Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim inşallah Allah da sana en kisa zamanda nasip eder bir evlatTeşekkür ederim iyi dileklerin için... bugün test günümdü ve sonuç negatif umarım sizler için her şey yolunda gider arkadaşlar...Gelir gelmez bol bol dua ettim hayırlısı olsun diye ,tevekkül en güzel şey...şimdi yeni bir süreç başlıyor benim için, laparoskopi ve sonra transfer diyecek büyük ihtimal doktorum...3 yumurtam var çünkü...Adetin 1. günü gel görüşelim dedi...hayırlısı olsun bunu da atlatacağım inşallah...Umarım sizler için de her şey yolunda gider mutlu musmutlu haberler alırsınız inşallah...Allah yardımcımız olsun...
Üzüldüm cnm hakkımızda hayırlısını istiyoruz hep eger olmuyorsa hayırlı deilmiş inş Yen'i tedavinde Çifter Çifter Doğum yapar kucağına alırsın ..Teşekkür ederim iyi dileklerin için... bugün test günümdü ve sonuç negatif umarım sizler için her şey yolunda gider arkadaşlar...Gelir gelmez bol bol dua ettim hayırlısı olsun diye ,tevekkül en güzel şey...şimdi yeni bir süreç başlıyor benim için, laparoskopi ve sonra transfer diyecek büyük ihtimal doktorum...3 yumurtam var çünkü...Adetin 1. günü gel görüşelim dedi...hayırlısı olsun bunu da atlatacağım inşallah...Umarım sizler için de her şey yolunda gider mutlu musmutlu haberler alırsınız inşallah...Allah yardımcımız olsun...
3.gün embrioHayırlısı böyleymiş demek biliyorum zor bişy ama geçiyor ve Yen'i tedaviye başlayınca unutacaksın inan
Aslında 37 olmuş %60 artmış
Önemli olan iki günde %60 artması
Kaçıncı gün embriyosu idi cnm
3. Gün embriyosu için kötü bi değer deil cnm canını hiç sıkma %60 artmış sen iki gün bekle kan ver... ama yarın verme çok anlaşılmaz3.gün embrio
Canim yaa senin kullanici ismine bayiliyorum ya...Amin canım Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canım. Darısı başımıza her zaman dualarımdasınız .
kız ben 5.gün işe başladım otobüsle tıntın tıntın işe gidip geldim hala daha gidiyorum. birde okulda çocuklar sinirlendirmez olurmu çıldırtıyorlar. hiö korkma bişecikler olmaz.Arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum bugün ilk defa dışarı çıktım yollar çukur arabada sarsıldım sinirim bozuldu üstüne annemler koltuk takımı almıştı mobilyasıya gittik adam bize verdiği teslim tarihini inkar etti bir sürü sorun çıkardı elimde olmadan çok fazla sinirlenip gerildim üstüne adamla bayağı kavga ettim sonra eve geldim ben nasıl kavga ettim nasıl sinirlendim nasıl sarsıldım diye oturdum ağlıyorum tuttuysalar gitti diyorum kendimi susturamıyorum birşey olmuş mudur sizce
canm bence sakin ol hemen umutsuzlanma. seninki belki geç tutunmuştur. sonuçta artış olmuş. bence kendini üzüp olumsuz etkileme.Kızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37,4 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
Benimde ilk denememdi umutta ve memnun kaldım. Yanlız umut artık altunizadeye taşindı kadıköyde değil.Arkadaşlar ilk tüp bebek olcak benim yazın başlamayı düşünüyotum.bülent tıraş mı yoksa kadıköy umut mu?kafam karıştı düşünmekten bu arada sizleri takip ediyorum rabbim gönlünüze göre versin
Olabiliyor cnm bu şekilde akıntı, jelden de olabilir , içeride biriken kanın dışa atılmasından dolayı da olabilir. Önemli olan kırmızı renk olmaması.Selam herkesee..ben 10.gunde yaptirmistim 20 cikmisti.12de yaptirdim 67 cikti sukur.bugun 13.gunum ama hafif lekelenmem oldu ve cok korktum bugunbir pecete kirletti sanki yani epey azdi koyu kivamli ve bordoydu sanirim.zaten oturup agladim esimi aradim, o da doktorun olabilir belki korkma dedigini hatirlatti bana.13.gun yerlesme kanamasi olabilir di mi halen? Yarim saat sonra yine lavaboya gittigimde bisi yoktu ama 1 saattir gidemedim isteyim korktum..insallah hayra alamettir
Aynen canimm.. Icime su serptin..
Aynen canimm.. Icime su serptin..
Bende transfer oldugum an Kun feyekun diye dua ettim... Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin..
Bu arada nasilsin? Nasil geciyor gunlerin?
Cok sukur cnm pazar gunu kizlar zorla test yaptirdilar cok silik cikti ama bilemiyom canim hayelmi gercekmii inan bilmiyomSeval_cagla canim nasilsin? Merak ettim seni, ne zamandi test gunun ?
Bende onda mı bülent tıraşta mı tedavi görsem dye karar vermeye çalışıyorum yazın başlıcam hayırlısıylaEvet cnm aynen cem beyin hastasıyım sen demi cem beyde tedavi oluyorsun
Canim yaa senin kullanici ismine bayiliyorum ya...
Ogemibirgungelecek ahhahaa
ALLAH seni iyi etsin. Gemi gelsin insaallah...
Mumkunse hic kalkmadan bi sure yat ve ayaklarinin altina bi yastik koyup bi kac gun dinlenOnemli olan kirmizi olmamasi demissiniz ama benmki koyu bordoydu ve tazeydi.ama cok azdi sanki biyerim kesilmis gibi.doktoru aradim sorun yok dedi ama hoff her lavaboya gidiste tedirgin oluyorum.gunluk ped koymustum cok hafiiif pembe bir akintim olmus sanirim.regl desem diil ilac kullaniyorum olmazsin demisti doktor.pzartesi kan vericem yine beklemekten baska care yokkk..
Aaaaaa silik varmiiii kaçırdım mı bn bu haberriiii :))))Cok sukur cnm pazar gunu kizlar zorla test yaptirdilar cok silik cikti ama bilemiyom canim hayelmi gercekmii inan bilmiyom
Aminnyaklasik 2 yıldır gelecek de gelecek diyorum:)) rabbim bir bekleyiş içinde olan herkese beklediğini versin hayırlısı ile
Valla ise bile gittim napayim..zor bir surec, leke goren bi dertlii gormeyen tutunmadi mi acaba diyor.hepimiz siyiricaz burda:) neyse hayirli haberler verelim hepimiz insallah..Mumkunse hic kalkmadan bi sure yat ve ayaklarinin altina bi yastik koyup bi kac gun dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?