- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Benim deģerime en yakın seninki canım seninkide tek galiba. Biraz icim rahatladı sagol.. insallah saģ salim kucağımizada alırız.Yok canim.zannetmiyorum cunku senin 12. Gun 775 benim 11. Gun 664 çıktı mesela. 9. Gun 331. Yani bizim gibi aslında senin de. Ben dış gebelik ihtimalini sordum yok dedi hemşire. Allah bilir tabi ki
Olabilir canim bende de olmustu hic kafana takma insallah güzel bir sonuca haberci olur seninnicinde. Bende 5.gece ağridan uyuyamadım sırt ustubyatamıyordum resmen. Ama ertesi gün azaldı şimdi de gecti.Kızlarr meraba bişey sorucam benim bgn transferimin 5.günü ama aşırı şekilde bel ağrım var hasta olucam desem onada daha 7 gün var gerçi benim erken olur hastalık belirtilerim ama tutunmuş olsalardı bu kdr ağrım olmazdı heralde
Var kuzum maşallah hamilesin. Kaçıncı günün bugün.Kızlar çok inçe bi çizgi var sanki
Var kuzum maşallah hamilesin. Kaçıncı günün bugün.
Hiç merak etme canım. Kanda da çıkacak. Artık buna eminiz Allahın izniyle :)
Hayal meyal var bir seyler bakalım insallah devamıda gelir. Erken gebelik testi mi?Kızlar çok inçe bi çizgi var sanki
Evet erken gebelik testi yarında kan tahlili yaptırıcamHayal meyal var bir seyler bakalım insallah devamıda gelir. Erken gebelik testi mi?
Bu resimde daha da net hadi yarın güzel haberini bekliyoruz inşallahhEvet erken gebelik testi yarında kan tahlili yaptırıcam
Bu resimde daha da net hadi yarın güzel haberini bekliyoruz inşallahh
İnşallah canım bakalım beklicem artıkBenim deģerime en yakın seninki canım seninkide tek galiba. Biraz icim rahatladı sagol.. insallah saģ salim kucağımizada alırız.
Olabilir canim bende de olmustu hic kafana takma insallah güzel bir sonuca haberci olur seninnicinde. Bende 5.gece ağridan uyuyamadım sırt ustubyatamıyordum resmen. Ama ertesi gün azaldı şimdi de gecti.
5. Gun embriyosu diktor 9. Gunu istedi testi. Bende sasirdim ilk soylediginde hatta burdada sordum erken degil mi diye. 5. Gun embriyisunda bazi dr. lar 9. Gun istiyomus.Canım erken değilmi 9. gün mü senin testin
Var bence testin tam kurusun daha belirgin olur :)Kızlar çok inçe bi çizgi var sanki
Çok heycanlı valla sabah olmaz artık:)KIZLAR KALBIM YERINDEN CIKICAK SANKI!!!
Cok heyecanliyim nasil sabah etcem bilmiom. 8 gun gecti de bu gece gecmiyor mubarek...
Var bence testin tam kurusun daha belirgin olur :)
Çok heycanlı valla sabah olmaz artık:)
Yarın bisürü test yapcak var hepsi pozitif olsun inş
Tatlı, güzel heyecanlar bunlar :))İnşaallah canım benim :)
Heyecandan dalıp gidiyorum
Eşim çok endişeleniyor bu halime :)
Kaybettik seni diyo :)
O zaman normal canım çıkar inşallah.5. Gun embriyosu diktor 9. Gunu istedi testi. Bende sasirdim ilk soylediginde hatta burdada sordum erken degil mi diye. 5. Gun embriyisunda bazi dr. lar 9. Gun istiyomus.
Yaaaaa eşin eczaneye gitti kıyamam nasıl heyecanlanmış öyle :) hadi yarın kandada gör için rahat etsin :)Eşim dayanamadı tekrar gidip eczacıya sordu eczacıda tebrik ederim ama çok Yen'i demiş doktorumuda aradım yarın test yaptırmamı istediler :)
Testte çizgi belli oluyor canım. Hayırlı olsun. Devamını nasip etsin Rabbim.Evet erken gebelik testi yarında kan tahlili yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?