Bende de aynı gögsüme bastırınca gögüs agrım dışında bazen unutuyorum hamile olduğumu. İlk zamanlarda adet sancısı gibi hafif agrılar oldu artık o da kalmadı.Hamişler bişey sorcam benim ağrı sızı bıçak gibi kesildi sizin durum nasıl o adet hissi falan kalmadı şükür sevinsemmi bilemedim
Ayy insaallah canım yaa :)Negüzel bi haber böyle hadi gözün aydın cnm agrıların normalmiş demi insan çok vesvese ediyor :) önce pozitif sonrada ikiz haberi alalım inş :)
amiin arkadasım .. Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasıp etsin
Zamanında yetismişsiniz şükür artık inşallah sımsıkı tutunsun miniklerinHayirli aksamlar kizlar
Cook stresli bir gun gecirdik
Istanbula gelene kadar cok morelim bozuktu...
Havalar karli ve firtinaliydi..
Feribot seferleri iptal olmus trafik deseniz berbar ama velasil 17:45 merkeze vardik bizi bekliyorlardi ve 18:00 transferim gerceklesti hamd olsun..
2 tane guzel embryo transfer edildi gozlerimle miniklerimi gordum :) oda getirdi hemsire aradan 3-5 dak sonra surgu getirdi sen sıkısmısındır dedi :) buna hic gerek yok dedi ay aynen dedim ve hemen ıdrarımı bosalttim ve rahatladım sadece 1 saat yatabildım cunku merkez kapanacaktı...
Ordan yemege gittik sabahtan beri birsey yiyememistik :) 21:30 otelimize yerlestik ve artik dinlenme zamanı...
Rabbim hayırlı sonuclar almamızı nasıp etsin (AMIN)
10 ocak canimm :)Hadi hayirli olsun. Insaallah pozitif olur sonucun. Test gunun ne zaman?
hayirli olsun insallah ayni gun transfer oldukk canimm insallah devamida gelir meleklerimiz birakmaz biziHayirli aksamlar kizlar
Feribot seferleri iptal olmus trafik deseniz berbar ama velasil 17:45 merkeze vardik bizi bekliyorlardi ve 18:00 transferim gerceklesti hamd olsun..
2 tane guzel embryo transfer edildi gozlerimle miniklerimi gordum :) oda getirdi hemsire aradan 3-5 dak sonra surgu getirdi sen sıkısmısındır dedi :) buna hic gerek yok dedi ay aynen dedim ve hemen ıdrarımı bosalttim ve rahatladım sadece 1 saat yatabildım cunku merkez kapanacaktı...
Ordan yemege gittik sabahtan beri birsey yiyememistik :) 21:30 otelimize yerlestik ve artik dinlenme zamanı...
Allah razi olsunn canimm benimm:)Zamanında yetismişsiniz şükür artık inşallah sımsıkı tutunsun miniklerin
ay ne guzel canimm10 ocak canimm :)
azrass Tranfer 29.12 test 10.01 ekleyebilirsin canim
hayirli olsun insallah ayni gun transfer oldukk canimm insallah devamida gelir meleklerimiz birakmaz bizi
Ben sata bakılmiyor diye biliyorum gerci fazla oynamiyor benim 1 gun var arada. Bugun 4+6ydı adet tarihim 24 kasım ama internetteki hesaba gore 25ten sayıyorum. Hangisi dogru bilemicem tabi
1tane bende bahceci umuttayim rabbim anneligi nasipp etsin hepimize burdaki tum arkadaslarimaAllah razi olsunn canimm benimm:)
ay ne guzel canimm
Senin kac tane transfer edildi
Ve hangi merkezdesin?
O zaman sana da 12 gun sonra verdiler testi hadi hayırlısi insallah. Ben selen hanima cok guvendim ve vesile oldu umarım seninde vesilen olur1tane bende bahceci umuttayim rabbim anneligi nasipp etsin hepimize burdaki tum arkadaslarima
Insallah canim umarim bende senin gibi guzel haberler alirimO zaman sana da 12 gun sonra verdiler testi hadi hayırlısi insallah. Ben selen hanima cok guvendim ve vesile oldu umarım seninde vesilen olur
Hayırlı sonuçlar inşallahHayirli aksamlar kizlar
Allahım umarım değerlerini kat kat artırır cnm , minik bebeğin büyürTransfer gününden beri sol yanımda hissediyorum. İnşallah tutunacak bebeğim. Yarın tekrar test Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.inşallah ciddi artış olmuştur.
Allah razi olsun canim.. Hepimize insaallahHayırlı sonuçlar inşallah
Tesekkur ederim canimmmCanım bugün 4+4 sün çarşamba perşembe kesen gözükür inşallah
Ben de bugün ilk kez kullandım ve çok yanma acıma olduhanımlar orgalutran iğne kullandıktan sonra uygulanan bölgede yanma ve kaşıntı yaşayanınız varmı ?????
doktorum gonalf ile birlikte orgalutran verdi yarım saat arayla vuruyorum göbekten ama bugün 2. yi vurdum yine yanma ve kaşıntı yapıyor ben mi yapamıyorum acaba sizde de aynı durumla karşılaşan varmı????
Ya o nasıl oluyo ya biz hala ilişkiye bile görmezden vajinal ultorosonda arkadaşımın 3üz leri düştü şimdi banada mı öyle bakıcak lar yaEvet canım
bende ilk haftalarda vajinal ultrasona sıcak bakmıyorum doğrusu nolur nolmaz karından daha güvenli geliyor bana ,bu nedenlede 6.hafta sonuna doğru gidicem sanırım daha erken zamanlarda karından gözükmesi çok zor çünküYa o nasıl oluyo ya biz hala ilişkiye bile görmezden vajinal ultorosonda arkadaşımın 3üz leri düştü şimdi banada mı öyle bakıcak lar ya
İlişkide yok dimi hala kimsede biz de gitmeden kafamıza göre yapmadıkbende ilk haftalarda vajinal ultrasona sıcak bakmıyorum doğrusu nolur nolmaz karından daha güvenli geliyor bana ,bu nedenlede 6.hafta sonuna doğru gidicem sanırım daha erken zamanlarda karından gözükmesi çok zor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?