Allah razı olsun canım. Hepimiz inşallah..Hayirlisiyla Allahım sağlıklı bebeklerini nasip etsin inşallah en yakın zamanda
Allah razı olsun canım. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Allaha emanet..@Waw_serella S Sezencgty hakkınizda hayırlısi kızlar. Rabbim tez vakitte kucağinızi doldurdun insallah. Duamdasiniz
canım çok üzüldüm inşallah meleğin kendiliğinden gelirMerhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebeğin, darısı benim ve tüm bekleyenlerin başınaKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Canimm ya uzulmedim desem yalan olur..Kızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı olsun. Nasip böyleymış demek ki. Bi daha ki transfere artık bakalim. Dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin canım her zaman dualarındasınız inşallah rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebeğin, darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına
Ay masaallah cok guzel bir sonuc bu :) tebrik ederim canimmKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Amin canım Allah sizlerinde güzel sonuçlarını görmeyi nasip etsin.Ay masaallah cok guzel bir sonuc bu :) tebrik ederim canimm
Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Amin kuzum.
Çok sağol cnm biraz olsun rahatladım, çok korkuyorum ilerlemezse diye, ilk denememde de aynı şeyi yaşamıştım ben tek farkı onda 11 çıkmıştı ilk değerim ve iki güne bir 3 katı artış olmuştu. Ama ney yazıkki kese oluşumu olduğu halde bebek gelişmedi. Benğm eşimde sorun olduğundan dolayı 5. Gün embriyosu olsa dahi sıkıntılı olabikirmiş sonraki ilerleme. Umarım bu defa Allahım yüzümü güldürür.Benim 5. Embriyosuydi dondurulmustu 10. Gun yap demisti doktor 38 çıkmıştı sonra cok guzel katladi cok sukur kalp atisinida duydum insallah seninde oyle oluck canim hic korkma bol bol dua et
Ben varim cnm ocak 2 de transferim var kismetse :)Ocak ayının ilk haftası transferi olan arkadaşlar varmıdır ?
Benim gibi
Az kalmis kizlar..Ben varim cnm ocak 2 de transferim var kismetse :)
Kızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı olsun. Nasip böyleymış demek ki. Bi daha ki transfere artık bakalim. Dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
kizlar insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalirsiniz rabbim yuzunuzu guldursun insallahMerhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.
tebrik ederimm canim allah tamamina erdirsin bizlerede nasip etsinn aminnnnnnKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız benimde bugün kontrolüm vardı pazartesi OPU yapılacak hakkımızda hayırlısı çok dikkat et kendine inşallah çok güzel olacak herşeyDoktorum selen hanim canim bugun transferim oldu :)
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşAllahKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?