2016 Aralik tup bebek

Canim seni yine cok iyi anliyorum cunku hamile oldgumu ogrendigim gun dedemi yogun bakima aldilar suanda da cenazesi var okdr uzgunumki hem korkuyorm uzuntuden bebegime bisey olursa diye hem de dedeme torun haberi bile veremedim

Canim seni yine cok iyi anliyorum cunku hamile oldgumu ogrendigim gun dedemi yogun bakima aldilar suanda da cenazesi var okdr uzgunumki hem korkuyorm uzuntuden bebegime bisey olursa diye hem de dedeme torun haberi bile veremedim
Mekanı cennet olsun inşallah dedenizinn

Kızlar alttaki dün akşam yaptığım üsteki bu sabah yaptığım kan tahlili için ayın 2sini bekleyelim dedik eğer ben dayanabilirsem
Cnm koyulaşmış bariz belli :) mşlh:)
Rabbim şifa versin rabbim çektirmesin rabbim sizlere bağışlasın

Bende otelde olmasam mecburen normal hayata donecektim malum kizim daha kucuk ve ilgi bekliyor... Boylelikle biraz dinleniyorum :) keyif desek daha dogru olacak
Ben evdeyim oyuncaklar var biraz onlarla oynuyor biraz tv çizgifilm arada komşunun çocukları ile oynuyor zaman geçiyor çok yormuyor beni 2 gün kaynanama gitti vallahi hiç zaman geçmedi evdeyken onla oyalanıyorum zaman geçiyor :)

Cnm transfer gününden bugüne kaç gün olmuşsa üzerine 15 gün daha ekle çıkan sonuç senğn gün sayın. Bir hafta da zaten 7 gün olduğuna göre 7 ye böl hafta ve kalan gününü hesapla
Cnm transfer gününden bugüne kaç gün olmuşsa üzerine 15 gün daha ekle çıkan sonuç senğn gün sayın. Bir hafta da zaten 7 gün olduğuna göre 7 ye böl hafta ve kalan gününü hesapla
Sağol canım tam 4+1çıkıyor son adet tarihime göre hesapladığımdada aynısı çıktı en son 28 kasım da adet olmuştum bide donmuşla yapılmıştı benim

Sağol canım tam 4+1çıkıyor son adet tarihime göre hesapladığımdada aynısı çıktı en son 28 kasım da adet olmuştum bide donmuşla yapılmıştı benim
17sinde mi transfer yaptılar sana cnm ? Benim 19u transfer günüm. Benim de 3+6 oluyor. 2 gün var aramızda. Senğn doğumun 7 eylül olmalı bu hesaba göre

duaci Kuzum çok üzüldüm Senin için her zaman dua edicem Rabbim sana tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel yüzlü evlatlar nasip etsin inşallah .Allah kabul etmeyeceği duanın hayalini kurdurmazmış. Rabbim sana daha iyisini verecektir. Tüm dualarım seninle..

Başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin suallerini kokay eylesin kalanlara sabır versin. Bana herkes gitme diyo köy yeri yollar soguk kar dogalgazda yok hastalanırsın diyorlar ama benim canımın bir parcası babannem görmek istiyorum zaten üc aydır şu tedaviler yüzunden göremedim. Birsey olmaz bebeklerimize Allahın izniyle biz Ona emanet ettik veren O alacak olan O. Rabbim şükrümüzü sabrımızi attırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…