2016 Aralik tup bebek

Arkadaslar babannem cok rahatsızlandı artik vucudu dayanmıyormus çok hastalik geçirdi. Allahu Tealadan hakkında hayırlısı sizde dua edin lütfen. Bu gece babamla erkek kardesim gelecek fransadan babaneme gidecez adapazarına insallah bana da dua edin cok üzgünüm. Babannem hep yine bebek getirmedin mi derdi şimdi getirdim dicem ama o duymucak

Bende cuma düşünüyorum ama zaman geçermi bilmiyorum iki gün dinlendim artık normal hayatıma döndüm yatmayla zaman hiç geçmiyor zaten tuttuysa tutmuştur artık .. keşke bu test tarihi daha erken olsa:)
Bende otelde olmasam mecburen normal hayata donecektim malum kizim daha kucuk ve ilgi bekliyor... Boylelikle biraz dinleniyorum :) keyif desek daha dogru olacak

canimsinn yaa
Benimde babaannem hasta canim
Acini cook iyi bilirim.. Bende gurbetteyim istedigim zaman goremiyorum insaallah babaanne bebekle geldigini soyliyebilirsin oda seni duyar

Rabbim şifa versin insallahh amin

Rabbim şifa versin İnşAllah hakkında hayırlısı ne ise o olsun gani gani merhametini rahmetini şifasını eksik etmesin mevlam

FarahFarah canım babannene Rabbim şifalar versin.inş bebeğini görmek nasib olur.benim babannemde hep bebek soruyodu bana.inşaallah onada görmek nasib olur.

Allah razı olsun kızlar evet gurbetlik cok zor hele böyle anlarda çok daha zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim acil sifalarr versinnn cnm bnm dalarim sizlerle

Kızlar kaç hafta olduğunuzu tam son adet tarihinden mi hesaplıylrsunuz yoksa transferden mi kafam karıştı

FarahFarah canım benim Allahım babaannene acil şifalar versin tez zamanda ayağa kaldırsın, Allah senin bebeğinede sağlıklı up uzun bir hayat nasip eder inşallah.

Kızlar kaç hafta olduğunuzu tam son adet tarihinden mi hesaplıylrsunuz yoksa transferden mi kafam karıştı
Cnm transfer gününden bugüne kaç gün olmuşsa üzerine 15 gün daha ekle çıkan sonuç senğn gün sayın. Bir hafta da zaten 7 gün olduğuna göre 7 ye böl hafta ve kalan gününü hesapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…