2016 Aralik tup bebek

Kızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı olsun. Nasip böyleymış demek ki. Bi daha ki transfere artık bakalim. Dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Uzuldum canim ne desem bos Allah inşallah bi daha ki sefere nasip eder sen de alirsin yavrucagini kucagina

Merhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.

İnşallah Canım hayırlısı olsun. Diyecek başka bi cümlem yok malesef.
Haklisin canim hayirlisi olsun ben de bu aksam kan testi yaptiracagi
Merhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.
canim ya art arda boyle uzucu haberler almak uzuyor insani nasip degilmis uzme kendini hayirlisi boyleymis demek
Hayirlisi boyleymis canim ya her sey Alkah tan Allah en kisa zamanda nasip eder ins

33 hicte az degil canim ki pazar gunu bence 50ninde ustune cikar insallah. Kimisi hemen yerlesiyor kimisi daha yavaş bu yuzden rakamlara takilmamak lazım.
Kızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Tekrar hayırli olsun canım guzel bir deger masallah kacinci gunundü. Amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…