- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Aynen canım 7 eylül inşallah o günleride görürüz
hifanur senide tebrik ederm cnm listede baktm senin şikayetin de sebepsiz infertileymiş. Bizdeki sorunda sebepsizlik sen bana umut oldun darısı hepimize inş
Rabbim ol dedikten sonra olacak elbette cnm zmnı gelmiş artık demekki. İnş saglıkla ilerler kucagına almak da nasip olur . Demen gbi sebepsizlik çaresiz hissettiryor insanı neyle mucadele ettgini bilmiyorsun inş bnde senin gbi ilk denemede pozitifi gorurumSebepsizlik çok zor canım.sebebini bilsen ona göre çare bulursun ama ortada sorun yokken olmaması daha zor.
Ama Rabbim bu yolu vesile etmiş olması için.ben transferden sonra hiç dikkat edemedim bu arada.heyecandan heralde astımım tuttu.transferden sonra öksürmeye başladım
Burda herkesin kafasını şişirdim.öksürüyorum ben kesin tutmucak diye.ama Rabbim yeterki ol desin.
Öyle saatlercede yatamadım.en fazla yarım saat yatıyodum hemen kalkıyodum.yerede eğildim yukarıda uzandım az da olsa.
Rabbim korudu çok şükür.
canm tabbim yardımcın olsunişallah tedaviye gerek kamadan hamile olursun da bütn bunları gülerek hatırlarsın. tez zamanda annelik duygusunu tattırsın rabbim sana.Bende cok cok uzgunum l. Bu 4. Denememiz ve ilk defa esimde benimle birlikte agladi bu durum daha da yikti beni
canmm çok sevindimm tebrik ederim kocamannnnKızlar sonucum 75.6
Ağladım mutluluktan.Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda versin
Aminnnn
Rabbim ol dedikten sonra olacak elbette cnm zmnı gelmiş artık demekki. İnş saglıkla ilerler kucagına almak da nasip olur . Demen gbi sebepsizlik çaresiz hissettiryor insanı neyle mucadele ettgini bilmiyorsun inş bnde senin gbi ilk denemede pozitifi gorurum
canm tabbim yardımcın olsunişallah tedaviye gerek kamadan hamile olursun da bütn bunları gülerek hatırlarsın. tez zamanda annelik duygusunu tattırsın rabbim sana.
canmm çok sevindimm tebrik ederim kocamannnn
FarahFarah canm çok geçmiş olsun. rabbim şiifalar versin.
Aden51 kuzucum son adet tarihine göre hesaplıcaksın. ben playstoredan haöilelik uygulamaları indirdim onlarda otomatik hesaplıyor
gerçekten çok güzel rabbim ne güzel denk getirmişKızlar işin en ilginç yanı şu.
Adet tarihim benim doğum günüm.
Bebeğin tahmini doğum tarihide eşimin doğum günü gerçekten
Ayarlasak bu kadar olmazdı :)
Rabbim inşaallah o günleri göstersin bize
gerçekten çok güzel rabbim ne güzel denk getirmiş
Haklisin onlar olmassa vakit daha zor geciyor..Cnm koyulaşmış bariz belli :) mşlh:)
Rabbim şifa versin rabbim çektirmesin rabbim sizlere bağışlasın
Ben evdeyim oyuncaklar var biraz onlarla oynuyor biraz tv çizgifilm arada komşunun çocukları ile oynuyor zaman geçiyor çok yormuyor beni 2 gün kaynanama gitti vallahi hiç zaman geçmedi evdeyken onla oyalanıyorum zaman geçiyor :)
Cnm dün 500 dü demi değerin haftaya cuma kese görünür .. kan değeri 5000 olunca göbekten bakılınca görünüyor ..Benim test günüm 28 aralıktı son adet tarihimde 28 kasım bire bir çıkıyor 4+1 kızlar kese kaç hafta da görünür ona göre doktora gitçem altan baktırmak istemiyorum
İnş cnm hatta 3. Çocuk için uğraşsınlar :)Haklisin onlar olmassa vakit daha zor geciyor..
Rabbim burda butun arkadaslara anne olmalarini nasip etsin sonra bizim gibi kardes icin ugrassinlar :)
benm test günüm 17 aralıktı on gün sonra gel deemişti gittim keseyi gördü kalbinide. atışlarını duyamadık ama pıtır pıtır kıpırdıyordu. yani 5 haftalıkke. kesyi görebiliyor. ama alttan muayene etti. ilk 3 ay daha net sonuçlar veriyormuş alt muayene öyle dedi bana. bir iki haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. şimdi 5+4 önümüzdeki haftada sabretmeyi düşünüyorum edebilirsem sonra pıtırcığımı duymaya gitcezBenim test günüm 28 aralıktı son adet tarihimde 28 kasım bire bir çıkıyor 4+1 kızlar kese kaç hafta da görünür ona göre doktora gitçem altan baktırmak istemiyorum
Ayyy inşallah canım hepimiz sorunsuz hamilelik yaşayalım sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. Evet dün 500 dü canımCnm dün 500 dü demi değerin haftaya cuma kese görünür .. kan değeri 5000 olunca göbekten bakılınca görünüyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?