- 20 Aralık 2014
- 133
- 107
- 53
- 33
Hadi hayırlısı olsun canım İnşAllah güzel güzel değerlerin artarKızlar 11. Günüm dayanamayıp kan verdim 33 çıktı değerim. Pazar günü tekrarlayacağız yine testimizi. Allahım inşallah yükselir.
3 te çıkacak stresden pozitifse bile bebişim etkileniyo. Pozitif çıkarsa hamileyimdir dimi canım
Hadi gozun aydin canim..Kızlar 11. Günüm dayanamayıp kan verdim 33 çıktı değerim. Pazar günü tekrarlayacağız yine testimizi. Allahım inşallah yükselir.
allah razi olsun canim..Hayırlısı olsun canım
Maaşallah Allah sağlık ve sihatle kucağına almanı nasip etsin merak etme pozitif kanda da iyi bir sonuç bekliyorburda daha belli sanki
Ay çok sakin karşıladım durumu.
Yada tam güvenemiyorum sonuca :)
İnşAllah İnşAllah İnşAllah pozitiftir3 te çıkacak stresden pozitifse bile bebişim etkileniyo. Pozitif çıkarsa hamileyimdir dimi canım
Kızlar 11. Günüm dayanamayıp kan verdim 33 çıktı değerim. Pazar günü tekrarlayacağız yine testimizi. Allahım inşallah yükselir.
Maaşallah Allah sağlık ve sihatle kucağına almanı nasip etsin merak etme pozitif kanda da iyi bir sonuç bekliyor
MAŞALLAH ÇOK SEVINDIM,,burda okudukca yarını beklemesemmı dıye dusunuyorumKızlar 11. Günüm dayanamayıp kan verdim 33 çıktı değerim. Pazar günü tekrarlayacağız yine testimizi. Allahım inşallah yükselir.
3 te çıkacak stresden pozitifse bile bebişim etkileniyo. Pozitif çıkarsa hamileyimdir dimi canım
Ayyy canim kiyamam yaaa! "Pozitif cikarsa hamileyimdir dimi" diyo bi de. Haklisin aslinda insan hasretle bekleyince daha once hic yasamamis olunca hep tereddutle yaklasiyo. Insaalkah hayirlusiyla pozitifi gorursun canim. Ben de yarin sabah kalkinca direkt klinige gidip vercem kanimi bakalim. MEVLA GORELIM NEYLER, NEYLERSE GUZEL EYLER.3 te çıkacak stresden pozitifse bile bebişim etkileniyo. Pozitif çıkarsa hamileyimdir dimi canım
Canım 3/1 vurup böyle idrara 6 gün sonra geçmez merak etme pozitif oğlum da bundan daha silikti 180 çıkmıştı. Hayırlı ugurlu olsun gönlünü ferah tut.Stres yapma biliyorsun bizlerin rahat olması lazimErkenden sevindim ama baya belirgin çıktı test bakalım kanda kaç çıkacak
İnşallah dediğin gibidir canım bana dua edin. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin.Canım 3/1 vurup böyle idrara 6 gün sonra geçmez merak etme pozitif oğlum da bundan daha silikti 180 çıkmıştı. Hayırlı ugurlu olsun gönlünü ferah tut.Stres yapma biliyorsun bizlerin rahat olması lazim
İnşallah kuzucumCanım stres yapma çok güzel çıkıcak değerin.boşuna stres yapmışım diceksin :)
İyi şeyler hissediyorum.dua edelim
Aynen canım benim mucizem bu bebek. İnanamıyor insan sadece pozitif görmekle olmuyomuş. Bide yok kese yok kalp atışı daha ne neler görücez. İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlarımızı alalım.Ayyy
Ayyy canim kiyamam yaaa! "Pozitif cikarsa hamileyimdir dimi" diyo bi de. Haklisin aslinda insan hasretle bekleyince daha once hic yasamamis olunca hep tereddutle yaklasiyo. Insaalkah hayirlusiyla pozitifi gorursun canim. Ben de yarin sabah kalkinca direkt klinige gidip vercem kanimi bakalim. MEVLA GORELIM NEYLER, NEYLERSE GUZEL EYLER.
Aynen canım benim mucizem bu bebek. İnanamıyor insan sadece pozitif görmekle olmuyomuş. Bide yok kese yok kalp atışı daha ne neler görücez. İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlarımızı alalım.
Baktım şimdi canım çıkmamış henüz.Bence cikmistir sonuccc cunku bana d a 3 de dediler 12 30 da cikmisti hemen hemen. Sonuc numarasi varsa internetten bak canim. Ayy heyecanlandim ben de ama senin yuksek cikicak bak gor insallah.
Canim herkesin bunyesi farklı bazı arkadaslar kabız olmamış bazilarımızda olduk o kadar ilaçla vücut şaşıriyor canım. Sakın uzme kendini hem test icinde erken kimisinde idrara gecmemis okuyor az kalmiş sabret benceKızlar 5.gün embriyosu 22 aralık ta transfer yapıldı.hiç bir belirti yok bende bari göğüslerim hassaslaşsa..o da yok. Bundan önceki denemede de transferden bir hafta sonra ishal gibi olmuştum ve sonuç negatifti.. hamilelik başında kabizlik olurmuş. Hatta doktor kabız olursan diye ilaç bile yazmıştı.. ama bu sabah ishal gibi tuvaletimi yaptım.. nolur hamileklikle alakaşı yok deyin bu çok aferdedersiniz bu büyük tuvalet şeysini..
Bir haftadır bekleme suresinde stres kontrolümü iyi idare ettim saniyordum ama bugün co kötü hissediyorum. Şu erken gebelik testlerinden alsam baksam mı hayelet çizgi bile içimi rahatlatacak sanki...
Bir sabirsiz daha bak bak. Daha erken canım ya test yapıp bosuna uzmeseydin keske kendini pozitif varsa bile idrara karışmamıstır. Ve kimisinde hic belirti olmuyor belirtilerin coguda ilaçlardan oluyor. Az daha sabret birsey kalmamiş test gununeAnneler ve anne adayları Allah su cuma günü hürmetine bizide bebeklerimize kavuştursun. ...benim transf.23.12.2016....dondurulmuş.5 gün embiryosu...önceleri belirti vardı.şimdi hiç birşey yok...idrar test negatif...artık ümitsizlik çöktü. ..napicam bilemiyorum...beklemek çok zorrr
MaşaAllah kaçıncı gun embriyosu? Insallah kat kat katlanirda kucağına alırsın bebeginiKızlar 11. Günüm dayanamayıp kan verdim 33 çıktı değerim. Pazar günü tekrarlayacağız yine testimizi. Allahım inşallah yükselir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?