- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
- 103
Canimmm ben gordummm:)hadi hayirlisi olsin bakalimmGorebiliyormusunuz sizresmen iclerini destim ben goremedimm siz goruyormusunuzz?
Noldu ki cnm ben anlamadim degerinmi dusuyooKızlar transferin 11. Günü 22,91,
13. Günü 20,48
Ama ben sol yanımda halen hissediyorum ve hafif mide bulantım devam ediyor.
Sizce kurtarma şansım olabilir mi. Üzüntümden doktorla konuşamadım. Vatsupptan mesajlaştık. Diyetisyene gitmemi biraz kilo almamı söyledi.
Evet. Doktora direk vatsupptan ilaçları bırakıyorum değil mi yazdım. Oda evet canım biz de çok üzüldük dedi. Ve diyetisyene git biraz kilo al dedi.Noldu ki cnm ben anlamadim degerinmi dusuyoo
Canım işten eve geldim yeni girdim nete. Senin testi gördüm çok mutlu oldum. Gözün aydın olsun. Rabbim devamını sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah:)Kızlar rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm ve hemen uyandım kalktım test yaptım.sanırım ikinci çizgiyi görüyorum :)
Bak cnm bence birakma 1 hafta daha dvm et sonra birak benimde 3 yil once degerim 169du oksurmeyle ertesi sabah kanamam basladi hastaneye gittim dr birak dedi ilaclari tanidigimiz bir prof vardi bana ne cabuk vazgeciyorsun dedi ilaclara dvm ve 2 gun sonra tekrar baktir dedi 2 gun sonra 200kusur cikti tam hatirlamiyorum ama kanamam cok fazlaydi surekli uzan demisti mslsf o zaman ki sartlardan uzanamamistim surekli hastanelerdeydim babam yogunbakima girmisti ve kaybettik bence hemen pes etme dvm et 2 gun dahaEvet. Doktora direk vatsupptan ilaçları bırakıyorum değil mi yazdım. Oda evet canım biz de çok üzüldük dedi. Ve diyetisyene git biraz kilo al dedi.
Yani 22,91 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken 20 çıktı. Bunun yükselme ihtimali var mı tekrar diyorum acaba. Halen varlığını hissediyorum ve midem bulanıyor
Inss canim bnm yaaCanimmm ben gordummm:)hadi hayirlisi olsin bakalimm
Malesef cnm üzgünüm adet olursun yakında hakkında hayırlısı deilmiş demek sağlıklı embriyo deilmiş olupta bi ömür üzülmektense baştayken bitmesi daha iyi bende 2 ay önce düşük yaptım çok iyi bilirim o hüsranıKızlar transferin 11. Günü 22,91,
13. Günü 20,48
Sizce kurtarma şansım olabilir mi. Üzüntümden doktorla konuşamadım. Vatsupptan mesajlaştık. Diyetisyene gitmemi biraz kilo almamı söyledi.
Ve artik acik pembe bir kanamam da olusmaya basladi..stres yapma diyor herkes.regl olmazsin demisti doktor ilaclar sebebiyle..o zaman bu nedir bilemicem.kan verene kadae beklemek zorundayimİçini rahat tut canım, yat dinlen sürekli, mümkünse kan verene kadar uğraşma. Koyu renk olması daha iyi drmekki içerde birazcık beklemiş bir kan birikintisi vsrdı rahim onu dışa attı. Yrni bir ksnsma olsa açık kırmızı olurdu
Sağlıklı bebeğiniz oldu mu? Çok teşekkürler cevabınız içinBak cnm bence birakma 1 hafta daha dvm et sonra birak benimde 3 yil once degerim 169du oksurmeyle ertesi sabah kanamam basladi hastaneye gittim dr birak dedi ilaclari tanidigimiz bir prof vardi bana ne cabuk vazgeciyorsun dedi ilaclara dvm ve 2 gun sonra tekrar baktir dedi 2 gun sonra 200kusur cikti tam hatirlamiyorum ama kanamam cok fazlaydi surekli uzan demisti mslsf o zaman ki sartlardan uzanamamistim surekli hastanelerdeydim babam yogunbakima girmisti ve kaybettik bence hemen pes etme dvm et 2 gun daha
1. Tüp bebeğim negatifSağlıklı bebeğiniz oldu mu? Çok teşekkürler cevabınız için
Canim sen kaç kilosun bn arkimm 38 kilo ile hamile kaldı normal yolla hem de ilk denemede maşallah doğuma çok az kaldı.kilo etkiliyormuss ama okadr etkiler mi bilemiyorumKızlar transferin 11. Günü 22,91,
13. Günü 20,48
Açık pembe kahve tarzı lekelenmeler normalVe artik acik pembe bir kanamam da olusmaya basladi..stres yapma diyor herkes.regl olmazsin demisti doktor ilaclar sebebiyle..o zaman bu nedir bilemicem.kan verene kadae beklemek zorundayim
Yani öksürerek kanama geçirdiğiniz zaman oldu mu1. Tüp bebeğim negatif
2. Tüp bebeğim kızım oldu
3. Tüp bebeğim düşük oldu
4. Tüp bebeğim beklemedeyim sonucu:)
Ve düşük yaptıgım embriyo ile kızım aynı dondurulmuş embriyolardan oldu
Cnm kan durdurmak için iğneler var , doktorunu ara konuşun bir derimVe artik acik pembe bir kanamam da olusmaya basladi..stres yapma diyor herkes.regl olmazsin demisti doktor ilaclar sebebiyle..o zaman bu nedir bilemicem.kan verene kadae beklemek zorundayim
Tebrikler canım. Allah saglıklı bir şekilde devamını nasip etsin :)Kızlarrr oley oley oley sonucun 195 hamileyim ellam Allahım şükürler olsun . Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin.
Nasıl yani cnmYani öksürerek kanama geçirdiğiniz zaman oldu mu
Teşekkür ederim canı amin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Tebrikler canım. Allah saglıklı bir şekilde devamını nasip etsin :)
Durumu anlatan bir mesaj attim aksam aksam aramak istemedim.bakalim ne dicek..Cnm kan durdurmak için iğneler var , doktorunu ara konuşun bir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?