2016 Aralik tup bebek

Olmaz cnm, eşin yeterli yanında. Zaten çok kısa süreli bir işlem olacak. Sende 2 saat yatacan sonrasında

Offff ben salağım resmen, kalkıp gitmedim kan vermeye, yine idrar testi yaptım bu sefer başka markaydı ama diğer iki yaptığım aynı markaydı. Bugünkü negatif çıktı. Moralim çok bozuk
Hasas değildir şimdiki aldığın test canını sıkma kuzum.

Benimde dün transferim yapildi,doktor parfüm, sprey,kokulu krem gibi seyler kullanma bunlar embriyoyu etkiler dedi.Dikkat etmekte fayda var.Agrisiz bi işlem zaten,insallah güzel sonuclarin olur

Benimde dün transferim yapildi,doktor parfüm, sprey,kokulu krem gibi seyler kullanma bunlar embriyoyu etkiler dedi.Dikkat etmekte fayda var.Agrisiz bi işlem zaten,insallah güzel sonuclarin olur

Hasas değildir şimdiki aldığın test canını sıkma kuzum.
canım biraz daha sabırlı olup kendini yıpratmasan keske. moral ve motivasyon inan çok önemli içini rahat tut ne olur. bakıyorum herkes aynı şeyi yapıyor .
ben artık burada baya bir tecrübe ettim asla test almamayı ve beklemeyi düşünüyorum

hayırlı olsun canım sana inşallah seninde güzel haberlerini burdan duymak isterim o zaman
senden hemen sonrada benim ki gelir umarım.
sağolasın tavsiyeler için

Doktoruma sordum pozitif çıkması iğnenin etkisinden olur mu dedim. Hayır olmaz dedi.

canım hayırlısı olsun hakkında
ilk denemen mi yaş kaçtı iki embriyo transfer edilmiş
Canim ilk denemem degil.. 2 taze 2 dondurulmus ve 6 asilamam yapildi hic biri tutmamisti sonra rabbim 10 yil sonra kendiliginden hamile kalmami nasip etti...
Simdi kizima kardes istiyoruz
Turkiyede bu ilk denemem yasim 37 ve 2 embryo transfer edildi...

Masaallah cok guzel 10 yumurtan olusmus
Esinle gitmen yeterli bence
Ac karnina gidiyorsun zaten cok fazla yapman gereken birsey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…