2016 Aralik tup bebek

Bende cok korkuyodum doktorum degerimi duyunca dusebilir demisti ustelik kan sonucunu öğrendiğim gun biraz kahve kanamam oldu doktoru aradim ben duser demistim sana dedi ama cok sukur bebegim tutundu kalbinide duydum bu aşamalarda surekli kese olusucakmi kalbi aticakmi diye dusunmekten kafayi yiyodum.simdide hayirlisiyla devam edebilir insallah diye dua etmekten baska biseyim yok

Kızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı olsun. Nasip böyleymış demek ki. Bi daha ki transfere artık bakalim. Dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba kızlar malesef benim olmadı. Beta hcg artmadı. Tedaviyi sonlandırıyoruz. Nasip artık.

Kızlar Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı nasib etsin inşallah.
Dualarımdasınız..

A aykumsal canım gözunaydın çok sevindim böyle pozitif sonuçları görünce çok seviniyorum umutlanıyorum değerin de çok güzel maşallah darısı bekleyen hepimize inşallah

Bana tek 5.gun embriyosu transfer edildi ama sizin deģerlerinize baktıkca acaba tek yumurta ikizi mi ya da dis gebelikmi boyle fazla artıs niye olabilirki? 12.gun 775ti dahada ölcturmemi istemedi doktor. Insallah sorun yoktur ya

Bana tek 5.gun embriyosu transfer edildi ama sizin deģerlerinize baktıkca acaba tek yumurta ikizi mi ya da dis gebelikmi boyle fazla artıs niye olabilirki? 12.gun 775ti dahada ölcturmemi istemedi doktor. Insallah sorun yoktur ya
Canım benim 3. Gün embriyosu 195 bence herkesin değeri aynı olmaz dış gebelik falan yoktur. Canını sıkma bebişin gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…