2016 Aralik tup bebek

Benim 13 aralik transfer 9 gun sonra yani ayin 22 sinde 301 cikti. 24 unde de ikiye katladi iste. Uc hafta sonrasina kalp atisi kese dedi. Insan sabirsizlaniyor. Senin kacinci gunku degerin 600?
benimde transfer 13 Aralık'ta yapıldı , 10.gün 125 ti birde 14.gün tekrarladım kan testini o zamanda 650 falandı, aynı zamanlarda ilerliyoruz demekki ocağın 2.haftası dediler ama ben sabredemezsem haftaya gitmeyi düşünüyorum,:

Çok sevindim canımm idrarda pozitfse kanda kesin pozitftir :)) inşallah sağlıkla kucağınada alırsınn ayy çok güzell darısı bizlere inşallah :))
Amin canım inşallah kanda da güzel sonuçlar alırım. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız Amin.

ben yarın akşam vereceğim canım dayanamıyorum artık kafamda deli sorular

H hamidecim A aykumsal canlarım ben cumartesi verecem , çok korkuyorum geçen seferki gibi kimyasal gebelik yaşarsam diye. İnanın hiç kan vermeye gitmek istempyorum ya düşük çıkarsa yine diye

Kızlar show haberi izleyin hollandada tüpler karışmış kadınlar başkalarından hamile,, aman allahım kaosss,, kadınların kimisi doğurmuş kimisi hala hamileymiş.
Evet bu hastane benim yillardir tedavi gordugum hastane ama hic bir tup bebek tedavim veya asilamalarim tutmadi... Bundada varmis bir hayir diyorum...

Arkadaslar benim gozlerimdeki halkalar hala gecmedi omrümde hic olmadı transferden sonra zombi gibi gezmeye başladım. Daha once gebelik yasayanlar acaba ondan olabilir mi baya korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…