hifanur canım çok sevindim, Allahım inşallh değerini kat kat katlasın bebişin sana sımsıkı tutunsun. Senin bugün 12. Gününmüydü cnm? Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti sana.
Canim doktorum Ayse hanimdi normal de ama ayrildigi icin transferimi yucel bey yapti sagolsun.. senin??Doktorunuz kim
Sende benden bir gun sonra olmussun.. beklemek en zoru. Hbr ver muhakkak..Merhaba arkadaşlar bende Memorial 24aralıkta transferin olucak tahlil günüm çok heyecanlıyım
Bende otelde olmasam mecburen normal hayata donecektim malum kizim daha kucuk ve ilgi bekliyor... Boylelikle biraz dinleniyorum :) keyif desek daha dogru olacakBende cuma düşünüyorum ama zaman geçermi bilmiyorum iki gün dinlendim artık normal hayatıma döndüm yatmayla zaman hiç geçmiyor zaten tuttuysa tutmuştur artık .. keşke bu test tarihi daha erken olsa:)
Arkadaslar babannem cok rahatsızlandı artik vucudu dayanmıyormus çok hastalik geçirdi. Allahu Tealadan hakkında hayırlısı sizde dua edin lütfen. Bu gece babamla erkek kardesim gelecek fransadan babaneme gidecez adapazarına insallah bana da dua edin cok üzgünüm. Babannem hep yine bebek getirmedin mi derdi şimdi getirdim dicem ama o duymucak
Rabbim şifa versin insallahh aminArkadaslar babannem cok rahatsızlandı artik vucudu dayanmıyormus çok hastalik geçirdi. Allahu Tealadan hakkında hayırlısı sizde dua edin lütfen. Bu gece babamla erkek kardesim gelecek fransadan babaneme gidecez adapazarına insallah bana da dua edin cok üzgünüm. Babannem hep yine bebek getirmedin mi derdi şimdi getirdim dicem ama o duymucak
Arkadaslar babannem cok rahatsızlandı artik vucudu dayanmıyormus çok hastalik geçirdi. Allahu Tealadan hakkında hayırlısı sizde dua edin lütfen. Bu gece babamla erkek kardesim gelecek fransadan babaneme gidecez adapazarına insallah bana da dua edin cok üzgünüm. Babannem hep yine bebek getirmedin mi derdi şimdi getirdim dicem ama o duymucak
Hayirli olsun canim Allah tamamına erdirsin :)Amin canım benim sağol.Bugün 9. günüm.5 aa embriyo transfer edilmişti.
Hayirli olsun canim Allah tamamına erdirsin :)
@duacı rabbim sabir versin uzulme demek kolay ama elden bisey gelmiyor insallah pes etmeyin rabbim mutlaka verecektir
Rabbim acil sifalarr versinnn cnm bnm dalarim sizlerleArkadaslar babannem cok rahatsızlandı artik vucudu dayanmıyormus çok hastalik geçirdi. Allahu Tealadan hakkında hayırlısı sizde dua edin lütfen. Bu gece babamla erkek kardesim gelecek fransadan babaneme gidecez adapazarına insallah bana da dua edin cok üzgünüm. Babannem hep yine bebek getirmedin mi derdi şimdi getirdim dicem ama o duymucak
Benimde doktorum sevinç hanım Ve Semra Hanımda girdi en zoru bu bekleme süreci Rabbim inşallah bebek isteyen herkese nasip etsin anneliği tatdırsınCanim doktorum Ayse hanimdi normal de ama ayrildigi icin transferimi yucel bey yapti sagolsun.. senin??
Cnm transfer gününden bugüne kaç gün olmuşsa üzerine 15 gün daha ekle çıkan sonuç senğn gün sayın. Bir hafta da zaten 7 gün olduğuna göre 7 ye böl hafta ve kalan gününü hesaplaKızlar kaç hafta olduğunuzu tam son adet tarihinden mi hesaplıylrsunuz yoksa transferden mi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?