2016 Aralik tup bebek

Ayyy
3 te çıkacak stresden pozitifse bile bebişim etkileniyo. Pozitif çıkarsa hamileyimdir dimi canım
Ayyy canim kiyamam yaaa! "Pozitif cikarsa hamileyimdir dimi" diyo bi de. Haklisin aslinda insan hasretle bekleyince daha once hic yasamamis olunca hep tereddutle yaklasiyo. Insaalkah hayirlusiyla pozitifi gorursun canim. Ben de yarin sabah kalkinca direkt klinige gidip vercem kanimi bakalim. MEVLA GORELIM NEYLER, NEYLERSE GUZEL EYLER.

Erkenden sevindim ama baya belirgin çıktı test bakalım kanda kaç çıkacak
Canım 3/1 vurup böyle idrara 6 gün sonra geçmez merak etme pozitif oğlum da bundan daha silikti 180 çıkmıştı. Hayırlı ugurlu olsun gönlünü ferah tut.Stres yapma biliyorsun bizlerin rahat olması lazim

Canım 3/1 vurup böyle idrara 6 gün sonra geçmez merak etme pozitif oğlum da bundan daha silikti 180 çıkmıştı. Hayırlı ugurlu olsun gönlünü ferah tut.Stres yapma biliyorsun bizlerin rahat olması lazim
İnşallah dediğin gibidir canım bana dua edin. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin.

Aynen canım benim mucizem bu bebek. İnanamıyor insan sadece pozitif görmekle olmuyomuş. Bide yok kese yok kalp atışı daha ne neler görücez. İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlarımızı alalım.

Bence cikmistir sonuccc cunku bana d a 3 de dediler 12 30 da cikmisti hemen hemen. Sonuc numarasi varsa internetten bak canim. Ayy heyecanlandim ben de ama senin yuksek cikicak bak gor insallah.

Bence cikmistir sonuccc cunku bana d a 3 de dediler 12 30 da cikmisti hemen hemen. Sonuc numarasi varsa internetten bak canim. Ayy heyecanlandim ben de ama senin yuksek cikicak bak gor insallah.
Baktım şimdi canım çıkmamış henüz.

Canim herkesin bunyesi farklı bazı arkadaslar kabız olmamış bazilarımızda olduk o kadar ilaçla vücut şaşıriyor canım. Sakın uzme kendini hem test icinde erken kimisinde idrara gecmemis okuyor az kalmiş sabret bence
Bir sabirsiz daha bak bak. Daha erken canım ya test yapıp bosuna uzmeseydin keske kendini pozitif varsa bile idrara karışmamıstır. Ve kimisinde hic belirti olmuyor belirtilerin coguda ilaçlardan oluyor. Az daha sabret birsey kalmamiş test gunune
Kızlar 11. Günüm dayanamayıp kan verdim 33 çıktı değerim. Pazar günü tekrarlayacağız yine testimizi. Allahım inşallah yükselir.
MaşaAllah kaçıncı gun embriyosu? Insallah kat kat katlanirda kucağına alırsın bebegini

FarahFarah cnm benim 5. Gün embriyoru, bugün 11. Günüm. Doktorum döyledi yarın yapman lazımdı testi diye gününde yapsaydın 33 değil 50 olurdu garanti , onçin üzülme dedi Allah izin veirise inşallah pazar gününe tekrarlayacam iki katı olursa yokunda gider dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…