2016 Aralik tup bebek

Kizlar embrolog aradi ve geriye kalan 2 embryom vardi bugun blast olmuslar ama dondurmaya uygun degiller dedi.. Dun ise transferim oldu 1 blast digeri blasta yakin...
Nasil olurda doldurulmaya uygun olmuyor??
Bunu yasayan oldumu aranizda??

Kizlar embrolog aradi ve geriye kalan 2 embryom vardi bugun blast olmuslar ama dondurmaya uygun degiller dedi.. Dun ise transferim oldu 1 blast digeri blasta yakin...
Hiç bilmiyorum ki canım gelişimleri de iyiymiş hiç anlamadım

Kızlar az evvel yere birşeyler dökülmüştü egildim ıslak mendille yerleri sildim biraz şimdi hafif bir ignelenme hissediyorum o bölgede eğilmek zarar verir mi acaba bebege ?

Benim 7 embriyom vardı sözde kaliteli olan 3 tane üçüncü gün donduruldu kalan 4 tane beşinci güne bekletildi sonra onlar aramadı zaten ben arayınca beşinci güne gitti ama güzel gelişmedi dondurmadık dediler neyse işte 4 gün önce dondurulan 3 embriyoyu çözdüler kaliteleri iyi dendi iki transfer oldu 1 tane kaldı yine dediler ki beşinci güne takip edicez iyiyse dondurup size bilgi vericez yine arayan soran olmadı şimdi düşünüyorum oda gitmedi 5. Güne transfer edilenlerde aynı kaliteydi kesin onlarda bozuldu olmayacak

Kızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
Harikaaaaa bir haber buuu sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizeee demek neymiş olumsuz düşünmüyecengözlerin aydın olsun canım maşallah bereketli topigimiz allah arttirsin

Vallahi canim ben artik hic birseye guvenim kalmadi... neyseki rabbim niyetlerimizi bilmiyor ona havale etmekten baska birsey yapamayiz...

Kızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
Evettt pozitif Rabbim kucağina almayida nasip etsin senden cok umutluydum zaten demek ki öksurmek bebise yardimci oluyormuş :))) bekleyen arkadaşlarimada en kiza zamanda nasip etsin Rabbim şu cumalar hürmetine

Evettt pozitif Rabbim kucağina almayida nasip etsin senden cok umutluydum zaten demek ki öksurmek bebise yardimci oluyormuş :))) bekleyen arkadaşlarimada en kiza zamanda nasip etsin Rabbim şu cumalar hürmetine
amin canım yaa valla kendimi yedim bitirdim ama çok şaşırdım gerçekten :)
Rabbin yeterki ol desin hiçbirşeyi engel koymuyor.
Bide yarın güzel sonuçlar alsak hayırlısıyla.
Beklemeler bitmiyor :)

Sabah namazdan sonra yattım rüyamda alttan ustrasonla baktı dr. bebeğim emekliyodu

O zaman seninki baya büyümus annesi emeklemeye bile baslamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…