2016 Aralik tup bebek

Sağol canım

Kizlaar 1 saat once aradilar bugun transferin olacak diye... Bizde inegol/bursadayiz 4-5 saat yolumuz var bende bir heyecan bir heyecan acaba yollar nasil yetisebilecekmiyiz...
Istanbulda havalar nasil kizlar??
merhaba canım
neden bursayı tercih etmedin de istanbula gittin canım merak ettim.
bende bursada yaptırıyorum. birde ilk denemen mi?

Insallah Yaaa yüksek biseyler çıkacak gibi bakalım hayırlısı Allah tan.
inşaallah canım yaaa.yarın olmadan çok kaptırmak istemiyorum :)
SABah sabah pozitif haberle pozitif uyanıyor insan canım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza

İnşaallah canım benim.hiç umudum yoktu dünde söyledim.öylesine yaptım.
Bu ay çok bereketli valla hayırlı olsun cnm
sağol canım bu ay herkes müjdeli haber alsın inşaallah :)
Kuzum seninde pozitif hayırlı olsun. Benimde pozitif çıktı ya test yanlışsa diye kan testi vermeye korkuyorum .

Sağol canım.şuan aynı korkuyu bende yaşıyorum.inşaallah güzel haberler alırız.sonucunu bekliyorum :)

Günaydın kızlar, sabah sabah güzel haberlerle uyanmak çook güzel , bugün test yapacak olan lar hadi hızlanın bize güzel haberler getirin

Bişey sorcam ben transferin 4.günü doktor çatlatma iğnesinin üçte birini vur dedi onu yaptım. İdrarda pozitif çıktı ya onun etkisi yoktur dimi. 10. Gün yaptım idrar testini valla bayılcam gidemicem sağlık ocağına.

yok daha siftah yapmadık :) hatta babamızı kızın odasına postaladık biz-ana kız koyun koyuna yatıyoruz çokta güzel oluyo
:) ay guldum canim yaa
Benim kizim daha 4 yasinda ama cok deli yatar eli ayagi durmaz ve suanda otelde kaliyoruz ona ozel yatak getirdilerbir hosuna gitti bu gece orda yatti... Zaten dun transferim oldu bizde kocisle sadece yan yana yatabildik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…