Canım 1 saate çıkar sanırım internetten baktım tamamlanmadı yazıyor.
Allahım inşallah çok güzel bir haber veririsin bizeCanım 1 saate çıkar sanırım internetten baktım tamamlanmadı yazıyor.
Benim 5. Embriyosuydi dondurulmustu 10. Gun yap demisti doktor 38 çıkmıştı sonra cok guzel katladi cok sukur kalp atisinida duydum insallah seninde oyle oluck canim hic korkma bol bol dua etCanlar benim gibi değeri 30 larda çıkan arkadaş varmı burada?
Uzuldum canim ne desem bos Allah inşallah bi daha ki sefere nasip eder sen de alirsin yavrucagini kucaginaKızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı olsun. Nasip böyleymış demek ki. Bi daha ki transfere artık bakalim. Dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
İnşallah Canım hayırlısı olsun. Diyecek başka bi cümlem yok malesef.Uzuldum canim ne desem bos Allah inşallah bi daha ki sefere nasip eder sen de alirsin yavrucagini kucagina
Test günün bugün muydu canimm.İnşallah Canım hayırlısı olsun. Diyecek başka bi cümlem yok malesef.
Çok şükür canimm gözün aydinnKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Aminn insallahhKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
aminn tüylerım dıken dıken aldı çok sevındım hayırlısı olsun hakkınızdaKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Evet bugündüTest günün bugün muydu canimm.
Canimm benim Rabbim tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah aminMerhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.
Hayırlısı olsun canım. İki dondurulmus embriyom var. Şubatta onları deneyeceğiz. Üzülme sende olmayınca olmuyor yapacak bişey yok. Yılmak yok yola devam.Merhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.
Haklisin canim hayirlisi olsun ben de bu aksam kan testi yaptiracagiİnşallah Canım hayırlısı olsun. Diyecek başka bi cümlem yok malesef.
canim ya art arda boyle uzucu haberler almak uzuyor insani nasip degilmis uzme kendini hayirlisi boyleymis demekMerhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.
Hayirlisi boyleymis canim ya her sey Alkah tan Allah en kisa zamanda nasip eder insMerhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.
33 hicte az degil canim ki pazar gunu bence 50ninde ustune cikar insallah. Kimisi hemen yerlesiyor kimisi daha yavaş bu yuzden rakamlara takilmamak lazım.FarahFarah cnm benim 5. Gün embriyoru, bugün 11. Günüm. Doktorum döyledi yarın yapman lazımdı testi diye gününde yapsaydın 33 değil 50 olurdu garanti , onçin üzülme dedi Allah izin veirise inşallah pazar gününe tekrarlayacam iki katı olursa yokunda gider dedi bana
Tekrar hayırli olsun canım guzel bir deger masallah kacinci gunundü. Amin aminKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Çok şükür canimmmmmm...Allah kucağına almayı nasip etsin...bizlere de nasip etsinKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Hayirlisiyla Allahım sağlıklı bebeklerini nasip etsin inşallah en yakın zamandaEvet bugündü
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?