2016 Aralik tup bebek

H hamidecim A aykumsal canlarım ben cumartesi verecem , çok korkuyorum geçen seferki gibi kimyasal gebelik yaşarsam diye. İnanın hiç kan vermeye gitmek istempyorum ya düşük çıkarsa yine diye
Allah korusun canım güzel düşün güzel olsun yok öyle negatif düşünme c.tesi yi beklemek istemediğimi söyledim eşime tedavi yüzünden surekli izin alıp durdu yine izin almasın diye akşam gidelim dedik inşallah güzel haberlerle gelirim çok istiyorum burdaki herkes bebişine kavuşsun bir an önce diye

Hamişler bişey sorcam benim ağrı sızı bıçak gibi kesildi sizin durum nasıl o adet hissi falan kalmadı şükür sevinsemmi bilemedim

Hayirli aksamlar kizlar
Cook stresli bir gun gecirdik
Istanbula gelene kadar cok morelim bozuktu...
Havalar karli ve firtinaliydi..
Feribot seferleri iptal olmus trafik deseniz berbar ama velasil 17:45 merkeze vardik bizi bekliyorlardi ve 18:00 transferim gerceklesti hamd olsun..
2 tane guzel embryo transfer edildi gozlerimle miniklerimi gordum :) oda getirdi hemsire aradan 3-5 dak sonra surgu getirdi sen sıkısmısındır dedi :) buna hic gerek yok dedi ay aynen dedim ve hemen ıdrarımı bosalttim ve rahatladım sadece 1 saat yatabildım cunku merkez kapanacaktı...
Ordan yemege gittik sabahtan beri birsey yiyememistik :) 21:30 otelimize yerlestik ve artik dinlenme zamanı...
Rabbim hayırlı sonuclar almamızı nasıp etsin (AMIN)

Hamişler bişey sorcam benim ağrı sızı bıçak gibi kesildi sizin durum nasıl o adet hissi falan kalmadı şükür sevinsemmi bilemedim

Hayırlı olsun canım

H hamidecim A aykumsal canlarım ben cumartesi verecem , çok korkuyorum geçen seferki gibi kimyasal gebelik yaşarsam diye. İnanın hiç kan vermeye gitmek istempyorum ya düşük çıkarsa yine diye
Ben de korkuyorum yarın gitmeye ya yaptığım idrar testi yanlış çıkarsa diye. Ama iyi çıkacak merak etme birbirimize dua edelim.

Benimde testten sonra adet sancım gitti ama kasıktaki batma hissi devan ediyor ve arada sızliyor kasildıgını hissediyorum. Bende iyimi kötumu bilemiyorum Rabbime emanet iste
Cok sevindim Rabbim bir omur seninle olmalarıni nasip etsin.

Ya benim esim de illa doktor ne zaman dediyse ona uyacak ben de kafama gore gitmiyorum Zaten. Bakalim sen gidersen haber ver hangi doktora gideceksin istanbulda misin?

Negüzel bi haber böyle hadi gözün aydın cnm agrıların normalmiş demi insan çok vesvese ediyor :) önce pozitif sonrada ikiz haberi alalım inş :)

Ya benim esim de illa doktor ne zaman dediyse ona uyacak ben de kafama gore gitmiyorum Zaten. Bakalim sen gidersen haber ver hangi doktora gideceksin istanbulda misin?
yok tedavi İstanbul da oldu test sonuçlarını telefonla bildirdim onlarda 2 hafta sonra burda bi doktora gözükmemi söylediler çorludayım ben , şimdilik içime sinen bi doktor ve hastanede bulamadım burda artık hayırlısı ,

hakkında hayırlısı olsun miniklerin sımsıkı tutunsun sana inşallah

Anladimm canimm hayırlısı ben de ocak 12 gibi giderim h er alde

zge83 Can'ım sana bakmaya girdim cok uzuldum umarım
Yeniden denemek icin maddi manevi hazır
Olursun biran once ..
Nurkap ayni zmnlarda olmustu transferimiz bizlere bu sefer nasip değilmiş cnm boyle
Düşünmek gercekten cok rahatlatıcı..
azrass pazartesi aksami yazdım
Negatif benim
Sonuc ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…