Olmaz cnm, eşin yeterli yanında. Zaten çok kısa süreli bir işlem olacak. Sende 2 saat yatacan sonrasındakızlar günaydın benim bir iki gün sonra yumurtalarım toplanacak dün kontrolüm vardı
rahim kalınlığı 10.5 mm olmuş 10 tane falanda yumurta vardı sanırım 15ile 19 mm arasında boyutlar vardı.
transfer günü için tavsiyeleriniz nelerdir? Eşimle beraber gitmem yeterli olur mu acaba? başka bir refakatçiye daha ihtiyac olur mu ? teşekkür ederim şimdiden
Hasas değildir şimdiki aldığın test canını sıkma kuzum.Offff ben salağım resmen, kalkıp gitmedim kan vermeye, yine idrar testi yaptım bu sefer başka markaydı ama diğer iki yaptığım aynı markaydı. Bugünkü negatif çıktı. Moralim çok bozuk
Benimde dün transferim yapildi,doktor parfüm, sprey,kokulu krem gibi seyler kullanma bunlar embriyoyu etkiler dedi.Dikkat etmekte fayda var.Agrisiz bi işlem zaten,insallah güzel sonuclarin olurkızlar günaydın benim bir iki gün sonra yumurtalarım toplanacak dün kontrolüm vardı
rahim kalınlığı 10.5 mm olmuş 10 tane falanda yumurta vardı sanırım 15ile 19 mm arasında boyutlar vardı.
transfer günü için tavsiyeleriniz nelerdir? Eşimle beraber gitmem yeterli olur mu acaba? başka bir refakatçiye daha ihtiyac olur mu ? teşekkür ederim şimdiden
Benimde dün transferim yapildi,doktor parfüm, sprey,kokulu krem gibi seyler kullanma bunlar embriyoyu etkiler dedi.Dikkat etmekte fayda var.Agrisiz bi işlem zaten,insallah güzel sonuclarin olurkızlar günaydın benim bir iki gün sonra yumurtalarım toplanacak dün kontrolüm vardı
canım biraz daha sabırlı olup kendini yıpratmasan keskeHasas değildir şimdiki aldığın test canını sıkma kuzum.
hayırlı olsun canım sana inşallah seninde güzel haberlerini burdan duymak isterim o zamanBenimde dün transferim yapildi,doktor parfüm, sprey,kokulu krem gibi seyler kullanma bunlar embriyoyu etkiler dedi.Dikkat etmekte fayda var.Agrisiz bi işlem zaten,insallah güzel sonuclarin olur
Amin insallah canim.Doktor pek umutlu konusmadi ama bilmiyorum tabi sonuc nasıl gelir.hayırlı olsun canım sana inşallah seninde güzel haberlerini burdan duymak isterim o zaman
senden hemen sonrada benim ki gelir umarım.
sağolasın tavsiyeler için
Ben pozitif olduğunu düşünüyorum, idrar testi hassas değil bide.Gözün aydin olsun canım. Kan sonucunu yazarsinDoktoruma sordum pozitif çıkması iğnenin etkisinden olur mu dedim. Hayır olmaz dedi.
Verdim mı kan tahlili canımDoktoruma sordum pozitif çıkması iğnenin etkisinden olur mu dedim. Hayır olmaz dedi.
İki markada aynı fiyat cnm, en ucuzundan ikiside, 5 lira , moral sıfır, belki kan vermeye giderim bende, belkide tutunamadı kendini bıraktı beneğim onçin değerler düştüHasas değildir şimdiki aldığın test canını sıkma kuzum.
Verdim canım öğleden sonra çıkacak için içimi yiyorVerdim mı kan tahlili canım
amin canım inşallallllllllllllllllllllllllllllGünaydın kızlar :) hayırlı cumalar hadi güzel haberler alalim yine inşallah bugun
Canim ilk denemem degil.. 2 taze 2 dondurulmus ve 6 asilamam yapildi hic biri tutmamisti sonra rabbim 10 yil sonra kendiliginden hamile kalmami nasip etti...canım hayırlısı olsun hakkında
ilk denemen mi yaş kaçtı iki embriyo transfer edilmiş
Ooo cok net cikmis canim hayirli olsun insaallah
Masaallah cok guzel 10 yumurtan olusmuskızlar günaydın benim bir iki gün sonra yumurtalarım toplanacak dün kontrolüm vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?