Maşallah büyük ihtimal ikiz hayırlı olsun :)Benım embrıyolar plastokısdi ondanmı acaba daha erken dendı bende ılk deda yaptırdıgımdan yenı ogrenıyom herseyı sonuc 859 buyuk ıhtımal ıkız dedı doktor Sizinde hayırlı sonuçlarınız olsun inş
Ben dedıgım gibi konuya cok hakım degıldım. Benım doktorun tup bebek işleyişi o yonde 1 ay yumurta toplamak ıcın tedavı gordum yumurta toplayıp 5. Gune kadar gelısenlerı ıyı kalıtelerı donduruyo sonrakı ay rahmı transfere hazırlıyo transfer yapıyor.. bana ozel bısey degıldı yani benım yumurtalarım kasımda toplanmıstı aralıkta transfer edıldıBu arada neden plastokis embriyo yapıldı size ?
Ben dedıgım gibi konuya cok hakım degıldım. Benım doktorun tup bebek işleyişi o yonde 1 ay yumurta toplamak ıcın tedavı gordum yumurta toplayıp 5. Gune kadar gelısenlerı ıyı kalıtelerı donduruyo sonrakı ay rahmı transfere hazırlıyo transfer yapıyor.. bana ozel bısey degıldı yani benım yumurtalarım kasımda toplanmıstı aralıkta transfer edıldı
Insaallah canim..Evt bi ara aramız açılcak dedim ama olmadı :) güzel sonuçlar alalım busefer hamilelik muhabbeti edelim inş:)
İnşşşşşşşş zaten herşey onlar için deilmi:)Insaallah canim..
Kizlarimiza kardesler olur insaallah... :)
Cnm kiminle agrı olur kiminle olmazKızlarr meraba bişey sorucam benim bgn transferimin 5.günü ama aşırı şekilde bel ağrım var hasta olucam desem onada daha 7 gün var gerçi benim erken olur hastalık belirtilerim ama tutunmuş olsalardı bu kdr ağrım olmazdı heralde
Canım işten eve geldim yeni girdim nete. Senin testi gördüm çok mutlu oldum. Gözün aydın olsun. Rabbim devamını sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah:)
Olur canım ben burda az mı ağladım adet oluyorum diye. Gece uyandım sancılardan adet oluyom diye ama olmadım.kanama yoksa rahat ol bunlar iyi şeyler. Dikkatli ol. O günlerde tutunuyor bebişler.Kızlarr meraba bişey sorucam benim bgn transferimin 5.günü ama aşırı şekilde bel ağrım var hasta olucam desem onada daha 7 gün var gerçi benim erken olur hastalık belirtilerim ama tutunmuş olsalardı bu kdr ağrım olmazdı heralde
Güzel çıkar canım benim gibi stres yapma ben kana bile inanmayacaktım nerdeyseAmin canımm benim sağol Allah razı olsun :)
Yarında hayırlısıyla kanda çıksada rahatlasak inşaallah :)
Anladım canım benimde dün biraz vardı bgn baya artınca telaşlandım artık bekleyip görücez kısmetCnm kiminle agrı olur kiminle olmaz
Kişiden kişiye değişiyor İnan kaç 4. Tüp bebeğim bu ve hepsi ayrıydı desem doğrudur
Kanamam yok canım suan şükür sadece akıntı oluo arada dediğim gibi bel ağrısı öldürdü bgn beni stresede soktu hayırlısı olur inşallahOlur canım ben burda az mı ağladım adet oluyorum diye. Gece uyandım sancılardan adet oluyom diye ama olmadım.kanama yoksa rahat ol bunlar iyi şeyler. Dikkatli ol. O günlerde tutunuyor bebişler.
Aynı şeyler bende de vardı canım. Ama bugün 195 çıktı sonuç.Kanamam yok canım suan şükür sadece akıntı oluo arada dediğim gibi bel ağrısı öldürdü bgn beni stresede soktu hayırlısı olur inşallah
Sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inş canım bizde pozitif sonuclarımızı alırız inşş :))Aynı şeyler bende de vardı canım. Ama bugün 195 çıktı sonuç.
Güzel çıkar canım benim gibi stres yapma ben kana bile inanmayacaktım nerdeyse
Canım erken değilmi 9. gün mü senin testinKIZLAR KALBIM YERINDEN CIKICAK SANKI!!!
Cok heyecanliyim nasil sabah etcem bilmiom. 8 gun gecti de bu gece gecmiyor mubarek...
KIZLAR KALBIM YERINDEN CIKICAK SANKI!!!
Cok heyecanliyim nasil sabah etcem bilmiom. 8 gun gecti de bu gece gecmiyor mubarek...
Bence de var gibi cnm insallah guzel haberler verirsinGorebiliyormusunuz sizresmen iclerini destim ben goremedimm siz goruyormusunuzz?
Hiç merak etme canım. Kanda da çıkacak. Artık buna eminiz Allahın izniyle :)Amin canımm benim sağol Allah razı olsun :)
Yarında hayırlısıyla kanda çıksada rahatlasak inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?