2016 Aralik tup bebek

merhaba canım
neden bursayı tercih etmedin de istanbula gittin canım merak ettim.
bende bursada yaptırıyorum. birde ilk denemen mi?
Canim ben yurtdisinda bir cok tedavi yaptim hic biri tutmadi hatta tv'de hollandada cikan rezil hastanede tedavi gordum iyiki hic bir tup bebegim tutmamis.. Ve bizde bu sene anladik hata yaptiklarini hatta ve hatta transfer sirasinda embryolu siringayi yere dusurmustu dusun artik goya hollandanin iyi hastanesi neyse bizde istanbuldan arastirdik ve Fulya Bahceciye karar verdik ailem ise Bursa ve inegolde canim :)

Canim ignenin etkiside olabilircok guvenme derim ben...

Canim uzulme ama olabilir malesef.sen bugun gitme canim bir idrar d
Erkenden sevindim ama baya belirgin çıktı test bakalım kanda kaç çıkacak
Canimm senin belirgindi baya ewt.ama sen bekle yine de 12.gunu

kızlar benimde çatlatma iğnesinden dolayı ikinci çizgi çıkmış olabilir mi?
Kafaya taktım şimdi

canım hayırlısı olsun hakkında
ilk denemen mi yaş kaçtı iki embriyo transfer edilmiş

hakkında hayırlııs canım sen bu konuda baya yol yapmışsın benim ilk denemem bursada yaptırıyorum
emeklerimiz inşallah boşa çıkmaz yaa bende akşamları meryem suresini okuyorum ve burdakı arkadaşlarıda dualarımı dahil ediyorum.

Tebriklerrr benim bu kadar bile belli diildi fenerle bakmak lazimdi:)) hamilesin insallah:)
İnşallah canım iğnenin etkisi mi diye korktum. İğnenin yarısını bile vurmamıştım. Üçte birini vurdurdu doktor. 7 gün içinde etkisi kalmazdı dimi.

kızlar günaydın benim bir iki gün sonra yumurtalarım toplanacak dün kontrolüm vardı
rahim kalınlığı 10.5 mm olmuş 10 tane falanda yumurta vardı sanırım 15ile 19 mm arasında boyutlar vardı.
transfer günü için tavsiyeleriniz nelerdir? Eşimle beraber gitmem yeterli olur mu acaba? başka bir refakatçiye daha ihtiyac olur mu ? teşekkür ederim şimdiden

Offff ben salağım resmen, kalkıp gitmedim kan vermeye, yine idrar testi yaptım bu sefer başka markaydı ama diğer iki yaptığım aynı markaydı. Bugünkü negatif çıktı. Moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…