2016 Aralik tup bebek

Canimm hep bakiniyordum sanaa aklimdaydiniz .sonucunuzaa çok üzüldüm.belki birazcık daha uzayacak ama sonu güzel olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah biran once .kimse neler hissettigimizii bilmiyor.bazen diyorum alıp başımı gideyim gideyim dee nere gideyim yüküm benle beraber

Ben cem beyin hastasıyım çok seviyorum Dr umu.ilk denemem pozitifti fakt dış gebelikle sonuçlandı malesef.ikinci denemedeyiim cem bey yine Dr um.bulent tıraş çok iyi amaa içinize hangisi siniyorsa onakarar verin insallah

Kızlar benim değer katlamadi 9. Gün 24.3, 11.gun bugün olcduk lab (arkadasimdi)bi 30 çıktı kontrolü yaptık 37,4 çıktı . Offffffff şimdi yarın da tekrar yapıcaz ,dua edelim ne olur
İnşallah güzel guzell katlanır sağlıklı bir gebelik nasip olur

Cnm tam emin degilim 9 cu gundu 3 cu gun embriyosu hala inanamiyomm varrr diye tutturdular evet coook silik var ama bilmiyorumm resmen testin icini soktummm:)
Eee kolay mı ne vakittir bekliyoruz o silik de olsa çizgiyi görmek için :)) silik olmasi normal çünkü daha dokuzuncu gün :) e kan testi yapturmadin mı daha? valla iyi sabirliymissin ben dokuzuncu gün gitmeyi düşünüyorum kan testine bakalım bakalım :)

7ci gun yapmistim 1.29de cnm sonra yapmadim her kez var diyor ben inanmiyorum ya

Amin inş cnm bnm

Valla zaman geçmiyor kendimi çok dinliyorum bi an oluyor sanki tuttu diyorum
bi an yine olmadı adet olcam diyorum ..
sen nasılsın iyimisin
Ay canim.. Sanirimbu duygular ta sonuclar belli olana kadar surecek... Bizde dun aksam otele yerlestik dinleniyorum..
Sadece kahvaltiya indim sabah oglende esim aparatif birseyler getirdi.. 1,5 saattirde babasiyla kizim otelin yuzme havuzunda yuzuyorlar :) ben ise dinleniyorum dizi seyrediyorum baska turlu zaman gecmiyor :)
Ara ara kasik agrisi bel agrisi oluyor okadar...

Valla ise bile gittim napayim..zor bir surec, leke goren bi dertlii gormeyen tutunmadi mi acaba diyor.hepimiz siyiricaz burda:) neyse hayirli haberler verelim hepimiz insallah..
Hahaha :) cok guldum
Ne kadar dogru yazmissini... Eninde sonunde oyle yada boyle bir sonuc cikiyor ve bizim icin hayirlisi neyse o cikiyor insaallah

Valla bi diyorum hemen geçsin test yapayım bi taraftan negatifi görürüm korkusu var hiç o tarih gelmesin diyorum .. allah yardımcımız olsun gerçekten zor bi süreç

Gorebiliyormusunuz siz resmen iclerini destim ben goremedimm siz goruyormusunuzz?

Eklentiler

• IMG-20161230-WA0004.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20161230-WA0006.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20161230-WA0009.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 64
İçini rahat tut canım, yat dinlen sürekli, mümkünse kan verene kadar uğraşma. Koyu renk olması daha iyi drmekki içerde birazcık beklemiş bir kan birikintisi vsrdı rahim onu dışa attı. Yrni bir ksnsma olsa açık kırmızı olurdu

hFarah, post: 49510611, member: 661160"]Benimde ilk denememdi umutta ve memnun kaldım. Yanlız umut artık altunizadeye taşindı kadıköyde değil.[/QUO
Umut ta mı hamile kaldınız siz hangi doktordu canım
Benim doktorum selen hanımdı galiba ordaki en yogun doktor oydu ama benim adima güzel gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…