Benimde 9 ocakta gidicem napsam alttan bakarsa baktırmam ya bakmaz sanırımİlişkide yok dimi hala kimsede biz de gitmeden kafamıza göre yapmadık
yok daha siftah yapmadık :) hatta babamızı kızın odasına postaladık biz-ana kız koyun koyuna yatıyoruz çokta güzel oluyoİlişkide yok dimi hala kimsede biz de gitmeden kafamıza göre yapmadık
kaçıncı haftan oluyo 9 Ocak'ta ? 6 falan oluyosa karından bakar sanırım. ben kızımda hiç vajinal muayene olmadım ta kii doğuma kadar ,.Benimde 9 ocakta gidicem napsam alttan bakarsa baktırmam ya bakmaz sanırım
Walla adetten sayılıyorsa sınırım oluyokaçıncı haftan oluyo 9 Ocak'ta ? 6 falan oluyosa karından bakar sanırım. ben kızımda hiç vajinal muayene olmadım ta kii doğuma kadar ,.
Amin canim benim insallah hayirli sonuclar olsunBenim de pazartesi olacaktı ama çok rahatsız olunca pazartesi gel durumuna bakıcam düzelmişsen çarşamba yapacam yok düzelmediysen gelecek aya bırakacağım dedi rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cnm
adet tarihimiz ve transfer tarihimiz aynı , bi tek test günümüz farklı 23 aralık yani 10.gün test istemişlerdi benden . Bende ayın 10 undan sonra gitmeyi düşünüyorumWalla adetten sayılıyorsa sınırım oluyo
28 kasımdı adet oldum.
13 Aralık transfer oldum
25 aralık test günümdü
Şimdi 9 ocakta gidicem görür inş
12.gün değerin kaçtı bu arada merak ettimWalla adetten sayılıyorsa sınırım oluyo
28 kasımdı adet oldum.
13 Aralık transfer oldum
25 aralık test günümdü
Şimdi 9 ocakta gidicem görür inş
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun inşallahh :)) darısı bizlere olsun inşş :))Kızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
Hayirli olsun canim. RABBIM yavrunu kucagina aldigin gunu de gostersin.Kızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
Ooooo hayirli olsun canim Allah malum etmis bak ne guzel bizlere de dua et canimKızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
Amin canım sendende güzel sonuçlar gelicek hissediyorum :)Hayirli olsun canim. RABBIM yavrunu kucagina aldigin gunu de gostersin.
Aminn.Allah razı olsun canımHadi gözün aydın canım hayırlı olsun inşallahh :)) darısı bizlere olsun inşş :))
her zaman ediyorum canım.Ooooo hayirli olsun canim Allah malum etmis bak ne guzel bizlere de dua et canim
Burda ciktiysa sorun yoktur canim Allah izniyle bugun kan ver bari de mutlulugun pekissin aklinda soru isareti kalmasinher zaman ediyorum canım.
Şimdilik kesin bişey değil tabi asıl kan sonucunu merak ediyorum :)
Tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.Kızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
canm muayeneye gittim alttan bakıyor. ilk 3 ay görüntü açısındna daha iyimiş çyle dedi doktor. bilginizolsun.Benimde 9 ocakta gidicem napsam alttan bakarsa baktırmam ya bakmaz sanırım
yasak deil dedi ama bizde bekliyoruz hala korkuyoru daha doğrusu ne bilim bi garip geldi bize. ne okcaz bilmiyom.yok daha siftah yapmadık :) hatta babamızı kızın odasına postaladık biz-ana kız koyun koyuna yatıyoruz çokta güzel oluyo
hadi gözünaydın canm işallah kan testinde pozitif çıkarKızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
yarın test günüm canım hastanede yaptırırım inşaallah.Burda ciktiysa sorun yoktur canim Allah izniyle bugun kan ver bari de mutlulugun pekissin aklinda soru isareti kalmasin
amin canım Allah razı olsunTebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.
inşaallah canım.asıl orası önemli.canm muayeneye gittim alttan bakıyor. ilk 3 ay görüntü açısındna daha iyimiş çyle dedi doktor. bilginizolsun.
yasak deil dedi ama bizde bekliyoruz hala korkuyoru daha doğrusu ne bilim bi garip geldi bize. ne okcaz bilmiyom.
hadi gözünaydın canm işallah kan testinde pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?