- 9 Mart 2016
- 428
- 272
- 103
- 35
5 + 2 6+3 filan onlar nasil heaaplaniyr ne demek hic bilmiyorum inan5+2 de keseyi gördüm 6+3 te drum kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım
benimde transfer 13 Aralık'ta yapıldı , 10.gün 125 ti birde 14.gün tekrarladım kan testini o zamanda 650 falandı, aynı zamanlarda ilerliyoruz demekki ocağın 2.haftası dediler ama ben sabredemezsem haftaya gitmeyi düşünüyorum,:Benim 13 aralik transfer 9 gun sonra yani ayin 22 sinde 301 cikti. 24 unde de ikiye katladi iste. Uc hafta sonrasina kalp atisi kese dedi. Insan sabirsizlaniyor. Senin kacinci gunku degerin 600?
11 canım bugün idrar testi pozitif çıktı bakalım.İnşallah pozitif sonucunu alırsın canım :) kaçıncı günün yarın ?
Aynen benimde ayni oldu 5 haftada kese gordum 6+3 te kalp atsisi5+2 de keseyi gördüm 6+3 te drum kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım
vajinal ultrasonlamı gözüktü peki 5.haftada keseAynen benimde ayni oldu 5 haftada kese gordum 6+3 te kalp atsisi
Çok sevindim canımm idrarda pozitfse kanda kesin pozitftir :)) inşallah sağlıkla kucağınada alırsınn ayy çok güzell darısı bizlere inşallah :))11 canım bugün idrar testi pozitif çıktı bakalım.
Amin canım inşallah kanda da güzel sonuçlar alırım. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız Amin.Çok sevindim canımm idrarda pozitfse kanda kesin pozitftir :)) inşallah sağlıkla kucağınada alırsınn ayy çok güzell darısı bizlere inşallah :))
Karından gözüktü canımvajinal ultrasonlamı gözüktü peki 5.haftada kese
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım son adetin ne zamandı
Amin canım inşallah hamişlerin duası kabul olur nolur bizlerede dua et :))Amin canım inşallah kanda da güzel sonuçlar alırım. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız Amin.
ben yarın akşam vereceğim canım dayanamıyorum artık kafamda deli sorularKızlar nasılsınız bakalım? 31 aralıkta test yaptıracak arkadaşlarım içinizde dayanamayıp yarın kan vercek olanlar varmı?
Bu arada benim bugün inanılmaz kasık ve bel ağrılarım vardı, sizce neden olabilir
Herzaman ediyorum canım ben çok ağladım çok üzüldüm Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Amin canım inşallah hamişlerin duası kabul olur nolur bizlerede dua et :))
Canım sende hamilesin gibi geliyo içime doğuyor. İnşallah hamilesindir.ben yarın akşam vereceğim canım dayanamıyorum artık kafamda deli sorular
Amin canım inşallahhhh gercekten cok zor ama sabır ve dua inşallah olucak umudumuzu kaybetmeyelim yeterHerzaman ediyorum canım ben çok ağladım çok üzüldüm Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Evet bu hastane benim yillardir tedavi gordugum hastane ama hic bir tup bebek tedavim veya asilamalarim tutmadi... Bundada varmis bir hayir diyorum...Kızlar show haberi izleyin hollandada tüpler karışmış kadınlar başkalarından hamile,, aman allahım kaosss,, kadınların kimisi doğurmuş kimisi hala hamileymiş.
çok sağol canım ya inşallah öyledir valla ben de senin gibi herkese dua ediyorum belirti aramaktan bıktım usandımCanım sende hamilesin gibi geliyo içime doğuyor. İnşallah hamilesindir.
Evet canımvajinal ultrasonlamı gözüktü peki 5.haftada kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?