- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Yani tüp bebeği boşuna olmuyorsun iğnelerle dozunu ayarlayıp bulsun çözümünü bu sorunu çözmesi için gidiyorsun en azından trasnfer olacak iyi 1 yumurta bile yeter sonuçta onla hamile kalacaksın hani hiç yumurtan oluşmasa 6. Güne kdr anlarımda sonuçta 1 büyük digerleri küçük yumurtaların varCanım sağolasın evet bence de 6 gün çok erken daha ama doktor öyle ümitsiz konuştu ki şok oldum. Hiç beklemiyordum ben de 15 gün kullandıktan sonra karar verilir diye düşünüyordum. Yarın sabah yine gideceğim bakalım neye karar verecek doktorum. inşallah hayırlısı olsun hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz inşallah... :)
Kan değerin 5000 olunca kese görünüyor bence şimdi gitsen görünür 5000 olmuşturKizlar bisey sorcam kese gormeye ne zamab gittiniz? Ben tam 1 hafta once degerm 301 di. Iki gun sonra ikiye katladı. Doktor ocak ortasi gibi gun verdi ama ne zamab gitsem gorunur?
Saoll tatlimmmmm yarın mı yapican testi hadi sevindir bizi inşallah pozitif haberini alirimmHe anladım canım.inşaallah sende iyileşte al bebişini göbişine :)
transfer tarihin nedir F Fatimaaise , Benimde 2 gün önce 600 lerdeydi şimdi inşallah 1000 i geçmiştir, banada 15 gün sonra doktor kontrolü verildi şimdi yine vakit geçmiyor önce test için gün bekle, şimdi görebilmek için ..Kizlar bisey sorcam kese gormeye ne zamab gittiniz? Ben tam 1 hafta once degerm 301 di. Iki gun sonra ikiye katladı. Doktor ocak ortasi gibi gun verdi ama ne zamab gitsem gorunur?
inşaallah canım yaa.erken gebelik testi değil ama bi şansımı denicem bakalım :)Saoll tatlimmmmm yarın mı yapican testi hadi sevindir bizi inşallah pozitif haberini alirimm
Benim de pazartesi olacaktı ama çok rahatsız olunca pazartesi gel durumuna bakıcam düzelmişsen çarşamba yapacam yok düzelmediysen gelecek aya bırakacağım dedi rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cnm
Negatif çıkarsa sıkma canını sıkacaksan hiç yapma bak eltim 10gün test yaptı negatif çıktı ertesi gün kan vermek bile istemedi ama kanda pozitif gördü şimdi oğlu 4 aylık oldu darısı bizeee inşallah, pozitif çıkar sonucun dualarim seninleinşaallah canım yaa.erken gebelik testi değil ama bi şansımı denicem bakalım :)
Negatif çıkarsa sıkma canını sıkacaksan hiç yapma bak eltim 10gün test yaptı negatif çıktı ertesi gün kan vermek bile istemedi ama kanda pozitif gördü şimdi oğlu 4 aylık oldu darısı bizeee inşallah, pozitif çıkar sonucun dualarim seninleinşaallah canım yaa.erken gebelik testi değil ama bi şansımı denicem bakalım :)
Negatif çıkarsa sıkma canını sıkacaksan hiç yapma bak eltim 10gün test yaptı negatif çıktı ertesi gün kan vermek bile istemedi ama kanda pozitif gördü şimdi oğlu 4 aylık oldu darısı bizeee inşallah, pozitif çıkar sonucun dualarim seninle
Gittim canım dedim durum böyle tamam dedi iki günde iyileştirecemdedi yoğun bir tedavi verdim dedi artık inşallah geçer 5 çeşit ilaç verdi tüp bebek ilaçlarida 5 etti 10 valla içimiz dışımız ilaç rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah pozitif sonuç alırız hepimizde unuturuz bu çektiğimiz çileleriSıkı bir antbytk tedavisi için aile hekimine git bence
Denemeye devam, moralini hiç bozma.Maalesef olmamış ilk deneme heyecanlı bekleyiş ve sonuç hüsran :'(
Merhabalar benim olmadı. Giremiyorum artık okudukça aklımdan atmam zorlaşıyor. Dondurulmuslar var. 2.3 ay dinlendikten sonra bir kez de onlarla deneyeceğiz. Bekleme aşamasında sizinle zaman geçirdim çok güzeldi bir sürü şey öğrendim iyiki denk geldim size. Hepiniz şimdi değilse de bir gün zamanı geldiğinde kavuşacaksınız yavrularınıza
Herşey Güzel olacak sevinç çığlıkları atacaksin inşallahCanım bende negatife hazırlayım kendimi diyorum.kan sonucunu öğrendiğimde ani tepki vermekten çok korkuyorum
Her iki sonuçtada büyük tepkiler verebilirim :) ağlarmıyım sevinç çığlıklarımı atarım bayılırmıyım Allah bilir :)
Ben yarın yaptırcam canım kan testini benim de kaşık ağrım çok oluyorKızlar nasılsınız bakalım? 31 aralıkta test yaptıracak arkadaşlarım içinizde dayanamayıp yarın kan vercek olanlar varmı?
Bu arada benim bugün inanılmaz kasık ve bel ağrılarım vardı, sizce neden olabilir
İnşallah pozitif sonucunu alırsın canım :) kaçıncı günün yarın ?Ben yarın yaptırcam canım kan testini benim de kaşık ağrım çok oluyor
ay inşaallah canım herkesin mutluluğuna ortak olalım inşaallahHerşey Güzel olacak sevinç çığlıkları atacaksin inşallah
transfer tarihin nedir F Fatimaaise , Benimde 2 gün önce 600 lerdeydi şimdi inşallah 1000 i geçmiştir, banada 15 gün sonra doktor kontrolü verildi şimdi yine vakit geçmiyor önce test için gün bekle, şimdi görebilmek için ..
5+2 de keseyi gördüm 6+3 te drum kalp atışı için çağırdı inşallah duyarımBenim 13 aralik transfer 9 gun sonra yani ayin 22 sinde 301 cikti. 24 unde de ikiye katladi iste. Uc hafta sonrasina kalp atisi kese dedi. Insan sabirsizlaniyor. Senin kacinci gunku degerin 600?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?