- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Nasıl göremedin canim ben görsüm acaba sen yanlış yere mi bakıyorsun. Sol tarafta hayalet cizgi var üçünde de. Ama erken olmus tabi az daha sabretseydin keske daha net olurdu.Gorebiliyormusunuz sizresmen iclerini destim ben goremedimm siz goruyormusunuzz?
Cok zor surec gercekten.. Bekleme sureci en zoru bence.. Cunku sacede bekliyorsun herhangi bir randevun olmuyor ama diger kisminda kontroller derken opu derken transfer derken birsekilde geciyor gunler :) rabbim kolaylastisin canimValla bi diyorum hemen geçsin test yapayım bi taraftan negatifi görürüm korkusu var hiç o tarih gelmesin diyorum .. allah yardımcımız olsun gerçekten zor bi süreç
Cnm test tarihine kdr oteldemi kalacaksın zaman geçiyormuCok zor surec gercekten.. Bekleme sureci en zoru bence.. Cunku sacede bekliyorsun herhangi bir randevun olmuyor ama diger kisminda kontroller derken opu derken transfer derken birsekilde geciyor gunler :) rabbim kolaylastisin canim
Tabikiiiii yuppiiiiiiiiGorebiliyormusunuz sizresmen iclerini destim ben goremedimm siz goruyormusunuzz?
Canım soldaki üstteki görünüyordu yaa köyü çizginin solunda duruyorGorebiliyormusunuz sizresmen iclerini destim ben goremedimm siz goruyormusunuzz?
Mşlh cnm gerçekten çok yüksek kesin ikiz :)Arkadaslar bende yarını bekleyemdım aksamdan tahlılı yaptırdım deger 859 çıktı doktoruma attım sonuc cok ıyı muhtemelen ikiz dedi. Rabbım hayırlısını nasıp etsın . Tum bekleyenlerede hayırlı haberler almayı nasıp etsın
Kim test yaptı ya ben geri sayfalara baktım göremedim :))))Nasıl göremedin canim ben görsüm acaba sen yanlış yere mi bakıyorsun. Sol tarafta hayalet cizgi var üçünde de. Ama erken olmus tabi az daha sabretseydin keske daha net olurdu.
Masalllahhh masalllahhh çok guzell yüksek ihtimalle ikizzzz ewettArkadaslar bende yarını bekleyemdım aksamdan tahlılı yaptırdım deger 859 çıktı doktoruma attım sonuc cok ıyı muhtemelen ikiz dedi. Rabbım hayırlısını nasıp etsın . Tum bekleyenlerede hayırlı haberler almayı nasıp etsın
Yok canim pazar yada pazartesi doneriz bursaya..Cnm test tarihine kdr oteldemi kalacaksın zaman geçiyormu
Benim arkadaşlar geliyor komşularım çok iyi onlara gidiyorum vallahi ilk gün yattım hep çatlıycaktım:)
Hayırli olsun bir hamişimiz daha var ne güzel kaçıncı gun embriyosuydi ve bugun kaçınçı gunün deģer çok guzel maşallahArkadaslar bende yarını bekleyemdım aksamdan tahlılı yaptırdım deger 859 çıktı doktoruma attım sonuc cok ıyı muhtemelen ikiz dedi. Rabbım hayırlısını nasıp etsın . Tum bekleyenlerede hayırlı haberler almayı nasıp etsın
Benim 3. Günüm bugun:) kaldı 7 gün :)Yok canim pazar yada pazartesi doneriz bursaya..
Zaman dedigim gibi biraz buraya takiliyorum biraz dizi,namaz kuran derken aksam oldu bugun :)
Bakalim diger gunler nasil gececek...
Bu arada senin kacinci gun?
Kesinlikle tek yumurta ikizi:)Bana tek 5.gun embriyosu transfer edildi ama sizin deģerlerinize baktıkca acaba tek yumurta ikizi mi ya da dis gebelikmi boyle fazla artıs niye olabilirki? 12.gun 775ti dahada ölcturmemi istemedi doktor. Insallah sorun yoktur ya
Ikizden cok korkuyordum heleki tek yumurta ikizi daha tehlikeli oluyormuş ama eger öyleyse çok sevinecez tabi Rabbimden bir istedik iki verdiyse şükür. Dış gebelik olmasinda insallahKesinlikle tek yumurta ikizi:)
Kız Yok niye korkuyorsun yabancı ülkelerde dördüz beşiz doğruyorlar arkadaşım ikiz hamile 36. Haftasına girdi valla sadece tek hamileliğe göre biraz daha ağırlaştı oda normal :) düşünsene evde aynısından iki minnoş pıtır pıtır geziyor şahane yaaaaaaaaa:)Ikizden cok korkuyordum heleki tek yumurta ikizi daha tehlikeli oluyormuş ama eger öyleyse çok sevinecez tabi Rabbimden bir istedik iki verdiyse şükür. Dış gebelik olmasinda insallah
Ya galiba gebeliği cok zor elde ettik ya ondan riskli durumlardan korkuyoruz. Ama gercektende iki tane tıpatıp ayni cok sevimli olur. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.Kız Yok niye korkuyorsun yabancı ülkelerde dördüz beşiz doğruyorlar arkadaşım ikiz hamile 36. Haftasına girdi valla sadece tek hamileliğe göre biraz daha ağırlaştı oda normal :) düşünsene evde aynısından iki minnoş pıtır pıtır geziyor şahane yaaaaaaaaa:)
yok yok öyle düşünme risk tüm gebeliklerde herzaman vardır ama rabbime emanet o isterse kucağına almak nasip olur İnan ... okdr zor şeylerden geçiyoruz bence bu eziyetlere ikiz daha yakışır :)Ya galiba gebeliği cok zor elde ettik ya ondan riskli durumlardan korkuyoruz. Ama gercektende iki tane tıpatıp ayni cok sevimli olur. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.
Yok cnm almadim ins vardirrr dediginiz gibi ya sonu husran olursaSeval_cagla
Cnm var ya görüyorum ikinci çizgiyi:)evde başka test varsa yapsana ama testi kendi halinde bırak parçalama:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?