Valla canm bende yaklaşık yarım saat sonra yaptım 1 buçuk saat sonra çıktık biraz yürüdük 1 2 saat kadar sonra taksiye bindik adam nerde çakır çukur varsa hepsine girdi sonra otele gittim biraz uyudum sonra geri çıktım o karda 45 dk felan daha yürüdüm sonra geldim uyudum sabah çıktım yine aynı tempo otobüse bindim 8 saatte yolculuk ohh misCanım ben de çıktım tuvalete 20 dk falan bekledim.1 saat olmadan çıktım hastaneden bi taksi tuttuk eve gitmek için adam attıra attıra gitti. Sözde sarsılmadan gidecektim. Olacağı varsa oluyor bence.
Ahhh canım yaa.Ne desek boş, gercekten çok üzüldümKizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
Bende cok cok uzgunum l. Bu 4. Denememiz ve ilk defa esimde benimle birlikte agladi bu durum daha da yikti beniAhhh canım yaa.Ne desek boş, gercekten çok üzüldüm
Nedesem boş biliyorum 4. Deneme gerçekten çok yorucu daha maddi kısmını geçtim bedenen ruhen çok yıpratıcı ama İnan geçecek bundan öncekiler gibiBende cok cok uzgunum l. Bu 4. Denememiz ve ilk defa esimde benimle birlikte agladi bu durum daha da yikti beni
Gerçekten çok yipratici birşey. Hem maddi hem manevi. Seni çok iyi anliyorum.su an sana kim gelse teselli edemez,anlayamaz.Bende cok cok uzgunum l. Bu 4. Denememiz ve ilk defa esimde benimle birlikte agladi bu durum daha da yikti beni
ALLAH sana ve eşine sağlık sıhhat versin. Evinizde Ağız tadıyla huzurla geçireceğiniz uzun ömrünüz olsun o bebek çok özlendiğini ve çok sevileceğini bildiği anne babasına gelecek bir gün.. SevgilerBende cok cok uzgunum l. Bu 4. Denememiz ve ilk defa esimde benimle birlikte agladi bu durum daha da yikti beni
İnan dicek bisey bulamiyorum cok uzgunum allahim size sabir verecek sabrin sonunda da evlat verecek insallah rabbim yuzunuzu guldursun en yakin zamanda insallahKizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
Her ne kadar birbirimizi tanimasak da birbirimizi en çok anlayan insanlarız.mesajini görünce ben bile yıkım yaşadım seni ve eşini düşünemiyorum..Ne yapalım herkesin bir imtihanı var bu dunyada bizim de buymuş galiba.sabrin sonu selamet dün okudum bi ablamiz 7. Denemede kucağına almış bebeğini.olacak inşallah belki biraz güç belki biraz geç ama olacak o gemi Birgün gelecek vazgecmeyin lütfen..Kizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
Kizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
Benimde 14 gun sonra istedi bende sizlerden tecrube edindigim icin hemen mudahale ettim dedim 14 gun gec degilmi.. Iyi ozaman 12.ci gun olsun dedi... Bende nezaman yaparim bilmiyorum...5. Gun embriyosu diktor 9. Gunu istedi testi. Bende sasirdim ilk soylediginde hatta burdada sordum erken degil mi diye. 5. Gun embriyisunda bazi dr. lar 9. Gun istiyomus.
Canimsim yaKizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
İnşallah en yakın zamanda mutluluk gözyaşlarınız olur Allah gönlünüze göre versin nasipten ötesi yok elden birşey gelmiyorBende cok cok uzgunum l. Bu 4. Denememiz ve ilk defa esimde benimle birlikte agladi bu durum daha da yikti beni
Hayırlısı olsun cnm, aramıza hoşgeldin.Kızlar merhaba bayadır siz takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Negatif sonuç alan arkadaslar Allah size sabır versin. İnanın çok üzgünüm. Testlerinde pozitifi gören arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de 27 aralık da transferim oldu test günüm ocak 8 ilk kez deniyoruz
Hayırlı olsun benimde transferim 26 aralıkta yapıldı test günüm 7 ocak sizinde üçüncü gün embriyosu sanırımKızlar merhaba bayadır siz takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Negatif sonuç alan arkadaslar Allah size sabır versin. İnanın çok üzgünüm. Testlerinde pozitifi gören arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de 27 aralık da transferim oldu test günüm ocak 8 ilk kez deniyoruz
Kizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
Rabbim size saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallah kisa surede aminBende cok cok uzgunum l. Bu 4. Denememiz ve ilk defa esimde benimle birlikte agladi bu durum daha da yikti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?