2016 Aralik tup bebek

Kızlar transferin 11. Günü 22,91,
13. Günü 20,48

Ama ben sol yanımda halen hissediyorum ve hafif mide bulantım devam ediyor.

Sizce kurtarma şansım olabilir mi. Üzüntümden doktorla konuşamadım. Vatsupptan mesajlaştık. Diyetisyene gitmemi biraz kilo almamı söyledi.

Noldu ki cnm ben anlamadim degerinmi dusuyoo

Noldu ki cnm ben anlamadim degerinmi dusuyoo
Evet. Doktora direk vatsupptan ilaçları bırakıyorum değil mi yazdım. Oda evet canım biz de çok üzüldük dedi. Ve diyetisyene git biraz kilo al dedi.
Yani 22,91 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken 20 çıktı. Bunun yükselme ihtimali var mı tekrar diyorum acaba. Halen varlığını hissediyorum ve midem bulanıyor

Kızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
Canım işten eve geldim yeni girdim nete. Senin testi gördüm çok mutlu oldum. Gözün aydın olsun. Rabbim devamını sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah:)

Bak cnm bence birakma 1 hafta daha dvm et sonra birak benimde 3 yil once degerim 169du oksurmeyle ertesi sabah kanamam basladi hastaneye gittim dr birak dedi ilaclari tanidigimiz bir prof vardi bana ne cabuk vazgeciyorsun dedi ilaclara dvm ve 2 gun sonra tekrar baktir dedi 2 gun sonra 200kusur cikti tam hatirlamiyorum ama kanamam cok fazlaydi surekli uzan demisti mslsf o zaman ki sartlardan uzanamamistim surekli hastanelerdeydim babam yogunbakima girmisti ve kaybettik bence hemen pes etme dvm et 2 gun daha

Malesef cnm üzgünüm adet olursun yakında hakkında hayırlısı deilmiş demek sağlıklı embriyo deilmiş olupta bi ömür üzülmektense baştayken bitmesi daha iyi bende 2 ay önce düşük yaptım çok iyi bilirim o hüsranı

Nasip degilmis tekrar anne olmak ogluma bi kardes verebilmek hayirlisi boyleymis demek simdi ogluma sarilip agliyorum ama biliyorum gececek maddi olarak kendimizi toparladiktan sonra tekrar deneyecegim Allah once hic olmayana sonra da benim gibi tekrar anne olmak isteyene nasip etsin en kisa zamanda insallah sizler guzel sonuclar alirsiniz hepinizi seviyorum

Ve artik acik pembe bir kanamam da olusmaya basladi..stres yapma diyor herkes.regl olmazsin demisti doktor ilaclar sebebiyle..o zaman bu nedir bilemicem.kan verene kadae beklemek zorundayim

Sağlıklı bebeğiniz oldu mu? Çok teşekkürler cevabınız için

Sağlıklı bebeğiniz oldu mu? Çok teşekkürler cevabınız için
1. Tüp bebeğim negatif
2. Tüp bebeğim kızım oldu
3. Tüp bebeğim düşük oldu
4. Tüp bebeğim beklemedeyim sonucu:)
Ve düşük yaptıgım embriyo ile kızım aynı dondurulmuş embriyolardan oldu

Canim sen kaç kilosun bn arkimm 38 kilo ile hamile kaldı normal yolla hem de ilk denemede maşallah doğuma çok az kaldı.kilo etkiliyormuss ama okadr etkiler mi bilemiyorum

Ve artik acik pembe bir kanamam da olusmaya basladi..stres yapma diyor herkes.regl olmazsin demisti doktor ilaclar sebebiyle..o zaman bu nedir bilemicem.kan verene kadae beklemek zorundayim
Açık pembe kahve tarzı lekelenmeler normal
Bi igne var doktora söyle onu veriyor kanama lekelenmelerde kesiyor eğer sadece lekeyse.. ama adetin gelecekse hiç etkisi bile olmuyor .. benimde gecen denemede 19. Gün lekelenmem başladı hemen kana çevirdi iğneyi yaptık ama hiç farketmedi ağrılı bi adet ile düşük yaptım ... önemli olan koyu kan gelmemesi

Cnm kan durdurmak için iğneler var , doktorunu ara konuşun bir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…