2016 Aralik tup bebek

Ben şu anda 5+5 oldum bizde henüz cesaret edemedik alttan muayene oluyoruz aynı şey gibi geliyor Beni korkutan afedersiniz orgazm sırasında rahimin kasılması ne bilim biraz daha bekliycez herhalde ben cesaret edemiyorum birde o sıktığımız jel çok gıcık kalıntıları var hep zor bir dönem

Cnm benim geç olgunlaştı 12 gün igne yaptım başka bi arkadaş burda 14 gün igne oldu daha 6 gün erken geldi bana yine doktorun daha iyi bilir hakkında hayırlısı olsun

Caniiim cok gecmis olsun, uuzldum yaa. Iyi bak kendinede biran once toparlan. Caninida sikma arkadasim bundada vardir bi hayir.. bende gittim canim bugun bi torba ilac aldim geldim. Pazwrtesi transferim var allahin izniyle. Rahim duvari 11 mis dr hersey yolunda dedi bakalim.

Canım bende ayaktayken kasık ağrım oluyor.ince ince de belim ağrıyor.sanki belimden birisi kıl çekiyo gibi :)
Yarın sabah idrar yapıcam bakalım nolucak :)

Canım yaaa moralimi bozuyosun öksürmeyin öksürmeyin diye :)
Benim kronik astımım var.ve öksürmediğim bir günüm yok.
dr içimi rahatlattı o zaman astım hastaları çocuk sahibi olmazdı dedi.
Allah ol desin yeterki inş hepimizin evladı olur

Çok teşekkür ediyorum inşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum ama kolay değil. Duygusala bağlıyorum kendimi. Önereceğiniz bir vitamin var mı? Kuru incir tavsiyesi için teşekkürler ☺

Cnm benim geç olgunlaştı 12 gün igne yaptım başka bi arkadaş burda 14 gün igne oldu daha 6 gün erken geldi bana yine doktorun daha iyi bilir hakkında hayırlısı olsun
Canım sağolasın evet bence de 6 gün çok erken daha ama doktor öyle ümitsiz konuştu ki şok oldum. Hiç beklemiyordum ben de 15 gün kullandıktan sonra karar verilir diye düşünüyordum. Yarın sabah yine gideceğim bakalım neye karar verecek doktorum. inşallah hayırlısı olsun hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz inşallah... :)

Canımyaaa özür dilerim ben canını sıkmak için öyle yazmadım dr diyince yazdım dikkat etsinler diye canını sıkıysam özür dilerim yaaaa şimdi üzüldüm tabiki hersey Rabbimin ol emrindedir KÜN FE YEKÜN

Çok teşekkür ediyorum inşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum ama kolay değil. Duygusala bağlıyorum kendimi. Önereceğiniz bir vitamin var mı? Kuru incir tavsiyesi için teşekkürler ☺
Lisam yaş ve infertilite nedeni nedir?

Valla ben transfer gününden test gunune kadar asiri oksurdum. Hatta oksurdukce kramp giriyodu. Dedim ya gitti yada tuplere filan kaydi dis gebelik oldu. Allah korusun. Hocbisey de olmadi. Gerci daha kese gormeye gitmedik de.
hifanur ayni benim gibi ince bel agrisi sen umutsuz olma Allahin dedigi olur yarin idrar yapsan da cikmayabilr ama insallah sonucunun fotografini at buraya merak ediyorum senin sonucunu. :)

Kizlar bisey sorcam kese gormeye ne zamab gittiniz? Ben tam 1 hafta once degerm 301 di. Iki gun sonra ikiye katladı. Doktor ocak ortasi gibi gun verdi ama ne zamab gitsem gorunur?

Benim de pazartesi olacaktı ama çok rahatsız olunca pazartesi gel durumuna bakıcam düzelmişsen çarşamba yapacam yok düzelmediysen gelecek aya bırakacağım dedi rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cnm

Halbuki ilk riskiatlatinca normal gebelik gibi degerlendiriliyor. Bence doktorlarin isine geldigi icin oyle diyorlar yurt dısinda hic rastlamadım.
Benim tüp bebek yapan bir cok arkadasim normal doğum yaptti ,insallah szinde oyle olur
Insallah yaa bende tatmak istiyorum o duyguyu nasio olur tum isteyenlere insallah.
pişt gebeler birde ne sorcam eşlerle fofenk fofenk durumları nasıl ??? nettiniz gızzz anam doktor amca bir yasak yok artık dedi ama biz korkuyoz yaaaa
Bize birsey denmedi ama bizde korkuyoruz en azindan ultrasonda gorsek rahatlicaz
Bende melegimi aldim geldim kizlar
Hosgeldiniz hadi bakalim insallah hep sennle kalır canim

Canım öksürük demişken öyle böyle bir öksürük değil bildiğin içim çıkıyor sanki morarana kadar öksürüyorum o yüzden sıkma canını emi tatlimmmmm

Canım öksürük demişken öyle böyle bir öksürük değil bildiğin içim çıkıyor sanki morarana kadar öksürüyorum o yüzden sıkma canını emi tatlimmmmm

Canımsın yaaa :)
Ya bi sen bide FarahFarah içimi o kadar çok rahatlatıyosunuz ki.Allah razı olsun bebişlerini sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…