Canım üzülme nolur kısmet değilmiş yine dene yılma hakkında hayırlısı buymuş demekkicanım allah ne eylerse güzel eyler
moralini yüksek tut ,herşey gönlünce olsun inşallah
Canim ben yurtdisinda bir cok tedavi yaptim hic biri tutmadi hatta tv'de hollandada cikan rezil hastanede tedavi gordum iyiki hic bir tup bebegim tutmamis.. Ve bizde bu sene anladik hata yaptiklarini hatta ve hatta transfer sirasinda embryolu siringayi yere dusurmustu dusun artik goya hollandanin iyi hastanesimerhaba canım
neden bursayı tercih etmedin de istanbula gittin canım merak ettim.
bende bursada yaptırıyorum. birde ilk denemen mi?
Canim ignenin etkiside olabilircok guvenme derim ben...Bişey sorcam ben transferin 4.günü doktor çatlatma iğnesinin üçte birini vur dedi onu yaptım. İdrarda pozitif çıktı ya onun etkisi yoktur dimi. 10. Gün yaptım idrar testini valla bayılcam gidemicem sağlık ocağına.
Erkenden sevindim ama baya belirgin çıktı test bakalım kanda kaç çıkacakAy evet ikinci cizgi belli..
Kacinci gundesin? Hayirli olsun insaallah
Ayyy masallllahh cokk sewindimmmmKızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
Canim uzulme ama olabilir malesef.sen bugun gitme canim bir idrar dBişey sorcam ben transferin 4.günü doktor çatlatma iğnesinin üçte birini vur dedi onu yaptım. İdrarda pozitif çıktı ya onun etkisi yoktur dimi. 10. Gün yaptım idrar testini valla bayılcam gidemicem sağlık ocağına.
Canimm senin belirgindi baya ewt.ama sen bekle yine de 12.gunuErkenden sevindim ama baya belirgin çıktı test bakalım kanda kaç çıkacak
Ay evet ikinci cizgi belli..
Kacinci gundesin? Hayirli olsun insaallah
Ayyy masallllahh cokk sewindimmmm
canım hayırlısı olsun hakkındaHayirli aksamlar kizlar
Cook stresli bir gun gecirdik
Istanbula gelene kadar cok morelim bozuktu...
Havalar karli ve firtinaliydi..
Feribot seferleri iptal olmus trafik deseniz berbar ama velasil 17:45 merkeze vardik bizi bekliyorlardi ve 18:00 transferim gerceklesti hamd olsun..
2 tane guzel embryo transfer edildi gozlerimle miniklerimi gordum :) oda getirdi hemsire aradan 3-5 dak sonra surgu getirdi sen sıkısmısındır dedi :) buna hic gerek yok dedi ay aynen dedim ve hemen ıdrarımı bosalttim ve rahatladım sadece 1 saat yatabildım cunku merkez kapanacaktı...
Ordan yemege gittik sabahtan beri birsey yiyememistik :) 21:30 otelimize yerlestik ve artik dinlenme zamanı...
Rabbim hayırlı sonuclar almamızı nasıp etsin (AMIN)
Tebriklerrr benim bu kadar bile belli diildi fenerle bakmak lazimdi:)) hamilesin insallah:)Şimdi yine idrar testi yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı. Kan verdim öğleden sonra çıkacak. Hayırlısı olsun
Canım çatlatma iğnesinden olsa bu kadar net çıkmazdı ikinci çizgi bence hamilesin
hakkında hayırlııs canım sen bu konuda baya yol yapmışsın benim ilk denemem bursada yaptırıyorumCanim ben yurtdisinda bir cok tedavi yaptim hic biri tutmadi hatta tv'de hollandada cikan rezil hastanede tedavi gordum iyiki hic bir tup bebegim tutmamis.. Ve bizde bu sene anladik hata yaptiklarini hatta ve hatta transfer sirasinda embryolu siringayi yere dusurmustu dusun artik goya hollandanin iyi hastanesineyse bizde istanbuldan arastirdik ve Fulya Bahceciye karar verdik ailem ise Bursa ve inegolde canim :)
çok çaba sarfediyoruz ve fazlasıyla istiyoruz umutlarımız boşa çıkmaz canım umarımŞimdi yine idrar testi yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı. Kan verdim öğleden sonra çıkacak. Hayırlısı olsun
İnşallah canım iğnenin etkisi mi diye korktum. İğnenin yarısını bile vurmamıştım. Üçte birini vurdurdu doktor. 7 gün içinde etkisi kalmazdı dimi.Tebriklerrr benim bu kadar bile belli diildi fenerle bakmak lazimdi:)) hamilesin insallah:)
İğnenin 3 te birini vurdurmuştu doktor bebek tutunsun diye. 7 günde etkisi gitmiştir dimi. İnşallah hamileyimdirCanım çatlatma iğnesinden olsa bu kadar net çıkmazdı ikinci çizgi bence hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?