2016 Aralik tup bebek

Benim de 13.gunum..doktora mesaj attim umarim normal bir durumdur bu ve ilerlemez.olmasi gereken olur insallah ama insan umitlenince dusurmek istemiyor tabi ki kim ister.neyse Allah baska dert vermesin napalim bir daha deneriz :\

Benim de 13.gunum..doktora mesaj attim umarim normal bir durumdur bu ve ilerlemez.olmasi gereken olur insallah ama insan umitlenince dusurmek istemiyor tabi ki kim ister.neyse Allah baska dert vermesin napalim bir daha deneriz :\
Dur daha herşey bitmedi :) diyorum ya hamilelikte pembe leke ve kahve lekeler normaldir yeterki kanamaya dönmesin

Ayyyy ben çok sevindim yaaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşAllah

@Waw_serella. Elma kabugu kaynat cnm ben oksurukle kanamam olmustu be dusuk yasadim asiri zorlanmadan elma kabugu hemen kesiyorr muhakkak yapp

Kızlar 21 aralıkta 2.gün a ve b kalite 2 adet embriyo transfer edildi bana sizce yarın test yapsam çıkar mı?

27sinde dayanamadım yaptırdım kan tahlili 2 çıktı korkuyorum birazcık

Kızlar 21 aralıkta 2.gün a ve b kalite 2 adet embriyo transfer edildi bana sizce yarın test yapsam çıkar mı?

27sinde dayanamadım yaptırdım kan tahlili 2 çıktı korkuyorum birazcık
Çok erken yaptırmışsın bence yükselecek gibi kan değerin 2 çıkmış negatif olsa 0.1 çıkardı sanki:)

Ama ben daha öncelerde her şüphelendiğimde kan tahlili yaptırdığımdada sonuç çoğu zaman 2 çıkıyordu
Bende hep 0.1 çıkıyordu negatifse:)
Hem 2. Gün embriyosu hemde acayip erken yaptırmışsın cnm Biraz sabret tam gününde yaptırsan daha sağlıklı sonuç olur şimdi acaba yükselecekmi yükselmiycekmi demek daha yorucu

Çok heyecanlıyım bu ilk denemem ve iki adet olunca dahada heyecan basıyor

Bana tek 5.gun embriyosu transfer edildi ama sizin deģerlerinize baktıkca acaba tek yumurta ikizi mi ya da dis gebelikmi boyle fazla artıs niye olabilirki? 12.gun 775ti dahada ölcturmemi istemedi doktor. Insallah sorun yoktur ya

Yok canim.zannetmiyorum cunku senin 12. Gun 775 benim 11. Gun 664 çıktı mesela. 9. Gun 331. Yani bizim gibi aslında senin de. Ben dış gebelik ihtimalini sordum yok dedi hemşire. Allah bilir tabi ki

Ben anadolu yakasındayım iyi doktorlarda avr.yakasında işte bu yüzden eğer karşıya gidersem tam alaninda uzman birine gtmek istiyorum sizin tedavi ne kadara mal oldu bide doktor adı nedir

Tabi ki de sisli memorial semra kahraman . Ekibinden herhangi bir doktor takibinizi yapabilir ama en onemlisi laboratuvar o yuzden memoriali tercih edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…