- 9 Mart 2016
- 428
- 272
- 103
- 35
burda daha belli sanki
Ay çok sakin karşıladım durumu.
Yada tam güvenemiyorum sonuca :)
sağol canım benim :)Hadi hayırlı olsun çok sevindim :))
Insallah Yaaa yüksek biseyler çıkacak gibi bakalım hayırlısı Allah tan.sağol canım benim :)
Dualarını eksik etme daha kan testi var :)
Kızlar nasılsınız bakalım? 31 aralıkta test yaptıracak arkadaşlarım içinizde dayanamayıp yarın kan vercek olanlar varmı?
Bu arada benim bugün inanılmaz kasık ve bel ağrılarım vardı, sizce neden olabilir[/QUOTE
ben ctesı verıcem ınsallah .buyuk ıhtımal sabah kalkar kalkmaz verıcem :)) bı ara dusundum cuma aksamından yaptırayım dıye ama eşim bekle diyo
Bu ay çok bereketli valla hayırlı olsun cnmburda daha belli sanki
Sağol canımcanm muayeneye gittim alttan bakıyor. ilk 3 ay görüntü açısındna daha iyimiş çyle dedi doktor. bilginizolsun.
yasak deil dedi ama bizde bekliyoruz hala korkuyoru daha doğrusu ne bilim bi garip geldi bize. ne okcaz bilmiyom.
hadi gözünaydın canm işallah kan testinde pozitif çıkar
Kuzum seninde pozitif hayırlı olsun. Benimde pozitif çıktı ya test yanlışsa diye kan testi vermeye korkuyorum .burda daha belli sanki
merhaba canımKizlaar 1 saat once aradilar bugun transferin olacak diye... Bizde inegol/bursadayiz 4-5 saat yolumuz var bende bir heyecan bir heyecan acaba yollar nasil yetisebilecekmiyiz...
Istanbulda havalar nasil kizlar??
Günaydın canım, tebriklerKızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
teşekkür ederim canım :)Günaydın canım, tebrikler
inşaallah canım yaaa.yarın olmadan çok kaptırmak istemiyorum :)Insallah Yaaa yüksek biseyler çıkacak gibi bakalım hayırlısı Allah tan.
SABah sabah pozitif haberle pozitif uyanıyor insan canım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza
sağol canım bu ay herkes müjdeli haber alsın inşaallah :)Bu ay çok bereketli valla hayırlı olsun cnm
Kuzum seninde pozitif hayırlı olsun. Benimde pozitif çıktı ya test yanlışsa diye kan testi vermeye korkuyorum .
canım allah ne eylerse güzel eylerKızlar bana yine nasip olmadı değerim 0.100 çıktı
ay çok heyacanlı hayırlı sonuçlar çıkar inşallah.. saglık ocagı ne zaman verırkı sonucu acabaCanlarım ben sağlık ocağında gidiyorum kan testi yaptırmaya dua edin. İnşallah yaptığım idrar testi doğrudur.
:) ay guldum canim yaayok daha siftah yapmadık :) hatta babamızı kızın odasına postaladık biz-ana kız koyun koyuna yatıyoruz çokta güzel oluyo
Ay evet ikinci cizgi belli..Kızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?