2016 Aralik tup bebek

Maşallah büyük ihtimal ikiz hayırlı olsun :)

Bu arada neden plastokis embriyo yapıldı size ?
Ben dedıgım gibi konuya cok hakım degıldım. Benım doktorun tup bebek işleyişi o yonde 1 ay yumurta toplamak ıcın tedavı gordum yumurta toplayıp 5. Gune kadar gelısenlerı ıyı kalıtelerı donduruyo sonrakı ay rahmı transfere hazırlıyo transfer yapıyor.. bana ozel bısey degıldı yani benım yumurtalarım kasımda toplanmıstı aralıkta transfer edıldı

Anladım ama benim ilaç tedavim 10 gün sürdü 19unda toplandı 21 inde transfer işlemi yapıldı 1 adet a kalite 4 hücreli 1 adet b kalite 2 hücreli dendi banada

Kızlarr meraba bişey sorucam benim bgn transferimin 5.günü ama aşırı şekilde bel ağrım var hasta olucam desem onada daha 7 gün var gerçi benim erken olur hastalık belirtilerim ama tutunmuş olsalardı bu kdr ağrım olmazdı heralde

Cnm kiminle agrı olur kiminle olmaz
Kişiden kişiye değişiyor İnan kaç 4. Tüp bebeğim bu ve hepsi ayrıydı desem doğrudur

Canım işten eve geldim yeni girdim nete. Senin testi gördüm çok mutlu oldum. Gözün aydın olsun. Rabbim devamını sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah:)

Amin canımm benim sağol Allah razı olsun :)
Yarında hayırlısıyla kanda çıksada rahatlasak inşaallah :)

Olur canım ben burda az mı ağladım adet oluyorum diye. Gece uyandım sancılardan adet oluyom diye ama olmadım.kanama yoksa rahat ol bunlar iyi şeyler. Dikkatli ol. O günlerde tutunuyor bebişler.

Olur canım ben burda az mı ağladım adet oluyorum diye. Gece uyandım sancılardan adet oluyom diye ama olmadım.kanama yoksa rahat ol bunlar iyi şeyler. Dikkatli ol. O günlerde tutunuyor bebişler.
Kanamam yok canım suan şükür sadece akıntı oluo arada dediğim gibi bel ağrısı öldürdü bgn beni stresede soktu hayırlısı olur inşallah

KIZLAR KALBIM YERINDEN CIKICAK SANKI!!!
Cok heyecanliyim nasil sabah etcem bilmiom. 8 gun gecti de bu gece gecmiyor mubarek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…