Katlansin guzel guzel insallah canimKızlar sonucum 75.6
Ağladım mutluluktan.Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda versin
Aminnnn
Kizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
Katlansin guzel guzel insallah canim
Canmmm sende transfer oldun demi hadi gözün aydın şimdi bekleyelim ki ayın 10u gelsin ama bende hiç heyecan yok aksine sanki günler çok çabuk geçiyo o günün gelmesini istemiyorum belki tutacak bilmiyorum ama yıkılmaktan çok korkuyorum en azından su anki hayali bile yetiyo:)Ay canim.. Sanirimbu duygular ta sonuclar belli olana kadar surecek... Bizde dun aksam otele yerlestik dinleniyorum..
Sadece kahvaltiya indim sabah oglende esim aparatif birseyler getirdi.. 1,5 saattirde babasiyla kizim otelin yuzme havuzunda yuzuyorlar :) ben ise dinleniyorum dizi seyrediyorum baska turlu zaman gecmiyor :)
Ara ara kasik agrisi bel agrisi oluyor okadar...
Benim 5.gün emripsu 7 tane yumurta toplandı 2 tane kaldı onlarda transfer edildi.Hayırlı olsun benimde transferim 26 aralıkta yapıldı test günüm 7 ocak sizinde üçüncü gün embriyosu sanırım
Hayirlisi olsun canim hakkinizda mlsf boyle birimiz gulerken birimiz agliyorr icimiz yaniyor elden bir sey gelmiyor keske 1 dilek hakkim olsaydi tek dilegim rabbimden kimseyi evlat hasretiyle yakma yarrabbim derdimKızlar merhaba bayadır siz takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Negatif sonuç alan arkadaslar Allah size sabır versin. İnanın çok üzgünüm. Testlerinde pozitifi gören arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de 27 aralık da transferim oldu test günüm ocak 8 ilk kez deniyoruz
Hayirlisi olsun canim hakkinizda mlsf boyle birimiz gulerken birimiz agliyorr icimiz yaniyor elden bir sey gelmiyor keske 1 dilek hakkim olsaydi tek dilegim rabbimden kimseyi evlat hasretiyle yakma yarrabbim derdim
Hayirli olsun canimmKızlar sonucum 75.6
Aminnnn
Evet canim oldum.. Artik beklemedeyiz :) bende ilk gunu cok heyecan vardi sonra azaldi seninde dedigin gibi sonuctan korkuyor olabiliriz...Canmmm sende transfer oldun demi hadi gözün aydın şimdi bekleyelim ki ayın 10u gelsin ama bende hiç heyecan yok aksine sanki günler çok çabuk geçiyo o günün gelmesini istemiyorum belki tutacak bilmiyorum ama yıkılmaktan çok korkuyorum en azından su anki hayali bile yetiyo:)
Mşlh cnm hadi gözün aydın darısı biz bekleyenlere inşKızlar sonucum 75.6
Aminnnn
Cnm test günümüz aynı ama ben 6 sına yaparım :)Kızlar merhaba bayadır siz takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Negatif sonuç alan arkadaslar Allah size sabır versin. İnanın çok üzgünüm. Testlerinde pozitifi gören arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de 27 aralık da transferim oldu test günüm ocak 8 ilk kez deniyoruz
Çok üzüldüm canım ama zamanı gelmemis demek ki. Rabbimden hayırlısı insallah en kısa zamanda kendiliginden olurKizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
Mşlh cnm hadi gözün aydın darısı biz bekleyenlere inş
Cnm test günümüz aynı ama ben 6 sına yaparım :)
MaşaAllah cok güzel Rabbim bir ömür seninle olmasıni nasip etsin canım. Bu güzel duyguyu Rabbim herkese naaip etsin.Kızlar sonucum 75.6
Aminnnn
Bende cuma düşünüyorum ama zaman geçermi bilmiyorum iki gün dinlendim artık normal hayatıma döndüm yatmayla zaman hiç geçmiyor zaten tuttuysa tutmuştur artık .. keşke bu test tarihi daha erken olsa:)Ben test yapmaya korkuyorum açıkcası eşime falan söylemeden perşembe ya da cuma yaparım diye düşünüyorum. Belirti falan olur mu onu da bilmiyorum bazen transfer yapıldığını dahi unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?