Benim de 13.gunum..doktora mesaj attim umarim normal bir durumdur bu ve ilerlemez.olmasi gereken olur insallah ama insan umitlenince dusurmek istemiyor tabi ki kim ister.neyse Allah baska dert vermesin napalim bir daha deneriz :\Açık pembe kahve tarzı lekelenmeler normal
Bi igne var doktora söyle onu veriyor kanama lekelenmelerde kesiyor eğer sadece lekeyse.. ama adetin gelecekse hiç etkisi bile olmuyor .. benimde gecen denemede 19. Gün lekelenmem başladı hemen kana çevirdi iğneyi yaptık ama hiç farketmedi ağrılı bi adet ile düşük yaptım ... önemli olan koyu kan gelmemesi
Dur daha herşey bitmedi :) diyorum ya hamilelikte pembe leke ve kahve lekeler normaldir yeterki kanamaya dönmesinBenim de 13.gunum..doktora mesaj attim umarim normal bir durumdur bu ve ilerlemez.olmasi gereken olur insallah ama insan umitlenince dusurmek istemiyor tabi ki kim ister.neyse Allah baska dert vermesin napalim bir daha deneriz :\
Aramizda cok yokmus.. 2 guncuk :)Benim 3. Günüm bugun:) kaldı 7 gün :)
Malesef cnmbebegimizi kaybettik ocagin 5di hastane ev derken hic yatamadim ve dustu mlsf cnmSağlıklı bebeğiniz oldu mu? Çok teşekkürler cevabınız için
Arkadaslar bende yarını bekleyemdım aksamdan tahlılı yaptırdım deger 859 çıktı doktoruma attım sonuc cok ıyı muhtemelen ikiz dedi. Rabbım hayırlısını nasıp etsın . Tum bekleyenlerede hayırlı haberler almayı nasıp etsın
Evt bi ara aramız açılcak dedim ama olmadı :) güzel sonuçlar alalım busefer hamilelik muhabbeti edelim inş:)Aramizda cok yokmus.. 2 guncuk :)
Çok erken yaptırmışsın bence yükselecek gibi kan değerin 2 çıkmış negatif olsa 0.1 çıkardı sanki:)Kızlar 21 aralıkta 2.gün a ve b kalite 2 adet embriyo transfer edildi bana sizce yarın test yapsam çıkar mı?
27sinde dayanamadım yaptırdım kan tahlili 2 çıktı korkuyorum birazcık
Çok erken yaptırmışsın bence yükselecek gibi kan değerin 2 çıkmış negatif olsa 0.1 çıkardı sanki:)
Bende hep 0.1 çıkıyordu negatifse:)Ama ben daha öncelerde her şüphelendiğimde kan tahlili yaptırdığımdada sonuç çoğu zaman 2 çıkıyordu
Bende hep 0.1 çıkıyordu negatifse:)
Hem 2. Gün embriyosu hemde acayip erken yaptırmışsın cnm Biraz sabret tam gününde yaptırsan daha sağlıklı sonuç olur şimdi acaba yükselecekmi yükselmiycekmi demek daha yorucu
Benımde transferın 21 aralıktı çıktı sonuç Normalde yarın denmıstırKızlar 21 aralıkta 2.gün a ve b kalite 2 adet embriyo transfer edildi bana sizce yarın test yapsam çıkar mı?
27sinde dayanamadım yaptırdım kan tahlili 2 çıktı korkuyorum birazcık
Benımde transferın 21 aralıktı çıktı sonuç Normalde yarın denmıstır
Benım embrıyolar plastokısdi ondanmı acaba daha erken dendı bende ılk deda yaptırdıgımdan yenı ogrenıyom herseyı sonuc 859 buyuk ıhtımal ıkız dedı doktor Sizinde hayırlı sonuçlarınız olsun inşAyın 2 sinde dendi bana sizin sonuç nedir?
Benım embrıyolar plastokısdi ondanmı acaba daha erken dendı bende ılk deda yaptırdıgımdan yenı ogrenıyom herseyı sonuc 859 buyuk ıhtımal ıkız dedı doktor Sizinde hayırlı sonuçlarınız olsun inş
Bana tek 5.gun embriyosu transfer edildi ama sizin deģerlerinize baktıkca acaba tek yumurta ikizi mi ya da dis gebelikmi boyle fazla artıs niye olabilirki? 12.gun 775ti dahada ölcturmemi istemedi doktor. Insallah sorun yoktur ya
Ben anadolu yakasındayım iyi doktorlarda avr.yakasında işte bu yüzden eğer karşıya gidersem tam alaninda uzman birine gtmek istiyorum sizin tedavi ne kadara mal oldu bide doktor adı nedir
Benım embrıyolar plastokısdi ondanmı acaba daha erken dendı bende ılk deda yaptırdıgımdan yenı ogrenıyom herseyı sonuc 859 buyuk ıhtımal ıkız dedı doktor Sizinde hayırlı sonuçlarınız olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?