Canım sen kadıköy umuttasın öyle değilmi cem beyle mi tedavi oluyorsunHadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız benimde bugün kontrolüm vardı pazartesi OPU yapılacak hakkımızda hayırlısı çok dikkat et kendine inşallah çok güzel olacak herşey
Canım hadi gözün aydın :)))) maşallah rabbim tamamına erdirsin bize de nasip etsinBen her zaman ediyorum canım hamile birine ne olur bana da dua edin derdim hep. Allaha şükür. İnşallah Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah Amin.
Amin canım çok teşekkür ederim. Allah sizlerede nasip etsin inşallah.Canım hadi gözün aydın :)))) maşallah rabbim tamamına erdirsin bize de nasip etsin
Evet canım 12. 13. Ve 14. Gün istiyorlar görmek onlar için 2 katı olması önemli ona bakıyorlar, benim ne yazık ki ilk denememde hep 3 katı arttı ve keseyi görmeye gittiğimizde bir baktı ki doktor kese var bebek yok. Bu yüzden şümdi de çok tedirginim. Tabi benim 11 le başlamıştı. Şimdi ama azda olsa daha yüksek değerim üstelik 11. Günüm daha. Bir günde bile acaip fark ediyor. Bu sefer umutluyum. Ama aklımın diğer tarafına engrl olamıyorum felaket senaryoları üretiyor bana.Seninde gözün aydın hızla katlıyor da benim hemşireler yine istiyor pazartesiye insan bu strese dayanamıyor ya yükselmezse allah korusun
Arkadaşlar ilk tüp bebek olcak benim yazın başlamayı düşünüyotum.bülent tıraş mı yoksa kadıköy umut mu?kafam karıştı düşünmekten bu arada sizleri takip ediyorum rabbim gönlünüze göre versin
Saol canimm insallah seninde guzel guzel embriyolarin olur insallah allah nasip etsinHadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız benimde bugün kontrolüm vardı pazartesi OPU yapılacak hakkımızda hayırlısı çok dikkat et kendine inşallah çok güzel olacak herşey
Ben anadolu yakasındayım iyi doktorlarda avr.yakasında işte bu yüzden eğer karşıya gidersem tam alaninda uzman birine gtmek istiyorum sizin tedavi ne kadara mal oldu bide doktor adı nedirCanım düşündüklerinin aradına şişli memorialide ekle bence.
İnanılmaz memnun kaldım.
Allah yardimcin olsun insallah yarina 3 e 4 e katlanarak devam eder ve bebisini kucagina almak nasip olurKızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
Amin inşallahAllah yardimcin olsun insallah yarina 3 e 4 e katlanarak devam eder ve bebisini kucagina almak nasip olur
Teşekkür ederim iyi dileklerin için... bugün test günümdü ve sonuç negatif umarım sizler için her şey yolunda gider arkadaşlar...Gelir gelmez bol bol dua ettim hayırlısı olsun diye ,tevekkül en güzel şey...şimdi yeni bir süreç başlıyor benim için, laparoskopi ve sonra transfer diyecek büyük ihtimal doktorum...3 yumurtam var çünkü...Adetin 1. günü gel görüşelim dedi...hayırlısı olsun bunu da atlatacağım inşallah...Umarım sizler için de her şey yolunda gider mutlu musmutlu haberler alırsınız inşallah...Allah yardımcımız olsun...Canimm benim de eşim pek yanımda deil aylardır yurtdışında.bn de opuya tek gittim hatta sonrasında bide araba kullandım.transferim de yanımda olacak mı net değil.boyle birazcık zorluyor ama ayrı kalmaya da alistim.etrafimdaki çoğu insanın ayy sen cokk guclusun biz olsak bu kadar ayrıliga dayanamayız diyorlar bana iyi bir şey söylüyorlar sanki ama bence pek de iyi değil:)) Rabbim yolunu açık etsin canimm bebislerr senle kalsın sağlıklı olsunlar insallahhh aminnnn
Insallah korktugun gibi olmaz sonuçKızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37,4 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
Hayırlısı böyleymiş demek biliyorum zor bişy ama geçiyor ve Yen'i tedaviye başlayınca unutacaksın inanKızlar benim sonucum negatif. Hayırlısı olsun. Nasip böyleymış demek ki. Bi daha ki transfere artık bakalim. Dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Aslında 37 olmuş %60 artmışKızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37,4 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
Canım dur panik yapma yarın katlansin inşallah iki üç katınaKızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37,4 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
Evet cnm aynen cem beyin hastasıyım sen demi cem beyde tedavi oluyorsunCanım sen kadıköy umuttasın öyle değilmi cem beyle mi tedavi oluyorsun
Aminn cnm inşallahSaol canimm insallah seninde guzel guzel embriyolarin olur insallah allah nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?