Allah korusun canım güzel düşün güzel olsun yok öyle negatif düşünme c.tesi yi beklemek istemediğimi söyledim eşime tedavi yüzünden surekli izin alıp durdu yine izin almasın diye akşam gidelim dedik inşallah güzel haberlerle gelirim çok istiyorum burdaki herkes bebişine kavuşsun bir an önce diye
Hayırlı olsun canımHayirli aksamlar kizlar
Cook stresli bir gun gecirdik
Istanbula gelene kadar cok morelim bozuktu...
Havalar karli ve firtinaliydi..
Feribot seferleri iptal olmus trafik deseniz berbar ama velasil 17:45 merkeze vardik bizi bekliyorlardi ve 18:00 transferim gerceklesti hamd olsun..
2 tane guzel embryo transfer edildi gozlerimle
Ben de korkuyorum yarın gitmeye ya yaptığım idrar testi yanlış çıkarsa diye. Ama iyi çıkacak merak etme birbirimize dua edelim.
8 aralıktı canım senin ne zamandı
Benimde testten sonra adet sancım gitti ama kasıktaki batma hissi devan ediyor ve arada sızliyor kasildıgını hissediyorum. Bende iyimi kötumu bilemiyorum Rabbime emanet isteHamişler bişey sorcam benim ağrı sızı bıçak gibi kesildi sizin durum nasıl o adet hissi falan kalmadı şükür sevinsemmi bilemedim
Cok sevindim Rabbim bir omur seninle olmalarıni nasip etsin.Hayirli aksamlar kizlar
Feribot seferleri iptal olmus trafik deseniz berbar ama velasil 17:45 merkeze vardik bizi bekliyorlardi ve 18:00 transferim gerceklesti hamd olsun..
2 tane guzel embryo transfer edildi gozlerimle
benimde transfer 13 Aralık'ta yapıldı , 10.gün 125 ti birde 14.gün tekrarladım kan testini o zamanda 650 falandı, aynı zamanlarda ilerliyoruz demekki ocağın 2.haftası dediler ama ben sabredemezsem haftaya gitmeyi düşünüyorum,:
Negüzel bi haber böyle hadi gözün aydın cnm agrıların normalmiş demi insan çok vesvese ediyor :) önce pozitif sonrada ikiz haberi alalım inş :)Hayirli aksamlar kizlar
2 tane guzel embryo transfer edildi gozlerimle miniklerimi gordum :) oda getirdi hemsire aradan 3-5 dak sonra surgu getirdi sen sıkısmısındır dedi :) buna hic gerek yok dedi ay aynen dedim ve hemen ıdrarımı bosalttim ve rahatladım sadece 1 saat yatabildım cunku merkez kapanacaktı...
Ordan yemege gittik sabahtan beri birsey yiyememistik :) 21:30 otelimize yerlestik ve artik dinlenme zamanı...
Rabbim hayırlı sonuclar almamızı nasıp etsin (AMIN)
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım son adetin ne zamandı
yok tedavi İstanbul da oldu test sonuçlarını telefonla bildirdim onlarda 2 hafta sonra burda bi doktora gözükmemi söylediler çorludayım ben , şimdilik içime sinen bi doktor ve hastanede bulamadım burda artık hayırlısı ,Ya benim esim de illa doktor ne zaman dediyse ona uyacak ben de kafama gore gitmiyorum Zaten. Bakalim sen gidersen haber ver hangi doktora gideceksin istanbulda misin?
hakkında hayırlısı olsun miniklerin sımsıkı tutunsun sana inşallahHayirli aksamlar kizlar
2 tane guzel embryo transfer edildi gozlerimle miniklerimi gordum :) oda getirdi hemsire aradan 3-5 dak sonra surgu getirdi sen sıkısmısındır dedi :) buna hic gerek yok dedi ay aynen dedim ve hemen ıdrarımı bosalttim ve rahatladım sadece 1 saat yatabildım cunku merkez kapanacaktı...
Ordan yemege gittik sabahtan beri birsey yiyememistik :) 21:30 otelimize yerlestik ve artik dinlenme zamanı...
Rabbim hayırlı sonuclar almamızı nasıp etsin (AMIN)
yok tedavi İstanbul da oldu test sonuçlarını telefonla bildirdim onlarda 2 hafta sonra burda bi doktora gözükmemi söylediler çorludayım ben , şimdilik içime sinen bi doktor ve hastanede bulamadım burda artık hayırlısı ,
Amiin canım allah razı olsunBenimde testten sonra adet sancım gitti ama kasıktaki batma hissi devan ediyor ve arada sızliyor kasildıgını hissediyorum. Bende iyimi kötumu bilemiyorum Rabbime emanet iste
Cok sevindim Rabbim bir omur seninle olmalarıni nasip etsin.
Canım bugün 4+4 sün çarşamba perşembe kesen gözükür inşallahSon adet derken baslangic 27 kasim. Bitis de 3 aralik.
1 aralıktı transferim benimde8 aralıktı canım senin ne zamandı
1 aralıktı transferim benimde8 aralıktı canım senin ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?