2016 Aralik tup bebek

Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız benimde bugün kontrolüm vardı pazartesi OPU yapılacak hakkımızda hayırlısı çok dikkat et kendine inşallah çok güzel olacak herşey
Canım sen kadıköy umuttasın öyle değilmi cem beyle mi tedavi oluyorsun

Arkadaşlar ilk tüp bebek olcak benim yazın başlamayı düşünüyotum.bülent tıraş mı yoksa kadıköy umut mu?kafam karıştı düşünmekten bu arada sizleri takip ediyorum rabbim gönlünüze göre versin

Seninde gözün aydın hızla katlıyor da benim hemşireler yine istiyor pazartesiye insan bu strese dayanamıyor ya yükselmezse allah korusun
Evet canım 12. 13. Ve 14. Gün istiyorlar görmek onlar için 2 katı olması önemli ona bakıyorlar, benim ne yazık ki ilk denememde hep 3 katı arttı ve keseyi görmeye gittiğimizde bir baktı ki doktor kese var bebek yok. Bu yüzden şümdi de çok tedirginim. Tabi benim 11 le başlamıştı. Şimdi ama azda olsa daha yüksek değerim üstelik 11. Günüm daha. Bir günde bile acaip fark ediyor. Bu sefer umutluyum. Ama aklımın diğer tarafına engrl olamıyorum felaket senaryoları üretiyor bana.

Canım düşündüklerinin aradına şişli memorialide ekle bence.
İnanılmaz memnun kaldım.

Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız benimde bugün kontrolüm vardı pazartesi OPU yapılacak hakkımızda hayırlısı çok dikkat et kendine inşallah çok güzel olacak herşey
Saol canimm insallah seninde guzel guzel embriyolarin olur insallah allah nasip etsin

Canım düşündüklerinin aradına şişli memorialide ekle bence.
İnanılmaz memnun kaldım.
Ben anadolu yakasındayım iyi doktorlarda avr.yakasında işte bu yüzden eğer karşıya gidersem tam alaninda uzman birine gtmek istiyorum sizin tedavi ne kadara mal oldu bide doktor adı nedir

Kızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
Allah yardimcin olsun insallah yarina 3 e 4 e katlanarak devam eder ve bebisini kucagina almak nasip olur

Teşekkür ederim iyi dileklerin için... bugün test günümdü ve sonuç negatif umarım sizler için her şey yolunda gider arkadaşlar...Gelir gelmez bol bol dua ettim hayırlısı olsun diye ,tevekkül en güzel şey...şimdi yeni bir süreç başlıyor benim için, laparoskopi ve sonra transfer diyecek büyük ihtimal doktorum...3 yumurtam var çünkü...Adetin 1. günü gel görüşelim dedi...hayırlısı olsun bunu da atlatacağım inşallah...Umarım sizler için de her şey yolunda gider mutlu musmutlu haberler alırsınız inşallah...Allah yardımcımız olsun...

Kızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı olsun. Nasip böyleymış demek ki. Bi daha ki transfere artık bakalim. Dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hayırlısı böyleymiş demek biliyorum zor bişy ama geçiyor ve Yen'i tedaviye başlayınca unutacaksın inan
Kızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37,4 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
Aslında 37 olmuş %60 artmış
Önemli olan iki günde %60 artması
Kaçıncı gün embriyosu idi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…