Bende cok korkuyodum doktorum degerimi duyunca dusebilir demisti ustelik kan sonucunu öğrendiğim gun biraz kahve kanamam oldu doktoru aradim ben duser demistim sana dedi ama cok sukur bebegim tutundu kalbinide duydum bu aşamalarda surekli kese olusucakmi kalbi aticakmi diye dusunmekten kafayi yiyodum.simdide hayirlisiyla devam edebilir insallah diye dua etmekten baska biseyim yokÇok sağol cnm biraz olsun rahatladım, çok korkuyorum ilerlemezse diye, ilk denememde de aynı şeyi yaşamıştım ben tek farkı onda 11 çıkmıştı ilk değerim ve iki güne bir 3 katı artış olmuştu. Ama ney yazıkki kese oluşumu olduğu halde bebek gelişmedi. Benğm eşimde sorun olduğundan dolayı 5. Gün embriyosu olsa dahi sıkıntılı olabikirmiş sonraki ilerleme. Umarım bu defa Allahım yüzümü güldürür.
Hayırlı olsun inşallah kucağına da almayı nasip etsin RabbimAmin kuzum.
Amin çok teşekkür ederim Allah burda bekleyen isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun inşallah kucağına da almayı nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederim canım. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Oh be mşlh cnm çok güzel değerin rabbim tamamına erdirsin inş darısı bizlereKızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Kızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı olsun. Nasip böyleymış demek ki. Bi daha ki transfere artık bakalim. Dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.
Kızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
İnşallah kuzum dualarım sizinle.Bak boşuna stres yapmışsın gördün mü :)
İnşaallah darısı bize.yarın güzel haberlerle geliriz inşaallah.
Amin canım inşallah sizin pozitiflerinizde görürüz amin.Oh be mşlh cnm çok güzel değerin rabbim tamamına erdirsin inş darısı bizlere
5 gun kullandim canim.Arkadaşlar kısa protokolde orgalutranı kaç gün kullandınız
Canım gayet iyi , korkulacak biley yok. Benğmde bugün 11. Günüm 33 çıktı değerimKızlar 10.gün 138, 13.gün 500 e yükselmiş btahgc nasıl acil yorum
Ben iki tane kullandım çatlatma olarak ayni gun.Arkadaşlar kısa protokolde orgalutranı kaç gün kullandınız
MaşaAllah cok guzel bir deger 5.gun embriyosuydu dimi.Kızlar 10.gün 138, 13.gün 500 e yükselmiş btahgc nasıl acil yorum
Evet canım 5.gün embriyosuBen iki tane kullandım çatlatma olarak ayni gun.
MaşaAllah cok guzel bir deger 5.gun embriyosuydu dimi.
Canım benim 3. Gün embriyosu 195 bence herkesin değeri aynı olmaz dış gebelik falan yoktur. Canını sıkma bebişin gayet iyiBana tek 5.gun embriyosu transfer edildi ama sizin deģerlerinize baktıkca acaba tek yumurta ikizi mi ya da dis gebelikmi boyle fazla artıs niye olabilirki? 12.gun 775ti dahada ölcturmemi istemedi doktor. Insallah sorun yoktur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?