2016 Aralik tup bebek

Valla bi diyorum hemen geçsin test yapayım bi taraftan negatifi görürüm korkusu var hiç o tarih gelmesin diyorum .. allah yardımcımız olsun gerçekten zor bi süreç
Cok zor surec gercekten.. Bekleme sureci en zoru bence.. Cunku sacede bekliyorsun herhangi bir randevun olmuyor ama diger kisminda kontroller derken opu derken transfer derken birsekilde geciyor gunler :) rabbim kolaylastisin canim

Cok zor surec gercekten.. Bekleme sureci en zoru bence.. Cunku sacede bekliyorsun herhangi bir randevun olmuyor ama diger kisminda kontroller derken opu derken transfer derken birsekilde geciyor gunler :) rabbim kolaylastisin canim
Cnm test tarihine kdr oteldemi kalacaksın zaman geçiyormu
Benim arkadaşlar geliyor komşularım çok iyi onlara gidiyorum vallahi ilk gün yattım hep çatlıycaktım:)

Mşlh cnm gerçekten çok yüksek kesin ikiz :)
Nasıl göremedin canim ben görsüm acaba sen yanlış yere mi bakıyorsun. Sol tarafta hayalet cizgi var üçünde de. Ama erken olmus tabi az daha sabretseydin keske daha net olurdu.
Kim test yaptı ya ben geri sayfalara baktım göremedim :))))

Masalllahhh masalllahhh çok guzell yüksek ihtimalle ikizzzz ewett

Cnm test tarihine kdr oteldemi kalacaksın zaman geçiyormu
Benim arkadaşlar geliyor komşularım çok iyi onlara gidiyorum vallahi ilk gün yattım hep çatlıycaktım:)
Yok canim pazar yada pazartesi doneriz bursaya..
Zaman dedigim gibi biraz buraya takiliyorum biraz dizi,namaz kuran derken aksam oldu bugun :)
Bakalim diger gunler nasil gececek...
Bu arada senin kacinci gun?

Hayırli olsun bir hamişimiz daha var ne güzel kaçıncı gun embriyosuydi ve bugun kaçınçı gunün deģer çok guzel maşallah

Ikizden cok korkuyordum heleki tek yumurta ikizi daha tehlikeli oluyormuş ama eger öyleyse çok sevinecez tabi Rabbimden bir istedik iki verdiyse şükür. Dış gebelik olmasinda insallah
Kız Yok niye korkuyorsun yabancı ülkelerde dördüz beşiz doğruyorlar arkadaşım ikiz hamile 36. Haftasına girdi valla sadece tek hamileliğe göre biraz daha ağırlaştı oda normal :) düşünsene evde aynısından iki minnoş pıtır pıtır geziyor şahane yaaaaaaaaa:)

Ya galiba gebeliği cok zor elde ettik ya ondan riskli durumlardan korkuyoruz. Ama gercektende iki tane tıpatıp ayni cok sevimli olur. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.

Ya galiba gebeliği cok zor elde ettik ya ondan riskli durumlardan korkuyoruz. Ama gercektende iki tane tıpatıp ayni cok sevimli olur. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.
yok yok öyle düşünme risk tüm gebeliklerde herzaman vardır ama rabbime emanet o isterse kucağına almak nasip olur İnan ... okdr zor şeylerden geçiyoruz bence bu eziyetlere ikiz daha yakışır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…