Ayyyy insaallah canim yaa dua et lutfen.O zaman normal canım çıkar inşallah.
Yaaaaa eşin eczaneye gitti kıyamam nasıl heyecanlanmış öyle :) hadi yarın kandada gör için rahat etsin :)
Testte çizgi belli oluyor canım. Hayırlı olsun. Devamını nasip etsin Rabbim.
Ederim tabi canım :)Ayyyy insaallah canim yaa dua et lutfen.
Amin ecmain İnşAllah canımMerhaba arkadaslar. Bende şişli memorial da ilk tup bebek denememi gerceklestirdim. 23 aralikta transferim oldu. Eylulde yumurtalarim toplandi ohss oldugumdan dolayi 3 ay ertelendi. Bugun 8. Gunum tranaferimin. 1 ocakta kan tahlilimi yaptircam. Dondurulmus cozulmus embriyolarda 9 gun sonra kan tahlilinde cikiyormus.. Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah..
Doktorunuz kimMerhaba arkadaslar. Bende şişli memorial da ilk tup bebek denememi gerceklestirdim. 23 aralikta transferim oldu. Eylulde yumurtalarim toplandi ohss oldugumdan dolayi 3 ay ertelendi. Bugun 8. Gunum tranaferimin. 1 ocakta kan tahlilimi yaptircam. Dondurulmus cozulmus embriyolarda 9 gun sonra kan tahlilinde cikiyormus.. Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah..
Benim deģerime en yakın seninki canım seninkide tek galiba. Biraz icim rahatladı sagol.. insallah saģ salim kucağımizada alırız.
Olabilir canim bende de olmustu hic kafana takma insallah güzel bir sonuca haberci olur seninnicinde. Bende 5.gece ağridan uyuyamadım sırt ustubyatamıyordum resmen. Ama ertesi gün azaldı şimdi de gecti.
Ayy hadi bakalim kuzum heyecanlandim valla, bence sabah idrarinla bi test daha yap, silik cizgiyi gordum bendeCok sukur cnm pazar gunu kizlar zorla test yaptirdilar cok silik cikti ama bilemiyom canim hayelmi gercekmii inan bilmiyom
Ins arkadasimm ama yapmiycamm zaten 1 gun kaldi net belli olacak hayirlisiyla sen ne durumdasinn?Ayy hadi bakalim kuzum heyecanlandim valla, bence sabah idrarinla bi test daha yap, silik cizgiyi gordum bende
Hayirli sabahlar canim. Uyuyabildim mi ki???Günaydın kızlar , haydi kalkın ve bugün test yatıracaklar biZlere bir an önce güzel haberler getirin
Allahın izni ile çok güZel haberler alacaksın İnşallah hakkında hayırlısı olsunHayirli sabahlar canim. Uyuyabildim mi ki???
Simdi sabah namazimi kildim. Birazdan esimi kaldiririm. Sonra cikariz insaallah. Cok heyecanliyim coookkkk...
İnşallah çok güzel habeler alırsın hayırlısı versın rabbımBende gece uyuyamadım :)
Sabahta alarm çalmadan uyandım :)
inşaallah hepimiz güzel haberlerle geliriz kızlar.saat 10da gidicektik ama dayanamıyorum.bi saate kalmaz çıkarız :)
Bnm testimde bu markaydi boyle silik cikmistiKızlar çok inçe bi çizgi var sanki
Canimm guzel haberlerle gel insallahh aminnnnnHayirli sabahlar canim. Uyuyabildim mi ki???
Simdi sabah namazimi kildim. Birazdan esimi kaldiririm. Sonra cikariz insaallah. Cok heyecanliyim coookkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?