2016 Aralik tup bebek

duaci canimm ne dicemi bilmiyorm cok uzgunum en kisa zamanda toparlarsin kendini umarim rabbim size hayirli bir evlat nasip etsin insallah tez vakite ve by acilari unuttursun

Kizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.

Bitanem çok üzüldüm.iyi haberler bekliyodum senden.
Rabbim en yakın zamanda nasib etsin inşaallah.dualarımdasın canım benim

Canmmm sende transfer oldun demi hadi gözün aydın şimdi bekleyelim ki ayın 10u gelsin ama bende hiç heyecan yok aksine sanki günler çok çabuk geçiyo o günün gelmesini istemiyorum belki tutacak bilmiyorum ama yıkılmaktan çok korkuyorum en azından su anki hayali bile yetiyo:)

Hayirlisi olsun canim hakkinizda mlsf boyle birimiz gulerken birimiz agliyorr icimiz yaniyor elden bir sey gelmiyor keske 1 dilek hakkim olsaydi tek dilegim rabbimden kimseyi evlat hasretiyle yakma yarrabbim derdim

hifanur canım çok sevindim, Allahım inşallh değerini kat kat katlasın bebişin sana sımsıkı tutunsun. Senin bugün 12. Gününmüydü cnm? Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti sana.

Evet canim oldum.. Artik beklemedeyiz :) bende ilk gunu cok heyecan vardi sonra azaldi seninde dedigin gibi sonuctan korkuyor olabiliriz...

Kızlar sonucum 75.6
Ağladım mutluluktan.Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda versin
Aminnnn
Mşlh cnm hadi gözün aydın darısı biz bekleyenlere inş
Cnm test günümüz aynı ama ben 6 sına yaparım :)

Kizlar benim sonucum negatif .. Hakkinizi helal edin, dualariniz icin ALLAH RAZI OLSUN. insaallah bekleyem herkes pozitif sonuc alir.
Çok üzüldüm canım ama zamanı gelmemis demek ki. Rabbimden hayırlısı insallah en kısa zamanda kendiliginden olur

Mşlh cnm hadi gözün aydın darısı biz bekleyenlere inş

Cnm test günümüz aynı ama ben 6 sına yaparım :)

Ben test yapmaya korkuyorum açıkcası eşime falan söylemeden perşembe ya da cuma yaparım diye düşünüyorum. Belirti falan olur mu onu da bilmiyorum bazen transfer yapıldığını dahi unutuyorum

Ben test yapmaya korkuyorum açıkcası eşime falan söylemeden perşembe ya da cuma yaparım diye düşünüyorum. Belirti falan olur mu onu da bilmiyorum bazen transfer yapıldığını dahi unutuyorum
Bende cuma düşünüyorum ama zaman geçermi bilmiyorum iki gün dinlendim artık normal hayatıma döndüm yatmayla zaman hiç geçmiyor zaten tuttuysa tutmuştur artık .. keşke bu test tarihi daha erken olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…