2016 Aralik tup bebek

Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim inşallah Allah da sana en kisa zamanda nasip eder bir evlat

Üzüldüm cnm hakkımızda hayırlısını istiyoruz hep eger olmuyorsa hayırlı deilmiş inş Yen'i tedavinde Çifter Çifter Doğum yapar kucağına alırsın ..

Çok teşekkür ederim canım. Darısı başımıza her zaman dualarımdasınız .

canm tebrikler gözünaydın rabbim sağlıkla devam ettirsin
kız ben 5.gün işe başladım otobüsle tıntın tıntın işe gidip geldim hala daha gidiyorum. birde okulda çocuklar sinirlendirmez olurmu çıldırtıyorlar. hiö korkma bişecikler olmaz.

Kızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37,4 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
canm bence sakin ol hemen umutsuzlanma. seninki belki geç tutunmuştur. sonuçta artış olmuş. bence kendini üzüp olumsuz etkileme.

Benimde ilk denememdi umutta ve memnun kaldım. Yanlız umut artık altunizadeye taşindı kadıköyde değil.

Papat06 cnm kendini boş yere üzme, 2 gün sonra tekrar yap, yarın yaparsan pek bir anlamı olmaz ki sana. Doktorunla da konuş inan bende aynı durumda sayılırım ama iki doktorumlada konuştum, çok iyi geldi bana moralimi düzelttiler.

Olabiliyor cnm bu şekilde akıntı, jelden de olabilir , içeride biriken kanın dışa atılmasından dolayı da olabilir. Önemli olan kırmızı renk olmaması.

Aynen canimm.. Icime su serptin..
Bende transfer oldugum an Kun feyekun diye dua ettim... Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin..

Bu arada nasilsin? Nasil geciyor gunlerin?

Amin inş cnm bnm

Valla zaman geçmiyor kendimi çok dinliyorum bi an oluyor sanki tuttu diyorum
bi an yine olmadı adet olcam diyorum ..
sen nasılsın iyimisin

hFarah, post: 49510611, member: 661160"]Benimde ilk denememdi umutta ve memnun kaldım. Yanlız umut artık altunizadeye taşindı kadıköyde değil.[/QUO
Umut ta mı hamile kaldınız siz hangi doktordu canım

Onemli olan kirmizi olmamasi demissiniz ama benmki koyu bordoydu ve tazeydi.ama cok azdi sanki biyerim kesilmis gibi.doktoru aradim sorun yok dedi ama hoff her lavaboya gidiste tedirgin oluyorum.gunluk ped koymustum cok hafiiif pembe bir akintim olmus sanirim.regl desem diil ilac kullaniyorum olmazsin demisti doktor.pzartesi kan vericem yine beklemekten baska care yokkk..

Mumkunse hic kalkmadan bi sure yat ve ayaklarinin altina bi yastik koyup bi kac gun dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…