2016 Aralik tup bebek

Aynen hormonlu çocuk heralde
Farah bi yanlışlık çıkmaz dimi?
Kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bi bakıyorum hayalini kurarken buluyorum kendimi
Canım ben testte pozitifi görunce kendime engel olmaya çalıştim havalara uçmamak içn ama simdiye kadar senelerdir tek çizgiyi çift yapmaya çalıştığm ve hiç olmadığı için emindim yani. Nitekimde öyle diyorlar pozitifin yanılma payı yok sadece çatlatma ignesi falan ama onu taa ne zaman yaptın eģer yaptıysan ki ben orgalutran yapmıştim o da etkilemiyor. Içini ferah tut dua et bebce sende hamişsin

İnşaallah canım.zor elde ettik Rabbim kucağımıza almayıda nasib etsin.islama vatan millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasib etsin.evlatsız kimse kalmasın inşaallah aminnnnn
Hadi dualarda buluşalım :)

Kızlar 5.gün embriyosu 22 aralık ta transfer yapıldı.hiç bir belirti yok bende bari göğüslerim hassaslaşsa..o da yok. Bundan önceki denemede de transferden bir hafta sonra ishal gibi olmuştum ve sonuç negatifti.. hamilelik başında kabizlik olurmuş. Hatta doktor kabız olursan diye ilaç bile yazmıştı.. ama bu sabah ishal gibi tuvaletimi yaptım.. nolur hamileklikle alakaşı yok deyin bu çok aferdedersiniz bu büyük tuvalet şeysini..
Bir haftadır bekleme suresinde stres kontrolümü iyi idare ettim saniyordum ama bugün co kötü hissediyorum. Şu erken gebelik testlerinden alsam baksam mı hayelet çizgi bile içimi rahatlatacak sanki...

Alakasi yok cunku ben de cok fena ishal olmustum hatta dedim noluyo ama bisey olmadi cok sukur. Kabizlik hamile oldugundan degil ilaclardan olabiliyo ama olmadiysan daha guzel iste.
Bence test yapma kendini strese sokma bos yere belirti arama herkes ayni olmuyo ki

Anneler ve anne adayları Allah su cuma günü hürmetine bizide bebeklerimize kavuştursun. ...benim transf.23.12.2016....dondurulmuş.5 gün embiryosu...önceleri belirti vardı.şimdi hiç birşey yok...idrar test negatif...artık ümitsizlik çöktü. ..napicam bilemiyorum...beklemek çok zorrr

Bence de idrar testi yapma canimmm...bekle...insan daha çok stres yapiyor

İçimi rahatlattın Allah razı olsun.

Canim idrar testi icin cok erken neden kendini yipratiyorsun boyle daha idrara gecmemistir bile testte negatif cikip kanda pozitif cikan cok insan var

İdrar testi yapmayın pozitif olsa bile sevinemiyo insan.Örnek ben

Hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…