2016 Aralik tup bebek

Yani tüp bebeği boşuna olmuyorsun iğnelerle dozunu ayarlayıp bulsun çözümünü bu sorunu çözmesi için gidiyorsun en azından trasnfer olacak iyi 1 yumurta bile yeter sonuçta onla hamile kalacaksın hani hiç yumurtan oluşmasa 6. Güne kdr anlarımda sonuçta 1 büyük digerleri küçük yumurtaların var

Kizlar bisey sorcam kese gormeye ne zamab gittiniz? Ben tam 1 hafta once degerm 301 di. Iki gun sonra ikiye katladı. Doktor ocak ortasi gibi gun verdi ama ne zamab gitsem gorunur?
Kan değerin 5000 olunca kese görünüyor bence şimdi gitsen görünür 5000 olmuştur

Kizlar bisey sorcam kese gormeye ne zamab gittiniz? Ben tam 1 hafta once degerm 301 di. Iki gun sonra ikiye katladı. Doktor ocak ortasi gibi gun verdi ama ne zamab gitsem gorunur?
transfer tarihin nedir F Fatimaaise , Benimde 2 gün önce 600 lerdeydi şimdi inşallah 1000 i geçmiştir, banada 15 gün sonra doktor kontrolü verildi şimdi yine vakit geçmiyor önce test için gün bekle, şimdi görebilmek için ..

Sıkı bir antbytk tedavisi için aile hekimine git bence

inşaallah canım yaa.erken gebelik testi değil ama bi şansımı denicem bakalım :)
Negatif çıkarsa sıkma canını sıkacaksan hiç yapma bak eltim 10gün test yaptı negatif çıktı ertesi gün kan vermek bile istemedi ama kanda pozitif gördü şimdi oğlu 4 aylık oldu darısı bizeee inşallah, pozitif çıkar sonucun dualarim seninle

Negatif çıkarsa sıkma canını sıkacaksan hiç yapma bak eltim 10gün test yaptı negatif çıktı ertesi gün kan vermek bile istemedi ama kanda pozitif gördü şimdi oğlu 4 aylık oldu darısı bizeee inşallah, pozitif çıkar sonucun dualarim seninle

Benim telefon manyadii

Canım bende negatife hazırlayım kendimi diyorum.kan sonucunu öğrendiğimde ani tepki vermekten çok korkuyorum
Her iki sonuçtada büyük tepkiler verebilirim :) ağlarmıyım sevinç çığlıklarımı atarım bayılırmıyım Allah bilir :)

Sıkı bir antbytk tedavisi için aile hekimine git bence
Gittim canım dedim durum böyle tamam dedi iki günde iyileştirecemdedi yoğun bir tedavi verdim dedi artık inşallah geçer 5 çeşit ilaç verdi tüp bebek ilaçlarida 5 etti 10 valla içimiz dışımız ilaç rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah pozitif sonuç alırız hepimizde unuturuz bu çektiğimiz çileleri

Merhabalar benim olmadı. Giremiyorum artık okudukça aklımdan atmam zorlaşıyor. Dondurulmuslar var. 2.3 ay dinlendikten sonra bir kez de onlarla deneyeceğiz. Bekleme aşamasında sizinle zaman geçirdim çok güzeldi bir sürü şey öğrendim iyiki denk geldim size. Hepiniz şimdi değilse de bir gün zamanı geldiğinde kavuşacaksınız yavrularınıza sağlıcakla kalın.

Herşey Güzel olacak sevinç çığlıkları atacaksin inşallah

Ben yarın yaptırcam canım kan testini benim de kaşık ağrım çok oluyor

Benim 13 aralik transfer 9 gun sonra yani ayin 22 sinde 301 cikti. 24 unde de ikiye katladi iste. Uc hafta sonrasina kalp atisi kese dedi. Insan sabirsizlaniyor. Senin kacinci gunku degerin 600?

Benim 13 aralik transfer 9 gun sonra yani ayin 22 sinde 301 cikti. 24 unde de ikiye katladi iste. Uc hafta sonrasina kalp atisi kese dedi. Insan sabirsizlaniyor. Senin kacinci gunku degerin 600?
5+2 de keseyi gördüm 6+3 te drum kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…