- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Kızlarrrrr hepinize günaydın inşallah bol bol pozitif haberler alacağımız bir gün olsun inşallah yeni yıla bebişlerinizle geçin hepimiz geçelim 2017 bizim yılımız olsun inşallahdualarım hepinizleee
Aminn kizlar aminnnn. Kan verdim beklemedeyizsu anda... 1 saat sonra nasibse belli olacak.
Canım sen yaptırmıycakmısın silik çıktıya senin.Oooo bigun 7 .8 kisi test yapacakkkk super yaaaa hadi canlarrrr hep beraber sevinelimmmm gidin artik wallaha ben catladimmmm meraktannn
Benim test gunum yarin cnm onu bekliyim bari diyom o testleri yapali 2 gun olduCanım sen yaptırmıycakmısın silik çıktıya senin.
Ha dunden beri butun belirtilerde gitti normalmi acaba ayricaCanım sen yaptırmıycakmısın silik çıktıya senin.
Canım bi geçiyor gibi oluyo sonra yine başlıyor normal. Benim hala kasık ağrılarım var.Ha dunden beri butun belirtilerde gitti normalmi acaba ayrica
Ben de şimdi oturdum onu düşünüyorum 1 gün sonra ikiye mi katlaması gerekiyor canımKim lar benimde daha nden beri geçti ağrılarım. Nasıl bir belirsizlikmiş ya. Her hareket her ağrıdan bir mana çıkarıyoruztesti yapsak da bitse neyse şimdi birde 2. Testin korkusu sardı beni, ya yükselmezse değerim diye, kafayı yiycem.
İki gün sonra ikiye katlıyor cnm, yani benim dün 33 dü yarın en kötü 65 olması lazım. Aslında tüp bebek doktorum 60 üzeri iyidir dedi, kendi doktorum 80-90 olursa iyi olur dedi.Ben de şimdi oturdum onu düşünüyorum 1 gün sonra ikiye mi katlaması gerekiyor canım
Galiba bu korkular bebklerimizi kucağımıza alana kadar devam edecek sanırımGüzel sonuçlarla gelir insallah herkes.Şunu görüyorum test yaptiktan sonrada bitmiyo iş, deger 2ye katlanacak mi ,kese gorunecekmi diye devam ediyo.Allah herkesin gönlüne göre versin
Ayyyy çok heyecanlı :) hadi bismillah güne güzel haberlerle başlayalım inşallahAminn kizlar aminnnn. Kan verdim beklemedeyizsu anda... 1 saat sonra nasibse belli olacak.
Anladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde katlanır.İki gün sonra ikiye katlıyor cnm, yani benim dün 33 dü yarın en kötü 65 olması lazım. Aslında tüp bebek doktorum 60 üzeri iyidir dedi, kendi doktorum 80-90 olursa iyi olur dedi.
Canim pazartesi transferim olacak :)Ins arkadasimm ama yapmiycamm zaten 1 gun kaldi net belli olacak hayirlisiyla sen ne durumdasinn?
Evet oyle olacak sanirim canim. Sonu güzel olsunGaliba bu korkular bebklerimizi kucağımıza alana kadar devam edecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?