimmmmmCanım yaaa moralimi bozuyosun öksürmeyin öksürmeyin diye :)
Valla ben transfer gününden test gunune kadar asiri oksurdum. Hatta oksurdukce kramp giriyodu. Dedim ya gitti yada tuplere filan kaydi dis gebelik oldu. Allah korusun. Hocbisey de olmadi. Gerci daha kese gormeye gitmedik de.
hifanur ayni benim gibi ince bel agrisi sen umutsuz olma Allahin dedigi olur yarin idrar yapsan da cikmayabilr ama insallah sonucunun fotografini at buraya merak ediyorum senin sonucunu. :)
Canım öksürük demişken öyle böyle bir öksürük değil bildiğin içim çıkıyor sanki morarana kadar öksürüyorum o yüzden sıkma canını emi tatlimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?