2016 Aralik tup bebek

duaci cnm sonucuna cok üzüldüm hakkımızda hayırlısını istyruz Allah buna sabredecek gucu de verir ıns. En kısa zmnda bu emegının sabrının karsılıgını alacaksn inş cnm süpriz yapıp beklemedgin anda gelir belki bebişin. Seninle aynı merkezdeydık doktrn kımdı negatif sonucu konustunmu bi yorum yaptılar mı

hifanur senide tebrik ederm cnm listede baktm senin şikayetin de sebepsiz infertileymiş. Bizdeki sorunda sebepsizlik sen bana umut oldun darısı hepimize inş

Sebepsizlik çok zor canım.sebebini bilsen ona göre çare bulursun ama ortada sorun yokken olmaması daha zor.
Ama Rabbim bu yolu vesile etmiş olması için.ben transferden sonra hiç dikkat edemedim bu arada.heyecandan heralde astımım tuttu.transferden sonra öksürmeye başladım

Burda herkesin kafasını şişirdim.öksürüyorum ben kesin tutmucak diye.ama Rabbim yeterki ol desin.
Öyle saatlercede yatamadım.en fazla yarım saat yatıyodum hemen kalkıyodum.yerede eğildim yukarıda uzandım az da olsa.
Rabbim korudu çok şükür.

Rabbim ol dedikten sonra olacak elbette cnm zmnı gelmiş artık demekki. İnş saglıkla ilerler kucagına almak da nasip olur . Demen gbi sebepsizlik çaresiz hissettiryor insanı neyle mucadele ettgini bilmiyorsun inş bnde senin gbi ilk denemede pozitifi gorurum

Bende cok cok uzgunum l. Bu 4. Denememiz ve ilk defa esimde benimle birlikte agladi bu durum daha da yikti beni
canm tabbim yardımcın olsunişallah tedaviye gerek kamadan hamile olursun da bütn bunları gülerek hatırlarsın. tez zamanda annelik duygusunu tattırsın rabbim sana.

Kızlar sonucum 75.6
Ağladım mutluluktan.Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda versin
Aminnnn
canmm çok sevindimm tebrik ederim kocamannnn

FarahFarah canm çok geçmiş olsun. rabbim şiifalar versin.

Aden51 kuzucum son adet tarihine göre hesaplıcaksın. ben playstoredan haöilelik uygulamaları indirdim onlarda otomatik hesaplıyor

İnşaallah canım çok dua et.vericek olan Rabbim.bunlar sadece vesile.
İnşaallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın :)

Kocamaaann teşekkür ederim canım :)

gerçekten çok güzel rabbim ne güzel denk getirmiş

Arkadaslar bugun 8. Gunum. Iki uc gundur bugun daha belirgin sekilde karninda bir titreme nasil anlatsam boyle icerde bir dalgalanma oluyor saniyelik ama. Siz de de oldu mu boyle??

Negatif alan kızlar dünyanın sonu deil rabbim saglık versin evt ilk günler üzülüyor insan ama sonra geçiyor .. bu dünyaya hamile olmak için çocuk doğurmak için gelmedik rabbbim herkesi farklı sınıyor en önemlisi saglıgımız ve sevdiklerimiz ile sınamasın .. silkelenip kendinize gelin normal hayatınıza devam edin yine denersiniz Allah'ın varlığına inanan insanlarız olmuyorsa gerçekten rabbim istemiyor demektir yada zamanı daha gelmemiştir ..bu iki günlük dünyada kendimize bukdr eziyet etmenin bi anlamı Yok evt zor bi süreç gerçekten negatifi alınca dünya başına yıkılıyor sanki hep o anki ruh hali ile Hayatın gidecek gibi geliyor ama İnanın geçecek ... eşime dedim evt çok istiyoruz ama hayırlısını istiyoruz hamile olup sonradan düşürmektense bebek hasta olcaksa dogumda ölceksem gibi kötü şeyler olcaksa hiç olmasın...
Şimdi negatif olanlar tabi senin tuzun kuru bi çocuğun var dersiniz ama İnanın olana kdr belki denerdim belki 10 kez tüp bebek yaptırırdım ama yılmazdım bi kaç gün üzülüp sonra kendime geliyorum hep öyle oldu... her sabah nefes aldığımız için şükretmeliyiz geri kalan herşey olur Allah'ın izini ile ...

Haklisin onlar olmassa vakit daha zor geciyor..
Rabbim burda butun arkadaslara anne olmalarini nasip etsin sonra bizim gibi kardes icin ugrassinlar :)

Benim test günüm 28 aralıktı son adet tarihimde 28 kasım bire bir çıkıyor 4+1 kızlar kese kaç hafta da görünür ona göre doktora gitçem altan baktırmak istemiyorum

Benim test günüm 28 aralıktı son adet tarihimde 28 kasım bire bir çıkıyor 4+1 kızlar kese kaç hafta da görünür ona göre doktora gitçem altan baktırmak istemiyorum
Cnm dün 500 dü demi değerin haftaya cuma kese görünür .. kan değeri 5000 olunca göbekten bakılınca görünüyor ..

Haklisin onlar olmassa vakit daha zor geciyor..
Rabbim burda butun arkadaslara anne olmalarini nasip etsin sonra bizim gibi kardes icin ugrassinlar :)
İnş cnm hatta 3. Çocuk için uğraşsınlar :)
Benim trasnfermin olduğu gün 3. Çocuk için merkeze gelen bi kadın vardı :)

benm test günüm 17 aralıktı on gün sonra gel deemişti gittim keseyi gördü kalbinide. atışlarını duyamadık ama pıtır pıtır kıpırdıyordu. yani 5 haftalıkke. kesyi görebiliyor. ama alttan muayene etti. ilk 3 ay daha net sonuçlar veriyormuş alt muayene öyle dedi bana. bir iki haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. şimdi 5+4 önümüzdeki haftada sabretmeyi düşünüyorum edebilirsem sonra pıtırcığımı duymaya gitcez

Cnm dün 500 dü demi değerin haftaya cuma kese görünür .. kan değeri 5000 olunca göbekten bakılınca görünüyor ..
Ayyy inşallah canım hepimiz sorunsuz hamilelik yaşayalım sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. Evet dün 500 dü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…