Seninde gözün aydın hızla katlıyor da benim hemşireler yine istiyor pazartesiye insan bu strese dayanamıyor ya yükselmezse allah korusunCanım gayet iyi , korkulacak biley yok. Benğmde bugün 11. Günüm 33 çıktı değerim
Az önce arkadaşa diyordum rakamlara takılmamak lazim diye ama artışina bakamadığım icin içime kurt düştü şimdi. Rabbime emanet yapabileceğim birsey yok.Canım benim 3. Gün embriyosu 195 bence herkesin değeri aynı olmaz dış gebelik falan yoktur. Canını sıkma bebişin gayet iyi
Artıs güzelmis canım doktorunu aradin mı? Lekelenme olabiliyormuş dert etme insallah guzel sonuclanacakSelam herkesee..ben 10.gunde yaptirmistim 20 cikmisti.12de yaptirdim 67 cikti sukur.bugun 13.gunum ama hafif lekelenmem oldu ve cok korktum bugunbir pecete kirletti sanki yani epey azdi koyu kivamli ve bordoydu sanirim.zaten oturup agladim esimi aradim, o da doktorun olabilir belki korkma dedigini hatirlatti bana.13.gun yerlesme kanamasi olabilir di mi halen? Yarim saat sonra yine lavaboya gittigimde bisi yoktu ama 1 saattir gidemedim isteyim korktum..insallah hayra alamettir
Evet canm oldum amin inşallah bian önce sende iyilesirsinde bebeğine kavusursun :)Kızlar şimdi geldim hastaneden maşallah hiziniza yetisemiyorum ben bugün çok kötüyüm 2aydir erteleniyor transferim bugün dr gün verecekti gece 4te çok atesim çıktı içim çıkacak kadar öksurüyorum üşüyorum dr beni böyle görünce çarşamba dedi transferi yapacam ama pazartesi gel rahimle öksürügune bakacağım böyle kalırsan erteliyecem transferi yapınca öksürürsen koyduğum gibi geri gelir embriyo sağlık ocağına git yoğun bir tedavi versin iyileş gel veriyim bebeğini dedi inşallah iyilesirim vardır bundada bir hayır adam evden çıkma yasagi koydu resmen salgin var kesinlikle evinden cikamazsin dedi bende oturacam ne yapiyim mecburbu arada Huzurask canım transferi oldunmu hayırlı olsun sımsıkı tutunsun mucizen inşallah bu sıkıntıları tekrar yasamazsın
Aynen canm ya hayırlısıysa olur zaten çokta takmiyorum vallaOlmaz allahın izniyle, ben 13 de sıkışık gel dediler transfer için, 16.00 da aldılar 3kere az az yaptım. Transferden sonra 15 dk kalmak yok ama acayip sikisikdim surguye yaptım ben de . Ve pozitif şükür , tutacağı varsa tutuyor
İnşallah canm benm aynen herşey Allah'tan valla ben ilk yanımda ki bayan yok bişey olur felan deyince korktum ama sonra dedim aman sende olduysa bendede olcak diye bişey yok yaptım rahatladımCanim hersey allahtan olucagi varsa olucak iste bunlar bizim takintilarimiz belkide hayirlisi olsun cnm guzel haberlerini alalim insallah
Bence cok guzel bir deer canim :) hamileligin tadini cikar :)Kızlar 10.gün 138, 13.gün 500 e yükselmiş btahgc nasıl acil yorum
Yanımdaki korkuttu beni kuzu valla korksamda dayanamadım ya hoşHuzurask canm ben transferden 10 dk sonra kalktım tuvalete. idrar tutmayla ne alakası var hiç korkutma kendini. idrara sıkışık istemelerinin sebebi rahmi baskılasın daha iyi görünsün die.
Canım ben de çıktım tuvalete 20 dk falan bekledim.1 saat olmadan çıktım hastaneden bi taksi tuttuk eve gitmek için adam attıra attıra gitti. Sözde sarsılmadan gidecektim. Olacağı varsa oluyor bence.İnşallah canm benm aynen herşey Allah'tan valla ben ilk yanımda ki bayan yok bişey olur felan deyince korktum ama sonra dedim aman sende olduysa bendede olcak diye bişey yok yaptım rahatladım
Canım sana katılıyorum bende dört uncu denemeye başlı yan biri olarak her sey ilk gün gibi olmuyor insan bunla yaşamaya da alışıyor Allah güç ve sabır versin pozitif sonuç alanlar bizlere de dua edin bizleri en iyi siz anlarsiniz@Waw_serella
@Sezencgty
3 defa negatifi gormus biri olarak sizi cok iyi anliyorum. Uzuleceksiniz ve cok haklisiniz ama gecicek. Gecmeseydi 4. Defa deniyor olamazdim bende. MEVLAM FETTAH ismiyle yeni hayirli kapilar acsin. Gonlunuze ferahlik versin.
Ben her zaman ediyorum canım hamile birine ne olur bana da dua edin derdim hep. Allaha şükür. İnşallah Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah Amin.Canım sana katılıyorum bende dört uncu denemeye başlı yan biri olarak her sey ilk gün gibi olmuyor insan bunla yaşamaya da alışıyor Allah güç ve sabır versin pozitif sonuç alanlar bizlere de dua edin bizleri en iyi siz anlarsiniz
Ben varim cnm ocak 2 de transferim var kismetse :)
Canim kirmizi olmadiktan sonra sorun yok ama sen yine de ara doktorunu korkma canim bebegin seninledir insallahSelam herkesee..ben 10.gunde yaptirmistim 20 cikmisti.12de yaptirdim 67 cikti sukur.bugun 13.gunum ama hafif lekelenmem oldu ve cok korktum bugunbir pecete kirletti sanki yani epey azdi koyu kivamli ve bordoydu sanirim.zaten oturup agladim esimi aradim, o da doktorun olabilir belki korkma dedigini hatirlatti bana.13.gun yerlesme kanamasi olabilir di mi halen? Yarim saat sonra yine lavaboya gittigimde bisi yoktu ama 1 saattir gidemedim isteyim korktum..insallah hayra alamettir
Bişey olmaz kuzum ağlama. Strese sokup etkileme bebişleri. Evham yapmaArkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum bugün ilk defa dışarı çıktım yollar çukur arabada sarsıldım sinirim bozuldu üstüne annemler koltuk takımı almıştı mobilyasıya gittik adam bize verdiği teslim tarihini inkar etti bir sürü sorun çıkardı elimde olmadan çok fazla sinirlenip gerildim üstüne adamla bayağı kavga ettim sonra eve geldim ben nasıl kavga ettim nasıl sinirlendim nasıl sarsıldım diye oturdum ağlıyorum tuttuysalar gitti diyorum kendimi susturamıyorum birşey olmuş mudur sizce
Aynen canim mutlaka haberleselim senin belli oldu mu transfer tarihi?cogito88 haberleşelim canım beraber takip ederiz kısmetse
Aynen canim heyecanli bekleyis basladi :) senin transferin oldu darisi bize insallahAz kalmis kizlar..
Hayirlisi olur insaallah..
Beraber sayariz gunleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?