2016 Aralik tup bebek

Yok canim.zannetmiyorum cunku senin 12. Gun 775 benim 11. Gun 664 çıktı mesela. 9. Gun 331. Yani bizim gibi aslında senin de. Ben dış gebelik ihtimalini sordum yok dedi hemşire. Allah bilir tabi ki
Benim deģerime en yakın seninki canım seninkide tek galiba. Biraz icim rahatladı sagol.. insallah saģ salim kucağımizada alırız.
Olabilir canim bende de olmustu hic kafana takma insallah güzel bir sonuca haberci olur seninnicinde. Bende 5.gece ağridan uyuyamadım sırt ustubyatamıyordum resmen. Ama ertesi gün azaldı şimdi de gecti.

azrass canım 19 aralık transfer oldum. 11. Gün 195 pozitif. Eşimde sperm azlığı bende rezerv adlı vardı. İzmir medika Parkta tedavi gördüm. 3.gün 8 hücreli tek embriyo transfer edildi. Liste için yazdım

İnşallah canım bakalım beklicem artık

Canım erken değilmi 9. gün mü senin testin
5. Gun embriyosu diktor 9. Gunu istedi testi. Bende sasirdim ilk soylediginde hatta burdada sordum erken degil mi diye. 5. Gun embriyisunda bazi dr. lar 9. Gun istiyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…