2016 Aralik tup bebek

Hamişler bişey sorcam benim ağrı sızı bıçak gibi kesildi sizin durum nasıl o adet hissi falan kalmadı şükür sevinsemmi bilemedim
Bende de aynı gögsüme bastırınca gögüs agrım dışında bazen unutuyorum hamile olduğumu. İlk zamanlarda adet sancısı gibi hafif agrılar oldu artık o da kalmadı.

Negüzel bi haber böyle hadi gözün aydın cnm agrıların normalmiş demi insan çok vesvese ediyor :) önce pozitif sonrada ikiz haberi alalım inş :)
Ayy insaallah canım yaa :)
Vallahı benım dr pek suratsız bırı zar zor konusuyor Musafa Bahçeci hoca transferimi yapacaktı ama yoktu
G Gurbetkusu79 canım tebrikler, umarım bebişlerin sana sım sıkı tutunur
amiin arkadasım .. Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasıp etsin

Zamanında yetismişsiniz şükür artık inşallah sımsıkı tutunsun miniklerin

Hadi hayirli olsun. Insaallah pozitif olur sonucun. Test gunun ne zaman?
10 ocak canimm :)
azrass Tranfer 29.12 test 10.01 ekleyebilirsin canim

hayirli olsun insallah ayni gun transfer oldukk canimm insallah devamida gelir meleklerimiz birakmaz bizi

Zamanında yetismişsiniz şükür artık inşallah sımsıkı tutunsun miniklerin
Allah razi olsunn canimm benimm:)
10 ocak canimm :)
azrass Tranfer 29.12 test 10.01 ekleyebilirsin canim

hayirli olsun insallah ayni gun transfer oldukk canimm insallah devamida gelir meleklerimiz birakmaz bizi
ay ne guzel canimm
Senin kac tane transfer edildi
Ve hangi merkezdesin?

E emiratam benimde sat 28 kasım , o zamansa 4+3 üm bende haftaya cuma şansımı bi deneyim 5+4 falan oluyo gözükür umarımmm
Ben sata bakılmiyor diye biliyorum gerci fazla oynamiyor benim 1 gun var arada. Bugun 4+6ydı adet tarihim 24 kasım ama internetteki hesaba gore 25ten sayıyorum. Hangisi dogru bilemicem tabi

1tane bende bahceci umuttayim rabbim anneligi nasipp etsin hepimize burdaki tum arkadaslarima
O zaman sana da 12 gun sonra verdiler testi hadi hayırlısi insallah. Ben selen hanima cok guvendim ve vesile oldu umarım seninde vesilen olur

Hayırlı sonuçlar inşallah

Ben de bugün ilk kez kullandım ve çok yanma acıma oldu

Ya o nasıl oluyo ya biz hala ilişkiye bile görmezden vajinal ultorosonda arkadaşımın 3üz leri düştü şimdi banada mı öyle bakıcak lar ya
bende ilk haftalarda vajinal ultrasona sıcak bakmıyorum doğrusu nolur nolmaz karından daha güvenli geliyor bana ,bu nedenlede 6.hafta sonuna doğru gidicem sanırım daha erken zamanlarda karından gözükmesi çok zor çünkü

İlişkide yok dimi hala kimsede biz de gitmeden kafamıza göre yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…